• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spinal anestezi ile dogum yapanlar...

Spinal anesteziyle dogum yaptim bende dogum ve sonrasi cok kolay gecti hemen toparlandim.bebegimi hemen gordum cok guzeldi.hemen emzirebildim.doktorum bol su ic dedi ve sek kahve bas agrisi olmasn diye ama bende olmadi hic zaten bolca su ictim cabuk toparlandim boylece.hic korkma bol dua et.
kışıye göre değişiyor o zamn bu ağrılar.korkuyorum hemde çok ama yapacak bişey yok.normal dogumdan ve tamamen uyumaktan daha çok korkuyorum.

kışıye göre değişiyor o zamn bu ağrılar.korkuyorum hemde çok ama yapacak bişey yok.normal dogumdan ve tamamen uyumaktan daha çok korkuyorum.
bende cok korkuyodum aniden suyum geldi ve apar topar gece hastaneye gittik hic bisey anlamadan dogumum oldu.iyikide oyle olmus.genel anestezi tercih etmeyin bence ameliyathanede kotu olursaniz 5 10dk uyutuyolar yada sakinlestirici yapiyolar.dogum sonrasi ayaga kalkmakta zor fln degil korkutmasin kimse sizi hersey yilunda gider insallah

Şöyle düşün normal doğum sonrası ne sen ne bebek sıkıntı çekmiyo. Sezeryan bebeklerin gaz ve kabızlık sorunu var solunumları dengesiz normal doğumda açılıyo hepsi ve adı üstünde normal. İnşallah bir avazda kurtulursun

Şöyle düşün normal doğum sonrası ne sen ne bebek sıkıntı çekmiyo. Sezeryan bebeklerin gaz ve kabızlık sorunu var solunumları dengesiz normal doğumda açılıyo hepsi ve adı üstünde normal. İnşallah bir avazda kurtulursun
Saol canım sabah eşimle konuştuk beni ikna ettı.yarın fr gıtcem eğer catı muayenesinde bişey çıkmazsa normal yapabılırsın derse sansımı deneyecegım.tesekkur ederım inşallhh bende kurtulurum.

bende cok korkuyodum aniden suyum geldi ve apar topar gece hastaneye gittik hic bisey anlamadan dogumum oldu.iyikide oyle olmus.genel anestezi tercih etmeyin bence ameliyathanede kotu olursaniz 5 10dk uyutuyolar yada sakinlestirici yapiyolar.dogum sonrasi ayaga kalkmakta zor fln degil korkutmasin kimse sizi hersey yilunda gider insallah
İnşallah canım bende bebeğimi saglıkla bı kucağıma alssydım.hepsındende korkuyorum aslında ama bişekılde çıkacak.nasıl olack bilmiyorum en başından beri normal idtıyordum video izledim ve kendimi korkuttum.Allah ım hauırlısını versın yarın bellı olur.tesekkur ederım.

hepsi kişiye göre ve doktoruna göre değişir.bana sonda takılmadı doğum sonrası baş bel bacak ağrısı hiç olmadı dikişlerim çok çabuk iyileşti ki benim bebeğim biraz iriydi bu tip normal doğumlarda genelde okadar çok dikiş oluyo ki iyileşne süreci daha geç ve zahmetli.ben 2 gün hastanede kaldım çıkarken rahat yuruyerek cıktım ve ogun bugundur gece gunduz rahatlıkla bebegımle kendım ılgılendım.bende normal istedim ama şartlar el vermedi.normal doğuma sıkıntı olcak durumun yoksa normal tabiki daha iyi ama çok dikişli normal olacağına sezeryan bence daha rahat

Saol canım sabah eşimle konuştuk beni ikna ettı.yarın fr gıtcem eğer catı muayenesinde bişey çıkmazsa normal yapabılırsın derse sansımı deneyecegım.tesekkur ederım inşallhh bende kurtulurum.
İnşallah allah hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin hepsi unutuluyo nasıl doğurursan doğur hemen ayağa kalkıyosun ama eğer fırsatın varsa dinlenebildiğin kadar dinlen lohusalıkta kendine çok dikkat et ilerde çok çekersin yoksa benim çatım da herşeyim de normaldi normal doğuma gittim ama gidişat iyi olmayınca sezeryana alındım herşeyin hayırlısı yani en önemlisi senin ve bebeğin sağlığı sen sadece bunu düşün

selam arkadaslar bende 12 ay önce dogum yaptim belden igne vurdurdum cok kolay ve cok az agrili(adet agrisi gibi) cabucak dogum yaptim .ama belki akapunkturunda etkisi olmus olabilir.ben dogumdan 1ay önce doguma hazirlik kursuna gitmistim oradaki ebe bana akapunkturla az agrili ve cabuk dogum yapma sansim olacagini söylemisti bende doguma 4hafta kala haftada bir 20dakika akapunktur yaptirdim ..sabah 10da sancim geldi hastaneye gittik saat 17 00de dogum oldu ve ben hic anlamadim nasil dogurdugumu saat öglen 12.30da belden igne aldim ama hic korkulcak gibi degil yani korkmaya degmez ve onun riskindende korkmayin ben sordum herdoktora onlar diyorki anestezi uzmani olmayan birine yaptirmayin ozaman riskli.uzmana yaptirin

bide tabi nefes alip vermek cok önemliymis asaginin yirtilmasini önlemek icinde dogru nefes alip vermek lazimmis onada epey ji calismistik ama ben belden igneden cok memnun kaldigimi herseferinde yineliyorum.

eger dogumun bugün yarin olacaksa akapunkturu bi arastir derim ille 4hafta olmasi lazim degil, doguma yakin olmasi önemliymis.gercekten oda bence ise yariyor ama sakin korkma bence dogumu hisset hatirla o hersaniyeyi süperrrr bisey bende hep video izlemistim hatta korkudan aglicaktim dogumodasinda ama dogum baslayinca büyülendim adeta esimde yanindaydi dogumda o an herseye bedel korkma böyle zevkli düsün aksiyonun icine giriyorsun vee bikac saat sonra bebisine kavusuosun resmen film gibi..

belden iğneninde dogumunda en ufacik bir ağrikesicininde riski var yani herseyin bi riski var hayatta.ben coopk arastirdim almanyada yasiyorum burdaki doktorlarda söylüyo iğneyi yapanlar anestezi uzmani yani hata yapma olasiklari yok denecek kadar az.eger uzman olmayanlar yaparsa riski artar diorlar.ee dogal yani bi düsünün dişiniz agriyo ama siz cildiyeye gittiniz tabikide dr.anlayamaz disin neresine ne yapacagini ayni duruma benzetiyorum ben. sezeryanda normal dogumda en az igne kadar riskli ee anne oluyorsak artik riskleride göze alacagiz.ama allah yardim ediyor.ayyy heycanlandim bende hamilelik göbisimi özledim yaaa allah saglicakla güzel dogumlar nasip etsin ve saglicakla bebisine kavusman dilegiyle ..iyi geceler

Kızlar doğum yaptım.cuma günü sabh onda geldım hastaneye saat beşte. Doğurdum.zordu suni sancıyla oldu ama sonunda herşey bitiyo. Çok şukur yawrumu aldım kucağıma darısı bekleyen herkese.

Back