benimde ilk doğumumdu inan bende çok korkuyordum ve benim birde kapalı yerde yada dar alanda kalma korkum var, doktoruma söyledim ben hayatta doğuramam dedim vee doktorlarım şakalarla muhabbetle doğumu yaptı.hep sohbet ettik tabi karnınla senin arana perde çekiyorlar aşağıda olan biteni görmüyorsun.anestezi doktorumla hep sohbet ettik ve 1 saat sonra doktorum kızımı doğar doğmaz bana gösterdi o anı hayatımın sonuna kadar unutamam.dünyanın tüm servetlerine değişmem o duyguyu.inşallah sende sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebeğini ve sende o harika duyguyu tadarsın.
Nisan 11 de mi doğumun??? ayy canım yaaa allah kolaylık versin .benim kızım da nisan 21 doğumlu bizde bu yıl ilk yaşını kutluycaz.ben heycanlandım senin yerine şimdi o minicik elleri sana bakan gözleri görünce sıkıntı ağrı hiç birini hatırlamıycan emin ol.allah analı babalı büyütsün şimdiden.lütfen doğumdan sonrada fırsatın olursa yazarmısınız bebeğinin ve senin iyi olduğunuzu bilmek isterim.bu arada kız mı? erkek mi??? bebeğin.
Amin canım inşallah kolay geçer.
5günüm kaldı çok heyecanlıyım hem de çok.
Bebeğim erkek canım.Tabi doğumdan sonra yazarım inşallah.