Evet başım yüksekte… Umarım sizinki gibi 2 hafta sürmez. Çatlayacak gibi çünkü…Bende 2 haftaya kadar sürdü. Ameliyattan çıkınca doktor bana bol sıvı tüket kahve falan demişti, ben de kahveyi öylesine söyledi sanmıştım. Arkadaşıma direkt kahve içirmişler çıktığı gibi, iyi geliyormuş. Ben geç öğrendim tabii ama belki sizin için geç değildirYatmamanız gerektiğini söylemişlerdir belki başınız mutlaka havada kalsın hastanedeki o yataklarda olduğu gibi.
Ben çok zorlandım başım yüksekteyken. Eşim uyuyunca hemen aşağı kaydım belki ondan uzun sürdü. Bir de spinal sırasında kendimi çok kastım bir 10 dakika rahatla gevşe dediler yapamadılar, o da etki ediyormuş diye okudum. Umarım çok daha kısa sürer sizinkiEvet başım yüksekte… Umarım sizinki gibi 2 hafta sürmez. Çatlayacak gibi çünkü…
Normalde de alçak yastıkta uyuyamam. Bu benim için avantaj oldu.Ben çok zorlandım başım yüksekteyken. Eşim uyuyunca hemen aşağı kaydım belki ondan uzun sürdü. Bir de spinal sırasında kendimi çok kastım bir 10 dakika rahatla gevşe dediler yapamadılar, o da etki ediyormuş diye okudum. Umarım çok daha kısa sürer sizinki
Çok teşekkürler.Başınızı yukarda tutun, aşağı bakmayın bile. Bol sıvı ve bol kahve tüketin.
Bana söylenenler buydu ve bai ağrısı yaşamamıştım.
Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer.
Kahveyi, atağımı tetikliyor diye tüketemiyorum pek ama ağrı olunca da tetikliyor. Değişen bişey yok.Ben en iyisi bi kahve içiyim.Bende doğum sonrası böyle olmuştum. En en iyi gelen şey kahve. Ağrı atakları günden güne azalarak iki haftada bitmişti. Ama mutlaka türk kahvesi hatta emzirmeme rağmen doktor bana günde 2 tane içebilirsin demişti.
Kola deneyebilirsiniz o zaman. Aradığımız şey aslında kafeinKahveyi, atağımı tetikliyor diye tüketemiyorum pek ama ağrı olunca da tetikliyor. Değişen bişey yok.Ben en iyisi bi kahve içiyim.Çok teşekkürler
Çok teşekkürlerYengeme de bol kahve demişlerdi, bi su bi kahve . Geçmiş olsun
Dün sizlere yazdıktan sonra daha da kötüleştim. Ağlıyordum artık ağrıdan,ağladıkça da başım daha çok ağrıyordu. Acile attım kendimi… İğne yaptılar,doktor bi 15-20 dk bekle dedi. Ama yok ağrı aynen devam… Bulantı da cabası. Serum taktılar bu kez… Şükür hafifledi ama kulaklarımdaki o basınç ve uğultu gitmedi. Ağrı olmasın da buna da razıyım. Ölü gibi uyumuşum. 2 sezaryenim var ama hiç böyle olmamıştı.Bennn varım böyle bir baş agrısı yok. Hastaneden çıktık arabayla eve gelene kadar öldüm. Hemen yataga koymazsam ölecekmisim gibi agrıdı su kahve tukettim ama nafile 1 hafta sürdü. Allah düsmanima vermesin. Sizede gecmis olsun. Bol bol su kahve için.