- Konu Sahibi esma19871501
Mr'a girmedik.. normal ultrasan. 3 boyutlu vs..Daha önce emara vs girdiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mr'a girmedik.. normal ultrasan. 3 boyutlu vs..Daha önce emara vs girdiniz mi?
Ne olursa olsun emar en doğrusunu veriyor benimki emarda netleşti benimkinin kafasında su toplanmıştı ama bunu önemsemedi doktor omurilik kısmında kist vardı görüş kapalıydı bebeğimin.Ayrıca beyinde boşluklar vardı yani beyin ve onu ortadan ikiye ayıran organ yoktu.çok şakür ki seninkinin tedavisi var.artık düşünme doğuma odaklanMr'a girmedik.. normal ultrasan. 3 boyutlu vs..
Hamdolsun... insaAllah iyi olur...Ne olursa olsun emar en doğrusunu veriyor benimki emarda netleşti benimkinin kafasında su toplanmıştı ama bunu önemsemedi doktor omurilik kısmında kist vardı görüş kapalıydı bebeğimin.Ayrıca beyinde boşluklar vardı yani beyin ve onu ortadan ikiye ayıran organ yoktu.çok şakür ki seninkinin tedavisi var.artık düşünme doğuma odaklan
Duz3lmis diyor doktor... ama sipina va.. oda haif boyutta diyor.. anlayamadimki,, hangi doktor dogru.. 5.6 doktor birden fazla rahatsizlik gorurken.. son doktor sadece belinde acik var dedi...Düzelmiş mi yani bebeğinin hastalıkları?
İnş öyledir iyidir bebegin.. Belindeki açıklık tedavi edilebilir mi pekiDuz3lmis diyor doktor... ama sipina va.. oda haif boyutta diyor.. anlayamadimki,, hangi doktor dogru.. 5.6 doktor birden fazla rahatsizlik gorurken.. son doktor sadece belinde acik var dedi...
2 yasina kadar. Normale doner deniliyorİnş öyledir iyidir bebegin.. Belindeki açıklık tedavi edilebilir mi peki
Cok sevindim cnm inan bence konu ac örnek olsun bu sıkıntıyı yaşayanlara çünkü doktorlar hemen alınması lazim diyolar2 yasina kadar. Normale doner deniliyor
Umarım görürsünüz bebeğiniz doğdumu inşalah sıkıntısız2 yasina kadar. Normale doner deniliyor
Tam olarak benim hissiyatlarım Çok zor bir kararla 4 aylık gebeliğin aynı sebeple sonlandırıldıAmin sagolun Allah razi olsub.
Iste melegimizin bizi cennette karsilayacagindan hic emin degilim. Aksine bize davaci olma ihtimali yüksek. Hani teselli bulmak icin Allah verdi Allah aldi deriz ya iste o ikinci tarafi söyleyemedigim icin vicdanim cok rahatsiz. Diger yandan bebegimin ölecek olmasi sagliksiz olmasi da benim icin ayri bir üzüntü kaynagi.