- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kızlar ya ben rahim filmi için bekliyorum da şu an hap kullandım adet olmak için bitince film çektireceğim eşimden de 3 gün cinsel perhizden sonra spermiyogram istedi.bunu yaptırmak için benim adetimi beklemeize gerek var mı yoksa onunkini şimdiden aradan çıkarabilir miyiz.3 gün cinsel perhizi şimdi uygulayıp yaptırsak olur mu spermiyogramı onun belli bir vakti yok dimi?
kızlar ya ben rahim filmi için bekliyorum da şu an hap kullandım adet olmak için bitince film çektireceğim eşimden de 3 gün cinsel perhizden sonra spermiyogram istedi.bunu yaptırmak için benim adetimi beklemeize gerek var mı yoksa onunkini şimdiden aradan çıkarabilir miyiz.3 gün cinsel perhizi şimdi uygulayıp yaptırsak olur mu spermiyogramı onun belli bir vakti yok dimi?
yanlış oldu ilişkiye girdikten 3 gün sonra demek istemiştim ama ........
peki sibelcim biz adet olduğumdan dolayı 6gündür ilişkiye girmiyoruz zaten yarın 7 gün olacak yarın gidip yaptırsa doğru sonuçlar alırmıyız yoksa bir hafta geçtiği için sperm kalitesi düşmüş olabilir mi?yoksa 1 kez boşalma olsun onun 3 gün sonrası mı gidelim vermeye?opt canım
sibelcim mrb ya biz spermogramı yaptırdıkta bir bakar mısın.ürolog iyi demiş ama kendi doktorumuza göstermedik henüz........yanlış oldu ilişkiye girdikten 3 gün sonra demek istemiştim ama ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?