• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Spermiyogram yorumu yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

jun24

Sabır Dua Şükür
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
220
449
103
İstanbul
Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz.. İlk gebeliğimi 8 haftalık iken kaybettim zaten 8 ay sonra gebe kalabişmiştim.. Kürtaj sonrasında da 7 aydır gebe kalamıyorum eşimin sperm testini yorumlayacak var mı.. Araştırdım ama pek bişey bulamadım.. Doktor nolmal deyip geçiştirdi yardımcı olabilecek biri var mı

Eklentiler

• _20190610_200624.JPG
    _20190610_200624.JPG
    48,6 KB · Görüntüleme: 336
Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz.. İlk gebeliğimi 8 haftalık iken kaybettim zaten 8 ay sonra gebe kalabişmiştim.. Kürtaj sonrasında da 7 aydır gebe kalamıyorum eşimin sperm testini yorumlayacak var mı.. Araştırdım ama pek bişey bulamadım.. Doktor nolmal deyip geçiştirdi yardımcı olabilecek biri var mı
İnstagram üzerinden ovulasyon_innovitam sayfasına yazarsanız tüm detayları ile sizlere yardımcı olacaktırlar

Canim tahminimce tam bilmemekle bende cok arastiriyorum hareket fena degil ama 8.8 az diye biliyorum 15 olmasi gerekliymis sanirim benimde esimin 5 milyon yiyeceklere dikkat ederek duzelme yasayanlar varmis

Back