- 27 Şubat 2018
- 261
- 155
- 33
- 35
- Konu Sahibi mylittlemiracle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevap için. Cuma günü doktor ne diyecek bakalımSanırım anormal sperm sayısı biraz fazla ama normal %4 ve hız hareketlilik iyi gözüküyor doktor takviye yazabilir belki
Hayirlisi olsun inşallah güzel sonuçlar alinÇok teşekkür ederim cevap için. Cuma günü doktor ne diyecek bakalım
Değerler süper hiç bi sıkıntı yok. Takviyeye bile gerek yok bence.Eki Görüntüle 2167159 Eki Görüntüle 2167158 Eki Görüntüle 2167157 Kızlar eşimin tahlil sonuçlarını bilen varsa yorumlayabilir misiniz? Doktoru cuma göreceğiz. Değerler iyi gibi görünüyor ama emin olamadık.
Yaaa morfoloji düşük değil yani öyle mi :))Değerler süper hiç bi sıkıntı yok. Takviyeye bile gerek yok bence.
Normal sperm oranı %5. gayet iyi bi değer. Yani 100 milyon spermin 5 milyonu dölleyecek kalitede demek. Ben 45 milyonken morfoloji %1 ile yani 450 bin sağlıklı spermle hamile kaldım.Sanırım anormal sperm sayısı biraz fazla ama normal %4 ve hız hareketlilik iyi gözüküyor doktor takviye yazabilir belki
Hayır hayır gayet güzel. Ben %1 ile hamile kaldım. Sperm sayısı yüksek oldukça morfolojinin çok önemi kalmıyor. Tamamının anormal sperm olması dışında tabi ki.Yaaa morfoloji düşük değil yani öyle mi :))
Çok sağol canım cevabın için
Sana dua ediyorum bebeğini sağlıkla kucağına al ne sorsam hep cevapladınHayır hayır gayet güzel. Ben %1 ile hamile kaldım. Sperm sayısı yüksek oldukça morfolojinin çok önemi kalmıyor. Tamamının anormal sperm olması dışında tabi ki.
Amin. Sende en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın inşallah.Sana dua ediyorum bebeğini sağlıkla kucağına al ne sorsam hep cevapladın![]()
Sperm hücresine rastlanmamış ben de ilk defa görüyorum bu durumu bilenler yazacaktır.Eki Görüntüle 2167672 Eki Görüntüle 2167672 kizlar esim bugun sperm testi yaptirdi sizce sonuc nedir doktora gosterememis
Eki Görüntüle 2167672 Eki Görüntüle 2167672 kizlar esim bugun sperm testi yaptirdi sizce sonuc nedir doktora gosterememis
Eşinde azospermi var. Yani vücudu sperm üretmiyor. Bi çok nedeni oluyor bunun tıkanıklılıkta olabilir varikoselde olabilir. Muayene olması gerekiyor.Eki Görüntüle 2167672 Eki Görüntüle 2167672 kizlar esim bugun sperm testi yaptirdi sizce sonuc nedir doktora gosterememis