Spermiyogram testi sonucu

meraktanhep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
254
24
48
24
Merhaba arkadaşlar eşimin sonucunu atacağım tüp bebek öncesi olduğu için sonuçları yorumlar mısınız çok acil test mi sorunlu yoksa anladığım gibi mi lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• 4E1FC8CE-8BE9-48EF-B620-3AA62D601DA1.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 72
Bu da benim rahim filmi raporu buna da bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• DDA243A0-0D92-4223-A29F-8EFA54F309F9.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 70
Peki bundan sonra tekrar mi test yaptırmamız gerekir mi yoksa direk bu sonucu mu göstermen gerekiyor doktora bu arada cevap için teşekkür ederim
Tekrar esin bence 3 hafta sonra. Zaten oyle not dusmusler. Sonra iki testi birden goturursunuz. Ama oncelikle bir urolog muayenesi olmalisiniz bence esiniz bu konuda doktor gorusu aldi mi?
Eger ameliyatlik vs bir durum olmayacaksa yukl bebekte tese diye bi islem ile aliyorlar sperm sanirim.

Ya ürolog test istedi diye yaptırdık şimdi 19 unda tekrar randevumuz var bir test daha yaparız 17 si gibi diye düşündük eşim sonradan söyledi ama 2 3 gün önce içki de içmiş etkiler mi bilmem ama tekrar bi test yapalım dedik

Büyük ihtimalle eşinizde ileri seviye varikosel var. Ama canınız sıkılmasın durum öyleyse bile ameliyat olsun ancak ameliyat süreciyle zaman kaybetmek istemezseniz zaten Tese işlemiyle tüp bebekçiler o spermi bi şekilde buluyor :) Size tavsiyem lütfen çok iyi beslenin her ikinizde.

Birkaç gün içilen bir içki eşiniz alkolik değilse böyle bir etki yapmaz. Benim eşim de günde bir bardak viski falan içerdi sperm çıkışında sorun yoktu. Beslenme tabiki önemli ama bence mekanik bir sorun vardır üroloğa görünmeniz şart bence

Yaa doktora söylemeden herhangi birşey yapmayacağım ama doktor söylerse zaten ameliyat ya da başka birşey araştırıp karar verip öyle yapacağım teşekkür ederim bilgi için

Ona kesinlikle sonucu göstereceğiz zaten sağlık bu ben böyle bakıyorum o yüzden doktor olmadan olmaz ama bende az çok araştırıp fikir sahibi olmak istiyorum yolu belirlemek istiyorum bende polikistik olduğum için o da gelince şaşırdım rica etsem benim rahim filmi testim de var ona da bakabilir misiniz? Bilgi için teşekkürler

Rahim filmle ile ilgili hiçbir bilgim yok ama kullandıkları değerlendirme kelimeleri hep pozitif ve ayrıca tetkik gerekir falan yazmamışlar. Bence sorun yok ama dediğim gibi ben hiç rahim filmi raporu değerlendirmedim benimkini açıp baktım benzer gibi anlıyorum bence sorun çıkmayacak sizin raporunuza göre

İnşallah öyledir ya teşekkürler tekrardan değerlendirilir umarım anlayan birileriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…