Spermiyogram sonuçları bilen yardımcı olur mu ??

kızlar moralinizi hiç bozmayın biz 1 sene istedik olmadı sperm testi hsg herşeyi yaptırdık eşimin morfolojisi %3 geldi ileri hızlı %15 yani hamilelik hayal gibi görünüyordu morfoloji % 14 un üstünde olması gerekiyor. % 0 ile 4 arasında olanların hamilelik ihtimali % 7-8 gibi . bizimki de öyle . ama bu sonuçlardan sonra biz rahata bıraktık hiçbirşey kullanmadık aradan 2-3 ay geçti ve ben hamileyim şimdi kızım oldu Allaha şükür siz de hiç moralinizi bozmayın

Ay maşallah ya güç verdin şu anda bana :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım Rabbim bize de Anne olmayı nasip etsin inşallah ☺❤

Benim kimyasal da yok malesef :)
Kaç yaşındaydın ??
Cnm kimyasak cok kötü birşry zaten. 10-12 gün beta kontrolu yapıldı bana. Manevi olarak cok yıprandım. Bi dediler düşük yapmışsın içinde parça kalmış bi dediler dış gebelik. Allah'tan kimyasalmış diyorum yani. 21 yadındayım sen

Canım benim ya Allah bi daha yaşatmasın inşallah sağlıklı gebelik yaşarsın artık.. ben de 29 um canım :/

bir defa kimyasal olduysa şimdi normalde olabilir kimyasal da sonuçta sperm yumurta dölleniyor sadece yerleşmiyor bi döllenme olduysa tekrar olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…