Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon hıza etki ediyormuş. Enfeksiyon var. Belki enfeksiyon geçerse hız artabilir, yoksa gebelik için çok yavaş gibi spermler. Anladığım kadarı ile yani belki bilen biri çıkar yorumlar raporu. Yorum olsun, görünsün diye yazıyorumselam kızlar başına gelen varmı ne yapmam lazım eşimin testi 4 yıldır evliyiz 1 defa aşılama oldu tutmadı böyle olan varmı ?
evet bende enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü 3 yıl önce çok iyiydi sonucumuzEnfeksiyon hıza etki ediyormuş. Enfeksiyon var. Belki enfeksiyon geçerse hız artabilir, yoksa gebelik için çok yavaş gibi spermler. Anladığım kadarı ile yani belki bilen biri çıkar yorumlar raporu. Yorum olsun, görünsün diye yazıyorum![]()
İyi bir ürolog tedavi eder inşallah enfeksiyonu, üzülmeyinevet bende enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü 3 yıl önce çok iyiydi sonucumuz
inşallah teşekkürlerİyi bir ürolog tedavi eder inşallah enfeksiyonu, üzülmeyin![]()
İleri hareket 1 yani bu demek oluyor ki normal yönden kalma durumunuz yok hız ve harekette yok varikosel var mı peki bu değerle aşılama ve tüp bebek çok zorselam kızlar başına gelen varmı ne yapmam lazım eşimin testi 4 yıldır evliyiz 1 defa aşılama oldu tutmadı böyle olan varmı ?
malesef eşimin damarında genişleme varmış ameliyat olacakErkekler için de takviyeler var geçen gün araştırmıştım yorumlar hep olumluydu. Doktor bana rosgenyl man önerdi eşim için almadık ama ben kadın için olanını kullanıyorum İnositol içeriyor
malesef damar genişlemesi varmış ameliyat olacakCanım testi yeniden yaptırın 6 günlük perhizde zaten spermler yaşlanır yani doğru olanı 3 günlük perhiz hareketsiz sperm bundan çok çıkmıştır
evet damarda sıkıntı varmış ameliyat olacakİleri hareket 1 yani bu demek oluyor ki normal yönden kalma durumunuz yok hız ve harekette yok varikosel var mı peki bu değerle aşılama ve tüp bebek çok zor