Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar (manuel-morfoloji odaklı)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

xxxsimyaxxx

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
58
20
34
Merhaba arkadaşlar

Benim eşimde morfolojik sorun var (baş anomalisi). İlaç kullanıyoruz ve tekrar sperm vericek ancak çok detaylı bakılan ve düzgün bir yer arıyorum. Özellikle yapısına (morfolojisine) bakılıcak spermlerin bu yüzden manuel sayım olması gerekiyor. Böyle bildiğiniz bir yer var mı ve fiyatları hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Düzen lab
Kruger morfoloji diye belirtirseniz ayrıca bakılıyor
Baş boyun kuyruk vs pek cok degişken var
Fiyatı 180 kusur olabilir arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur

Düzen lab
Kruger morfoloji diye belirtirseniz ayrıca bakılıyor
Baş boyun kuyruk vs pek cok degişken var
Fiyatı 180 kusur olabilir arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur

Evet ordan da fiyat aldım 115 tl dedilere uygun geldi bana da ama oaradaki embriyolog kadın daha kapsamlı bakan yerlerde var deyince kafam karıştı. Siz doğru bir sonuç almışmıydınız

Medipol mega hastanesi çok detaylı inceliyor fiyatı biraz tuzlu ama çok güvenilir 250 tl civarında diye hatırlıyorum

Evet ordan da fiyat aldım 115 tl dedilere uygun geldi bana da ama oaradaki embriyolog kadın daha kapsamlı bakan yerlerde var deyince kafam karıştı. Siz doğru bir sonuç almışmıydınız
Evet dogru sonuc aldık

Morfoloji ayrıca soylemeniz gerekiyor ama
Onun fiyatı ayrıydı diye hatırlıyorum
Spermiyogram ve kruger morfoloji baktırmak istyrm demeniz lzm

Benim eşimde de böyle bir sorun var.Ben de ankarada güvenilir bir yer arıyorum.Bildiğiniz bir yer var mı?

Benim eşimde de böyle bir sorun var.Ben de ankarada güvenilir bir yer arıyorum.Bildiğiniz bir yer var mı?
Merhaba canım ben yaptırdım memorial şişli hastanesinde çoooook memnun kaldım başka bir yer sakın düşünme ben çok araştırdım ve oraya karar verdim iyikide oraya gitmişim yanlış tanı koyduklarını oraası farketti çok şükür. 235 tl fiyatı ama değer 3 sayfa detaylı sonuç veriyorlar size morfolojik odaklı sayı ve hareketlilikte var tabi mutlaka git

Biz Ankara'da yaşıyoruz. Ankara memorial da iyi midir acaba dediğiniz gibi?

Biz Ankara'da yaşıyoruz. Ankara memorial da iyi midir acaba dediğiniz gibi?
Memorial ın bütün şubelerinde aynı cihazlar kullanılıyordur bence aynı zamanda personelleri de hep en iyiler oluyor bu nedenle de aynıdır bence yaptrmadan önce androloji uzmanıyla görüşüp durumunuzu anlatırsanız daha hassasiyetle bakıyorlar bilginiz olsun

Bu sonuc alabildiniz mi bizde ayni sorunu yasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…