sizin yasiniz ve sperm sonuclariniz nedir yazabilirmisinizİleri hareketlilik %40 yerinde hareketlilik %30 ve uzeri olması gerekiyormus.
sizin yasiniz ve sperm sonuclariniz nedir yazabilirmisiniz
benimde esimin yasi 24 ben 23 2 seneye yaklasti evliligimiz 8 aydir istiyoruz cocuk. sperm sonuclarinizi yazarmisiniz karsilastirmak istiyorumEsimin yasi 25 bir senelik evliyiz
Bizimkini kendi doktorumuz gormedi die degerlendirmesi gerekiyor yazildisizin sperm testiniz normal normozospermi ama degerlendirilmesi gerekiyor tam anlamadim sizin testinizi
nerede oturuyorsunuz hangi tup bebek merkezinde test yaptirdiniz ??Yaaa aslinda bu benims esimin ikinci testi ilki daha iyiydi simdi resmi yok doktorumuz masallahin var herseyin cok guzel dedi bu ikinci test baska doktorda. Doktor gormedi daha tup bebek merkezinde yapildi gorevli normal dedi ams burda baktim ilerisi az dediler
anladim bende istanbuldayim arastiricam bakalmBursada oturuyoruz fsmda b art ta yaptirdik
ilk mesajda yazmistim butun testleriSizin nasil test sonuclariniz
Baska yere yaptirdiniz miEVet bizimde aynı sekılde tup bebek raporu ıcın ugrasıyoruz dıs merkezlerdekı spermıyogram degerlerimiz daha iyiyken cerrahpaşa üroloji bölümündeki verdigimiz ornek daha dusuk cıktı sonucu ve bozden tekrarı ıstendı
Evet gordum simdi rabbim yardimcimiz olsunilk mesajda yazmistim butun testleri
amin cumlemizinEvet gordum simdi rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?