• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiogram test sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yildizsavascisi

🌠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7.880
15.718
198
Kizlar selam ,
Anlayan arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim .
2 buçuk yıldır çocuk istiyoruz bende polikistik over eşimde sperm baş anomalisi vardı tekrar test verdi hız 0 çıktı, bir ay takviye kullandı tekrar test verdik ancak bunu farklı bir yerde verdi bi karışık geldi anlayamadık doktor da aksi gibi izne çıkmış kizlar anlayan varsa nerede ne sorun var nerede ne iyi durumda , bilgi verir misiniz ? Normal yolla gebelik şansımız var mı bilmiyorum bile..

Eklentiler

• IMG-20211001-WA0003.jpg
    IMG-20211001-WA0003.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 111
Merhaba,
Bu testte hiç morfolojiden bahsedilmemiş, sperm sayısı toplamda 90 milyon iyi hareketli sperm biraz düşük çıkmış.
Ama takviye 1 ay kullandık demişsiniz doktorunuza da danışın tabi ki ama en az 3 ay kullanılması lazım. Çünkü sperm üretimi 3ayda gerçekleşir. Yani şöyle bugün verdiğiniz sperm örneği kocanızın vücudunda 3 ay önce üretilmişti. O yüzden sizin aldığınız takviyenin faydasını test edebilmeniz için 3 ay üzerinden geçmesi gerekir

Kizlar selam ,
Anlayan arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim .
2 buçuk yıldır çocuk istiyoruz bende polikistik over eşimde sperm baş anomalisi vardı tekrar test verdi hız 0 çıktı, bir ay takviye kullandı tekrar test verdik ancak bunu farklı bir yerde verdi bi karışık geldi anlayamadık doktor da aksi gibi izne çıkmış kizlar anlayan varsa nerede ne sorun var nerede ne iyi durumda , bilgi verir misiniz ? Normal yolla gebelik şansımız var mı bilmiyorum bile..
takviye olarak ne kullandız acaba

Buda benim eşimin yorumlarmısınız

Eklentiler

• 20211001_140352.jpg
    20211001_140352.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 86
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back