Gebeliğe Hazırlık Spermiogram sonucu yönlendirmenize ihtiyacım var.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MelodiXX

Dünyanın adaletine karşıyım.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
1.477
3.731
133
Herkese merhaba.
İnşallah doğru yere konu açıyorumdur. 1 senelik evliyim 2 3 aydır çocuk istiyoruz ve olmadı. Bu sebeple hastanede tetkiklerimizi yaptırmak istedik benim sonuçlarımda her hangi bir sorun çıkmadı fakat eşimin sperm sonuçlarında morfoloji %2 çıktı ve ileri hızlı hareket 14 çıktı doktorumuz sigara bırakması dışında hiç bir tavsiyede bulunmadı 1 sene deneyin olmayınca gelin dedi bir tek . Sizlere danışmak istediğim sonuçlardan çok anlamıyorum eşimin sonucu çok mu düşük ? morfoloji sanırım çok etkiliyen bir şeymiş bu şekilde olup doğal yolla hamile kalamam mümkün müdür ? Her hangi bir kür vitamin vs önerebilcek olan var mıdır ? Uzun yazdım kusura bakmayın hala şoktayız nasıl bir yol izlemem gerekiyor fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Keciboynuzu yedir bol bol canim
Keciboynuzu ezmesi , keciboynuzu ozu , keciboynuzu pekmezi ya da kendin kaynatabilirsin keciboynuzunu. Iclerinde yemesi cok keyifli olan keciboynuzu ezmesi nutella gibi!

Findik fistik badem ceviz gibi kuruyemisleri rondodan gecir icine saf bal ekle onlarida tuketsin...

Birde promotil man al canim onu kullansin hergun bitane

Eger maddi olarak sizi sarsmazsa birde iyi bir yerden ari sutu bal polen propolis karisimi oneririm.

Sonra bak bakim oluyo mu olmuyomu hehehehe

marketlerde sarılan keçi boynuzu pekmezi almıştık sabah akşam tüketmeye başladıkeçi boynuzu ezmesi nasıl yapılıyo inanın hiç bi bilgim yok yeni öğrendik hemen araştırmaya girdim ve burdan başka bi yerde anlatamıyorum.
Bal falan günde 1 defa mı olması gerek hani fazla yemenin bi zararı var mıdır ?
Mesela sabah pekmezi yese öplen fındık fıstık yese akşamda o ballı karışımdan yese ağır olmaz dimi o şekilde mi yapıyım

Promotil man icinde ztn spermin ihtiyaci olan tum vitaminler var muadilide cok ben hepsinin icerigini kiyaslamistim en cok mg ondaydi. Bizde sorun yoktu ama yinede almistik ztn 15 gun kullanimin sonunda benim yumurtlama gunumdu hamile kalmistim ki yinede devam edip birer kutuyu bitirdik. Sorunu olmayanlar icin bile spermi kalitelilestiemek adina faydali olur diye dusunuyorum. Bu arada ben bu vitamine baya inaniyorum guveniyorum cok arastirmistim hep soyluyorum icerik cok iyi. Kafeinide biraz azaltsin cok iciyorsa bu arada sende esinde.

Yok yok agir olmaz ben ztn saglikli beslenmeye cok dikkat ederim esimde oyle bizim evde her zaman olurdu tatlilari yaparken seker koymayiz cunku genelde keciboynuzu ile tatlandiririz hep. Istedigi saatte yesin oyle ilac gibi dusunme gorev gibi yemesin yani. Keciboynuzu ezmesi migroslarda var ecce die bi markanin hatta diyabetik reyonlarinda oluyo. Beslenme vucuda buyuk etki saglar saglikli vucut saglikli sperm uretir. Bence sizde bu sekilde halledersiniz diye dusunuyorum. Biz hic sperm testi fln yaptirmadik ama keciboynuzu ile forumda baya yukselen rakamlar var bu arada onlarida inceleyebilirsin. Ztn sonunda tedavi bile olacak olsaniz bu takviyeler size hep arti olarak donecektir

O zaman dediğiniz vitamini araştırıp hemen alıyım ben reçetesiz satılıyomudur bilginiz var mı ? Sizin adınıza çooook sevindim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAAAH

Gerçekten allah razı olsun çok saolun inanın nasıl bir yol izlicem bilmiyodum sudan çıkmış balık gibiyiz vitamin ve migrosta satılan ezmeden bi an önce temin edicem fındık fıstık meyveler falan her gün özenle yeriz inşallah düzelir allahtan umut kesilmez doktorda açıklama yapmayınca ne yapcaz bilemedil resmen 1 sene deneyin olmayınca gelin dedi insan bi tavsiyede bulunurdu tavsiyeyi geçtim açıklardı bakın böyle böyle durum var diye kendim araştırmasam farkında olmıcaktık hala

Çakşır kökü suyu ve keçi boynuzu kürü ekstradan proxsed plus yada herhangi bir vitamin takviyesi alsın eşin hemen düzelir. Takma kafana düzeltebilecek birşey

Once denemeek istedigin kurleri tabiki yap ama kesinlikle testi ilk defa verdiyse yenile. Cunku 1 ay once esime devlet hastanesinde yaptirdik 3 milyon ckti sperm ve hix morfoloji falan kesinlikle yazmiyordu. Dun testi yeniledik 30 milyon sayi ckti ve totelde 120 milyon. Doktor sonuclara bakmis bu sekilde kesinlikle hic bi sorun yok cocugun olmasina hersey cok normal demis.. ama devlet hastanesinde bize direk bu sekilde zor tup.bebek dediler. O yuzden stres yapma kendine sakin.. ben 1 ay icinde cok aslinda bisey yapmadim ama her aksam zeytinyagi icine 1 adet incir koyup sabah ac karnina yedi ve her aksamda bi avuc kadar findik yedi onun disinda cok ozel kurler yapmadim. Hep dusunuyodum hangi kure gecsem nasil surec bizi bekliyor nerden baslicaz hem maddi hem manevi herseyi en basindan dusunmek bile cok yipratiyodu allaha bin sükür olsun

canim bende senin gibi bi endiseyler arastiedim ilk ogrendigimde biz arastorarark sperra diye bi takviyeye basladik ama suan anladigim kadariyla diger ilaclarda ayni keciboynuzu ozu aldik aktardan baskada bi sey yapmadil ekstra bitter cikolota yedi arada esim sogarayida 10dan 5 e dusurdu gunluk ole soleyim tam azaltti dersem yanlis olur. bi ay sonra test verdik ileri hiz bizimde 15ti 21e cikmis az bi oran gibi gorunuyor ama bence cok iyi harketsiz 45dan 20e dusmus yavas hareketli 20den 40a cikmis falan bi ayda bu etkiyo beklemiyordum bugunde nar muz havuc aldim genelde bole seylerle takviye etmeye calisiyoruz biz. kur yapmiyorum insallah sizinkide duzelir kisa zamanda

Merhaba kuzum,
Bende keçi boynuzu takviyesi fındık ceviz ve meyveler takviyesine başladım şuanlık ilaç vitamin kullanmıyor yani ilk bu şekilde bi deneyelim dedik sigara aynı senin eşinin yaptığı gibi azalttı ama bırakamadı bu ay bu şekilde devam edelim dedik olmadı bir daha test yaptığımız da yine düşük çıkarsa ilaç kür vs onlara başvurucaz yemesine içmesine çok dikkat ediyo her gün 20 tane falan ceviz yiyor pekmez tüketiyo muz elma portakal o şekilde meyveler tüketiyor. Siz ne zamandır çocuk sahibi olmak istiyordunuz

10 ay oldu oncesinde vajinismustum ama 2 yildir bebek istiyoruz sorunlar hep farkliydi simdi esimde ki problemi ogrendik az once kadin dogumdan geldim bana bu degerlerle hamile kalabilirsim dedi hayirlisi artik kafam karisik ama bildigim bi sey var takviye bizde ize yaradi toplam hareket 30dan 62ye cikti sizdede oyle olur insallah bitter cikolatayida ihmal etmeyin oda ise yariyormus

prodeex plus aldik bizde dun yeni takviye olarak. bence sizde takviye alin ilac degil zaten vitamin onlarda gunluk alamdigimiz eksik kalan seyleri tamamliyor biz 1.ayda etkisini gorduk sizde bosuna vakit gecirmemis olursunuz ama karar sizin tabi

Benim eşimkide hızlı ileri hareket sayısı 11 çıktı dr ilaç yazdı 225 tlye bir ilaç sigarayı bırakmasını söyledi ama danışmandaki adam dedi sürekli nar yesin farkı görün dedi bende nar yediriyorum

sizin ilacinizin ismi ne ?

hmm duymamistim bunn adini 235 tlya aldik bizde ilac degil vitamin doktor oneriyor karsilamiyor devlet tabi biz aliyoruz. sizede olumlu etkileri olur umarim.
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…