Erkek İnfertilitesi Spermin geç sıvılaşması

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

combo

04.04.2018 ❤️
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
814
294
merhaba kızlar
Forumu dolaştım bu konu ile ilgili pek bir bilgi bulamadım
Eşime 3 sperm testi yaptırdık
Üçündede sperm çok geç sıvılaşıyor
İlaç verdi doktor tetradox die
Onu kullandık üçüncü testi yaptırdık yine geç sıvılaştı
Sonucu gösterdik şimdide
Balgam söktürücü nac 600mg
Tavanic
Apranax ağrı kesici
İlaçlarını verdi
Bunların ne ilgisi var anlamadım inanın
Böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda
Tedaviniz nasıl oldu
Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz
Bu şekilde sıkıntı olurmu
Bilgisi olanlar yazaın lütfen

merhaba kızlar
Sonucu gösterdik şimdide
Tavanic
Apranax ağrı kesici
İlaçlarını verdi
Tedaviniz nasıl oldu
Merhaba
Benim eşimin de sıvılaşma saati >60 çıktı üroloji çok önemli bir faktör değil dedi siz naptınız ilaçlar işe yaradı mı

Bizim de 25dk 'dan 45dk oldu.zaten diğer değerler berbat bu niye böyle yükseldi anlamış değilim:KK43:

Merhaba
Benim eşimin de sıvılaşma saati >60 çıktı üroloji çok önemli bir faktör değil dedi siz naptınız ilaçlar işe yaradı mı
Merhaba canım ilaçları kullandıktan sonra farketti ama sonra neoldu bilmiyorum
Zaten sıvılaştığını ben bile anladım farkediyorsun

merhaba kızlar
Sonucu gösterdik şimdide
Tavanic
Apranax ağrı kesici
İlaçlarını verdi
Tedaviniz nasıl oldu
Merhaba ayni sorun benim esimdede var iki yildir cocuk sahibi olmak istiyoruz 3 asilama yaptirdim ücüde tutmadi ne yapacagimida bilmiyorum avrupada yasiyoruz ve burdaki doktorlar hicbir tedavisi yol sivilasmamanin dedi. Siz hangi doktora gittiniz ve normal yollami hamile kaldiniz? sivilasma sorunu kalktimi ortadan? bu kadar cok sordugum icin özür dilerim ama caresizlik cok kötü. Rabbim evladinizi hayirli saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Merhaba ayni sorun benim esimdede var iki yildir cocuk sahibi olmak istiyoruz 3 asilama yaptirdim ücüde tutmadi ne yapacagimida bilmiyorum avrupada yasiyoruz ve burdaki doktorlar hicbir tedavisi yol sivilasmamanin dedi. Siz hangi doktora gittiniz ve normal yollami hamile kaldiniz? sivilasma sorunu kalktimi ortadan? bu kadar cok sordugum icin özür dilerim ama caresizlik cok kötü. Rabbim evladinizi hayirli saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Canim Nac 600 u bi araştırsana sivilasmayi kolaylastiriyor diye duymustum .Esim de kullandi ama hiz icin vermisti dr

canim arastirdim ama hic spermle alakali bisey bulmadim kullananlarda hep öksürük icin felan kullanmis

Balgam sokrurucunun amacı balgami sivilastirip atılmasını kolaylaştırmak ve bu tüm vücuda etki ediyor dolayısıyla erkeğin sperm sivisinda da sivilasma etkisi gösterir yani mantıkli verilen bir ilac

Balgam sokrurucunun amacı balgami sivilastirip atılmasını kolaylaştırmak ve bu tüm vücuda etki ediyor dolayısıyla erkeğin sperm sivisinda da sivilasma etkisi gösterir yani mantıkli verilen bir ilac
dogru söylüyorsunuz denemekte fayda var, sperm sayisi kalitesi hepsi cok iyi ama sivilasma olmadigi icin hareket edemiyolar bendede pko var hepsi bi arada :KK43: rabbim evladinizi hayirli saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah

dogru söylüyorsunuz denemekte fayda var, sperm sayisi kalitesi hepsi cok iyi ama sivilasma olmadigi icin hareket edemiyolar bendede pko var hepsi bi arada :KK43: rabbim evladinizi hayirli saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Amin Allah razı olsun canım rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ınş.bu balgam sokturucuyu kadınlarda kullanıyor yumurtlamaya yakın donemde kadından gelen şeffaf yapışkan akıntının sivilasmasinida sağlıyor böylelikle spermler yumurtaya ulaşmak için daha kolay yüzüyor.dilersen sende yumurtlama zamanı 3-4gun kullanabilirsin.

Amin Allah razı olsun canım rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ınş.bu balgam sokturucuyu kadınlarda kullanıyor yumurtlamaya yakın donemde kadından gelen şeffaf yapışkan akıntının sivilasmasinida sağlıyor böylelikle spermler yumurtaya ulaşmak için daha kolay yüzüyor.dilersen sende yumurtlama zamanı 3-4gun kullanabilirsin.
aminnn canim insallah... Ben avrupadayim ve burdaki doktorlar hic biseyden anlamiyor bende deneyecegim canim sagolasinn

Canımm öncelikle Allahım tez zamanda hayırlı evlatlar versin
Çaresizlik nedir iyi bilirim benimde 5 yıl olmadı
Tüp bebek ile hamileyim
Sıvılaşma sorunumuzu tüp bebeğe karar verince takip etmedik artık
Bizede balgam söktürücü falan vermişti doktor ama işe yaradımı bilmiyorum
Bendede pko vardı
Ve sonunda tüp bebeğe yöneldik

Canımm öncelikle Allahım tez zamanda hayırlı evlatlar versin
Çaresizlik nedir iyi bilirim benimde 5 yıl olmadı
Tüp bebek ile hamileyim
Sıvılaşma sorunumuzu tüp bebeğe karar verince takip etmedik artık
Bizede balgam söktürücü falan vermişti doktor ama işe yaradımı bilmiyorum
Bendede pko vardı
Ve sonunda tüp bebeğe yöneldik
uzun bir sabrin sonunda rabbim nasip etmis msallah darisi hasretle bekleyenlere olsun bende tüp bebek yaptiracam üc asilamada tutmadi bakalim

Yaptır cnm hiç bekleme biz aşılama hiç denemedik
aynen canim bir ay simdi ara vercem sonra tüp bebek insallah... milletin laflari psikolojikmen bitiriyo beni herkes 4 yil oldu ne zaman cocuk yapacan deyip duruyo ve yoruldum sanki ben istemiyorum rabbim yüzümüzü güldürsün insallah

aynen canim bir ay simdi ara vercem sonra tüp bebek insallah... milletin laflari psikolojikmen bitiriyo beni herkes 4 yil oldu ne zaman cocuk yapacan deyip duruyo ve yoruldum sanki ben istemiyorum rabbim yüzümüzü güldürsün insallah
Kimseyi takma dicem ama mümkün değil bende çok üzülüyordum
Ama herşey rabbimden
Veren o
Allahım tez vakitte nasip etsin inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar yaptıkları uygulamalardan fayda gören varmı benım esımın sperm sayısı herseyı normal ama sıvılasma zamanı cok yuksek 120 dk bunu yenı ogrendık fakat ıkı ay once kımyasal bi gebelik gecırdım o zaman bu sperm sıvılasmasında haberımız yoktu nasıl bı yontem uygulucaz henuz bılmıyorum

X