selam arkadaşlar, ben daha önce varikosel ile ilgili sorlar sormuştum, eşimde 4.varikosel vardı ameliyat olmak için çok araştırdık doktora gittik vs. vs ama ameliyat olmadan 11 ayda normal yollarla hamile kaldım şimdi 8 haftalık hamileyim, bu mesjı umutsuzluğa kapılmamanız için yazıyorum, eşimin sperm degerli hareketli 17. milyondu yani bu degerlerle hamile kaldım, inşallah bebek isteyen herkese Rabbim bebek verir, en büyük desteğiniz dua, ve sabır....
arkadaşlar lütfen kendinizi sıkmayan rahat olun, bize doktorlar neler söyledi neler ama sonuç farklı lütfen rahat olun
ARKADAŞLAR AYRICA SİZE TAVSİYEM: hepimiz bebek istiyoruz ama aceleci olmayın, eşinizle oturup bu günden en az 6 ay sonrası için bebek düşünün , her ay oldumu , olacakmı vs gibi takıntıları girmeyin, uzun süreli plan yapın bu sizi rahatlacaktır, ayrıca eşiniz üzerindeki baskıyı azaltacaktır, kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın, değerleri okuyorsunuz varikosel olupta bebeği olan yüzlerce insan var , hatta bir çoğu varikosel oldugunu bilmiyor ve bu sebeble çok rahat ilişkiye giriyorlar, ayıca ilişki biter bitmez mutlaka kalcalarınıza yastık koymanız çok faydalı olacaktır, hepinizi öpüyorum, dualatrım sizinle ............................
özel sorularınız olursa mail adresim
nurelifnur@mynet.com