Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl başardınız acaba?merhaba aşırı saçma bir soru sormam lazım dün sevgilimle ilişkiye girdim sperm yuttum yarin idrar ve kan testi vermem gerekiyor idrarda sperm çıkar mı belli olur mu lütfen cevap verin
Boşalmış o da yutmuş anladıgım buNasıl başardınız acaba?
evet sorumu yanıtlar misinizBoşalmış o da yutmuş anladıgım bu
Spermler kana karışmıyor merak etme.. Midendeki asitler çoktan yakmıştır onları. Doğal protein olarak kana karışmıştır. Dolayısı ile çıkmaz :)merhaba aşırı saçma bir soru sormam lazım dün sevgilimle ilişkiye girdim sperm yuttum yarin idrar ve kan testi vermem gerekiyor idrarda sperm çıkar mı belli olur mu lütfen cevap verin
Ben sokkk vallaha ayyyBoşalmış o da yutmuş anladıgım bu
Bende sok ama olay buBen sokkk vallaha ayyy
Allah akıl fikir versin diyecek söz yok inankiBende sok ama olay bu
Akıl fikir olsa tamam oral seks yaparsın da yutmak bilemedimAllah akıl fikir versin diyecek söz yok inanki
bunun neresi absürt ilişkiye giren insanların nerden baksan %50 si kendi istiyorAllah akıl fikir versin diyecek söz yok inanki
Absürt olan kısmı yutmanız zaten kimse ilişkiye girmenize birşey demiyor yanibunun neresi absürt ilişkiye giren insanların nerden baksan %50 si kendi istiyor
soruma düzgünce yanıt veren tek sizsiniz teşekkür ederimSpermler kana karışmıyor merak etme.. Midendeki asitler çoktan yakmıştır onları. Doğal protein olarak kana karışmıştır. Dolayısı ile çıkmaz :)
Ben ilişkiye girdin diye birşey demiyorum ki senin saçma soruna yorum yaptım ilişkiye girebilirsin sprem yutmak ne bilimbunun neresi absürt ilişkiye giren insanların nerden baksan %50 si kendi istiyor
dalga geçmeyin lütfenKarısır tabi protein açısından zengin bir besindir. Yağ yakarsın, protein ihtiyacını karsılarsın, mide reflün gecer. Jinekologlar günde 4 kez yazar receteye.
Yoo yasadım cünkü…dalga geçmeyin lütfen
Yaso burdaKamera ne tarafta, selam yollayalım konu komşuya
Yaso burda