- Konu Sahibi EU1
değerli katılımcılar, ben 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım ikisnde de hamil ekaldım ancak kalb atışını duyamadık. yaklaşık 2 yıl evveldi bunlar, son bir yıldır da sürekli kontrole giidyorum ama birdaha başlayamadık bile, artık rezerv azaldığını , kaliteli yumurta çıkmayacağını söylediler ( bahceci) tabi çok üzücü inanılmaz canım yanıyor , yaşım 40 ve eşim de ben de çok istiyoruz, donasyonu önerdi burçak hn, ben araştırdım kıbrısta dr halil ibrahim tekinle çalışıyorlarmış zaten, ancak
sizden ricam bu işi yapıtran oldu mu? olduysa eşinizi nasıl ikna ettiniz ? çünkü benim eşim ne yazık ki çok sıcak bakmıyor, genler önemli diyor, ben başkasından istesem senlen evlenmezdim diyor tamam haklı ama belki de bu son sanşımız ve bu da bir deneyim olacaksa , sonuçta ben taşıyacağım karnım da ..
bu konuda eşini nasıl ikna ettiği konusunda bana yardımcı olacak birisi olursa inanın çok müteşekkür kalırım. zira ne yapacağımı bilemiyorum ama çok içim acıyor bu şekilde olmaya.
sevgilerimle,
Canım Merhaba,
Kocanı bu konuda nasıl ikna edersin bilmiyorum ama sonuçta transfer yapıldığı zaman sana bebiş senin içinde büyüyecek doğuranmı anne büyütenmi anne diye bir laf var biliyosun.İleride pişman olacağın bir karar verme bence.Hem senin canından kanından olacak senin her şeyin olacak dünyan olucak.