• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm yumurta donasyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
değerli katılımcılar, ben 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım ikisnde de hamil ekaldım ancak kalb atışını duyamadık. yaklaşık 2 yıl evveldi bunlar, son bir yıldır da sürekli kontrole giidyorum ama birdaha başlayamadık bile, artık rezerv azaldığını , kaliteli yumurta çıkmayacağını söylediler ( bahceci) tabi çok üzücü inanılmaz canım yanıyor , yaşım 40 ve eşim de ben de çok istiyoruz, donasyonu önerdi burçak hn, ben araştırdım kıbrısta dr halil ibrahim tekinle çalışıyorlarmış zaten, ancak

sizden ricam bu işi yapıtran oldu mu? olduysa eşinizi nasıl ikna ettiniz ? çünkü benim eşim ne yazık ki çok sıcak bakmıyor, genler önemli diyor, ben başkasından istesem senlen evlenmezdim diyor tamam haklı ama belki de bu son sanşımız ve bu da bir deneyim olacaksa , sonuçta ben taşıyacağım karnım da ..
bu konuda eşini nasıl ikna ettiği konusunda bana yardımcı olacak birisi olursa inanın çok müteşekkür kalırım. zira ne yapacağımı bilemiyorum ama çok içim acıyor bu şekilde olmaya.
sevgilerimle,

Canım Merhaba,

Kocanı bu konuda nasıl ikna edersin bilmiyorum ama sonuçta transfer yapıldığı zaman sana bebiş senin içinde büyüyecek doğuranmı anne büyütenmi anne diye bir laf var biliyosun.İleride pişman olacağın bir karar verme bence.Hem senin canından kanından olacak senin her şeyin olacak dünyan olucak
.

değerli katılımcılar, ben 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım ikisnde de hamil ekaldım ancak kalb atışını duyamadık. yaklaşık 2 yıl evveldi bunlar, son bir yıldır da sürekli kontrole giidyorum ama birdaha başlayamadık bile, artık rezerv azaldığını , kaliteli yumurta çıkmayacağını söylediler ( bahceci) tabi çok üzücü inanılmaz canım yanıyor , yaşım 40 ve eşim de ben de çok istiyoruz, donasyonu önerdi burçak hn, ben araştırdım kıbrısta dr halil ibrahim tekinle çalışıyorlarmış zaten, ancak

sizden ricam bu işi yapıtran oldu mu? olduysa eşinizi nasıl ikna ettiniz ? çünkü benim eşim ne yazık ki çok sıcak bakmıyor, genler önemli diyor, ben başkasından istesem senlen evlenmezdim diyor tamam haklı ama belki de bu son sanşımız ve bu da bir deneyim olacaksa , sonuçta ben taşıyacağım karnım da ..
bu konuda eşini nasıl ikna ettiği konusunda bana yardımcı olacak birisi olursa inanın çok müteşekkür kalırım. zira ne yapacağımı bilemiyorum ama çok içim acıyor bu şekilde olmaya.
sevgilerimle,
Merhaba önce geçmiş olsun.. Ben henüz donasyon aşamsına gelmedim umarım gelmem de ama doktorum böyle bir seçeneğimiz olduğunu daha ilk görüşmede söyledi. benim eşim de önce hiiiç sıcak bakmadı ama eşimin fikrini değiştiren de doktorum oldu.. Doktorum analık embriyo rahme tutunduğu an başlar dedi, embriyo tek başına bir can değildir ancak kadının kanıyla beslenince bir can olur ancak ondan sonra kalbi atmaya başlar dedi.. Ben de çok etkilendim bu sözlerinden eşim de.. Bir de eşim bizim soyumuzdan olmaz ama diyince esprili bir dil kullandı afedersiniz siz padişah soyu musunuz dedi :)) Eşim de üzerinde düşündü sanırım benim ne kadar istediğimi de görünce şimdi sıcak bakıyor, son bir seçenek bir can simidi olara hep aklımın bir köşesinde yumurta donasyonu var..
doğuran değil büyüten anadır diyor herkes bu durumda 9 ay kanıyla canıyla besleyen içinde taşıyan ana değil de nedir?
Umarım herşey gönlünce olur..Sevgiler.

sevgilerimle,

hakkında hayırlısı ama daha yaşın uygun son yumurtaya kadar devam et, hiç belli olmaz ne zaman kaliteli çıkacağı. donasyon her yaşta mümkün o yüzden önce kendi yumurtanla tüpü dene, olmadı yumurta çıkmadı donasyona geçersin.

sevgili , değerli hanımefendiler,
inanın sizlerden böyle cevap almak çok mutlu etti beni, kendimi son derece yalnız hissediyordum bu konuda, malum kimselerle konuşup paylaşılacak bir öevzuda değil.

söylediklerinizle beni yeniden iyi hissettirdiniz. bunun için öncelikle hepiniz çok teşekkür ediyorum.

ki dokto şu an eşimin de tanıdığı bir başka doktora gidiyorum. geçen hafta gitiiğimde kendisi beni biraz yüreklendirdi , bir bakalım deneyelim hele öncelikle seni yoralım zorlayalım donasyon işi kolay 45 yaşına kadar yapılır dedi. benim durumumdaki kişilerin bünyelerini şaşaırtacak, şok edecek bir ilaç şekli yapmak lazımmış ki bünye şşaırsın ve yumurta versin , biemiyorum tabi nekadar cevap verir bünyem.
sonuç olarak önümüzdeki reglimde gideceğim. şu anki doktorum prof. sadece kendisi ilgileniyor diğer merkezler gibi nçbetci dr a veya bugün bu var gibi sürekli değişen doktorlara kalmıyorsun burada. kendisi de dediki tüp bebek uygulamaları kişiye özeldir. arada sırada hocalarına danışsalar hastalarındurumlarını iyi olur muş:)
bu arada kıbrısta ilk donasyon işini de başlatanlardan mış. diyorki, "çok ilginç doğan bebekler anneye inanılmaz benziyor görüntüsü ve huyu suyu bile diyor, herzaman doğuran kadın annedir hak iddia edder diyor."
bu reglimde eğer istediğimzi gibi gitmezse ben de sizlerin de dediği gibi doktorumla konuşturacağım, sanıyorum bu doktoru kendisi de tanıdğı için belki daha iyi yaklaşır.
benim eşim de doktor , organ nakline giriyor bu iş kaçak yapılıyor deyip işin bambaşka boyutundan bakıyor.
umarım tabi herşey yolunda gider.
bu arada ankarada bir baharat evi var adı istanbul baharat , internetten bulabilirsiniz. sahibi bayağı bir eski ankaranın yerlisi ve bu işte uzman, tahlillerinizi gönderiyorsunuz fax yada kargo, size özel bir karışım yapıyor , macun şeklinde ve bitgilerle ayrıca kendi karışımından çay hazırlıyormuş. bu baharat evinden destek gören çok kişi var, yumurtalık kisti, miyom, kanser, veya nodül, sperm azlığı güçlenmesi fsh düşmesi, denenmiş yani , ben de faxladım tahlillerimi, fsh ve amh sadece, şimdi bana özel bir şeyler gelecek, mustafa bey sahibi ama yaşlı tabi, sizlerde bir araştırın, hiç belli olmaz, herşey umut diyorum,
çok sevgiler,

Merhaba arkadasım
Ben bugun 5. tup bebegimin sonucunu negatif olarak aldim.2 de asilamam var.Esimde sperm var bende en son 17 yumurta cikti, sonuc negatif.Sence ben ne yapayim.Embriyolar 1.2. ve 5 . denemede 1. kaliteydi.Fakat sonuc yok.Bana ne onerirsiniz.Daha onceleri ziril ziril aglardim bugun aglamakta yok bende aptal gibiyim.

sevgili hülya 35 ben seni takip ediyordum durumunu görünce yazmak istedim 5 tüp denemem olumsuz oldu 3 canlı embriyo 2 de donma çözme transferi oldu öncesinden 8 aşılamam var ...bana en son yazın yaptırdığım denemede 5. gün bekleyelim dendi 4 tana blast transferi de olumsuz olunca embriyo gelişimlerinin bıçakla kesilmiş gibi 5. gün aniden durduğu söylendi ...seni okdar iyi anlıyorumki insanın yemeden içmeden tedaviye devam edesi geliyor ...ama sonuç alamamak çok çok zor ..ben bahçecide devam ediyorum şu an kendi beslenme uzmanları ilgileniyor benimle hayvansal gıdalardan yoksun beslenmem lazım kilo vermeye çalışıyorum o da çok zor ya...bende sorun yok ..yumurta sayıları iyi ..eşimde hafif sayı ve hareket sorunu var...bu beş denemeyide iki yıla sığdırdım yazları tüp bebek şubat tatilleri donma çözme en sonki tedavide dondurmaya kalmadıda bu şubat tatilim boş geçti...düşün kendim öğretmenim tatillerim bile bu işe ayarlı...genetiklerimiz temiz çıktı ...iki kez rahim filmi çektirilir mi ne yapcağımı şaşırmış durumdayken onu bile iki kez yaptırdım ...bazı testlerim yurt dışına gitti ...pıhtılaşma vesire onlar da temiz geldi...yani kısaca bu embriyo gelişimlerinin 5. günden sonra aniden durmasını tıp henüz çözememiş...ne olursun umudun varsa durma devam et ..ben bile zyıflayıp doktor tamam deyince bi daha denemeyi göze almışken ...allah yardımcımız olsun ...hoşçakal

slm benimde rahim içi yapışılıgı sorunum var gördüyüm tüm tedaviler sonuçsuz kaldı 12 yıllık evliyim hiç bir gebelik yaşamadım bu soruna çözüm bulan lütfen bana ulaşa bilirmi kendimi hep sadece bu hastalıkta yanlızım diye düşünüyordum ne yazıkki benim gibi bir çok kişi varmış

yumurta kalitesi için beslenme çok etkiliymiş halil fırat erdeme gitmişti arkadaşım çok yumurtası oluyordu ama kaliteleri çok kötüydü orda tedavi oldu şimdi 3 yaşında kızı var.Yani yumurta çoksa tedavisi mümkün olabilir hayırlısı.

arkadaşlar yok mu donasyon yaptıran lütfen bi fikir verin bana.bebek bana benzemezse diye çok korkuyorum:(
Ben 27 ocakta yaptırdım yumurta donasyonu şimdi test için gün sayıyorum ☺️

arkadaşlar yok mu donasyon yaptıran lütfen bi fikir verin bana.bebek bana benzemezse diye çok korkuyorum:(
Ben 27 ocakta yaptırdım yumurta donasyonu şimdi test için gün sayıyorum ☺️

sevgilerimle,
Genler önemli tabiki ama donör seçimini anne adayının kan değerlerine ve fiziksel özelliklerine uygundonör buluyorlar yani rasgele bi donör olmayacakki

kıbrısta hangi merkezi önerirsiniz sahiden çok bilgiye ihtiyacımız var.seçilen kişiler gerçekten güvenilir mi artık merkezler o kadar ticari çalışıyor ki gözümüz korktu
Ben 27 ocakta yumurta transferi yaptırdım 8 şubat test günüm, pozitif çıkarsa mutlaka yazarım size klinik ve doktor adı ☺️

Back