Sperm yumurta donasyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz uzun sürüyormuş tedaviler sanırım.öncesinde hazırlık falan.koordinasyon içinde olmak gerekiyor merkezle devamlı.bir de donör bana benzemezse die bi şüphem de var yani:Seyvahedigeldismile

mrb arkadaslar bende bu sene yumurta donasyonu icin kibrisa gidicem insallah...
elmasoda arkadasim zaten bebegin bizlere benzemesi imkansiz sadece göz ten ve sac renginin benzemesi icin o özelliklere sahip donörden yumurta aliyorlar.. rabbim yardimcimiz olsun

biraz uzun sürüyormuş tedaviler sanırım.öncesinde hazırlık falan.koordinasyon içinde olmak gerekiyor merkezle devamlı.bir de donör bana benzemezse die bi şüphem de var yani:Seyvahedigeldismile

canim dün aksam haberlerde izledinm bilmiyorum ama, türkiyede bu islemlerin yasaklandigini aciklamis tc saglik bakanligi , hapis cezasi bile var. ben aksam haberlerde görünce cok korrktum üzüldüm deli oldum resmen .. bugün kibrisi aradim ... tam olarak ögrenmek icin... bu yasak sadece tr icin gecerliymis bizimle hic bir alakasi yok dedi, tr de zaten yasakti dedi tr yapilan islem ön hazirlikti ama artik oda yasak dedi ... ben almanyada yasiyorum ön hazirligi burda yaptiricam ... tr de yasayanlarda artik kibrista yaptircak ön hazirligi... 10-12 gün süren bir ön hazirligi var canim ve 1 ay öncesinden basvurman gerekiyoki sana uygun donörü bulup hazirlasinlar

Malesef Turk vatandaslarinin yapmasi yasak . Ulke farketmiyor. Amac Turk irkini korumakmis. Bunlar tup bebek olayini tamamen bitirecek. Bu kanun lari cikaranlar Allahlarindan bulsun. Kendi cocuklarinin basina gelsinde gorsunler nedemek oldugunu.

ay arkadasim yapma ya gercektenmi ben almanyada yasiyorum ama bende türk vatandasiyim nolcak peki??? offf allahim ((

Vatandasliktan cikaracaklar bunlar insani yaa
Boyle seymi olur. Turk irki bozuluyormus. yabancilarla evlenmeyide yasaklayacaklar ozaman ne sacma.
sinir oluyorum

ya olamaz böyle bisey inanmak istemiyorum ben bugün kibrista dogus hastanesiyle görüstüm bizimle bir alakasi yok bu yasagin dedi , ön hazirliginizi almanyada yaptirip bize gelebilirsiniz dedi amaaa...oooofff allahim cildircam önce allah sonra bu islemle anne olmayi bekleyen okadar cok insan varki nolcak bizim halimiz

bakın kardeşim şu başlık açılınca hep yüregim yanıyor..................lütfen yaptırma................dinen izin yok..............((buna mecbur hissetme kendini)).................

ben de ilk basta hic tavsip etmiyordum ama is basa gelince insanin; ici bi yaninca baska sey gormuyo demekki.evet tr de yasak ama yasal olaraka izinli olana ulkelerde herkes yaptirabiliyor diye biliyorum..evlatlik ednimekte bi cozum ama dusununce o da yabanci oyleyse neden ben karnimda tasimayayim diye dusunuyor tabi insan..ne bilim yaa cok aci bi durum allahim buradaki herkesin dularina cvp ver yarabbim yaaaa kimseyi caresiz birakma..

ammiin ... evet tr de yasakti ama yurtdisina gidip orada yaptirabiliyordu insanlar artik oda yasakmis

hüzün canım zaten gizli yapılıyor bu işlem.türkiyede ki doktorla bizim aramızda olan birşey.sen açıklamazsan kimsenin haberi olmaz.

Malesef Turk vatandaslarinin yapmasi yasak . Ulke farketmiyor. Amac Turk irkini korumakmis.

hic boyle komik bi sey de duymadim. akillari yok mu bunlarin? sanki TC vatandasi olan herkes turk. ulkemizde ermeniler, yahudiler, rumlar, kurtler de yasiyor. acaba bunlari nasil kontrol ediyorlar? bir de yabanciyla evlenenleri nasil kontrol ediyorlar?

ben bu yasaktan supheliyim. ama eger dogruysa gercekten de cok cok komik.

hüzün canım zaten gizli yapılıyor bu işlem.türkiyede ki doktorla bizim aramızda olan birşey.sen açıklamazsan kimsenin haberi olmaz.

neden peki böyle tehlike altina girecegine ön hazirliginida kibrista yapmiyosun?hayirlisi olsun canim

aynen cok komik cok sacma henüz yürürlüge girmemis.. bugün kibris dünya ve kibris dogus hastanesini aradim türk vatandaslarina yasak diye bisey yok dedi bu konuyla alakali herhangi bir islemi tr de yapmak yaptirmak yasak dedi.. herhangi bir türk vatandasi ister almanyada yaptirir ister amerikada ister kibrista dedi yalan yanlis aciklamalar yapiliyor medyada dedi biraz olsun rahatladim ama yinede:sinifsinif:

hicbir devletin (turkiye'nin bile) boyle bir yasak koymaya hakki yok. oyle sacma sey mi olur? canim nerde ister ordan donor yumurta/sperm alirim. ayrica boyle bir yasak koyacak kadar sasirmis olsalar bile nerden bilecekler? tek tek hamile kalmak isteyen kadinlari dolasip bileklerine kelepce mi vuracaklar evden cikmasinlar diye?

Allah onlari bildigi gibi yapsin insallah
Insanlari vatandasliktan cikaracaklar

ben yumurta bağışlayıcısı olmak istiyorum hanımlar ama ciddi tereddütlerimde var... bu işi de paradan önce yardım amaçlı yapmak istiyorum.. ve sizin piskolojinize bakıyorum.. bilmiyorum kafam da karışık aslında sonuçta bebeği taşıyacak emzirecek büyütecek olan sizlersiniz sonuçta bebeğin annesi de sizlersiniz... ben bunu düşünüyorum peki siz???

Merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum ben Kıbrıs ta sperm donasyonuna sıcak bakıyorum ama eşime bunu nasıl anlatıcam onun cevabının olumsuz olması beni çok yıkar benim durumumda olan ya da bu aşamayı yaşayanlardan destek bekliyorum .Siz eşinizi nasıl hazırladınız bana yol gösterin çok rica ediyorum

değerli katılımcılar, ben 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım ikisnde de hamil ekaldım ancak kalb atışını duyamadık. yaklaşık 2 yıl evveldi bunlar, son bir yıldır da sürekli kontrole giidyorum ama birdaha başlayamadık bile, artık rezerv azaldığını , kaliteli yumurta çıkmayacağını söylediler ( bahceci) tabi çok üzücü inanılmaz canım yanıyor , yaşım 40 ve eşim de ben de çok istiyoruz, donasyonu önerdi burçak hn, ben araştırdım kıbrısta dr halil ibrahim tekinle çalışıyorlarmış zaten, ancak

sizden ricam bu işi yapıtran oldu mu? olduysa eşinizi nasıl ikna ettiniz ? çünkü benim eşim ne yazık ki çok sıcak bakmıyor, genler önemli diyor, ben başkasından istesem senlen evlenmezdim diyor tamam haklı ama belki de bu son sanşımız ve bu da bir deneyim olacaksa , sonuçta ben taşıyacağım karnım da ..
bu konuda eşini nasıl ikna ettiği konusunda bana yardımcı olacak birisi olursa inanın çok müteşekkür kalırım. zira ne yapacağımı bilemiyorum ama çok içim acıyor bu şekilde olmaya.
sevgilerimle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…