• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm yumurta donasyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar sperm ve yumurta donasyonu konusunda ne düşünüyosunuz kibris konusunda deneyimi olan var mi

Canım benim birçok hastam kıbrısta sperm ve yumurta donasyonu yaptırdı sana söyleyeceğim 10 hasta gönderdi isek 8 i gebe kaldı ama hayırlısı

kıbrısta hangi merkezi önerirsiniz sahiden çok bilgiye ihtiyacımız var.seçilen kişiler gerçekten güvenilir mi artık merkezler o kadar ticari çalışıyor ki gözümüz korktu

Yeşimpatcim hangisini önerirsin oradakiler sanirim daha çok yumurta donasyonu için çalişiyormuş bir de fiyatlar daha pahali galiba değil mi

kıbrıs tüp bebeği öneririm yaklaşık olarak maliyetler herşey dahil 7000 ytl gibi canım

allah başa vermeye görsün diyorum sadece o zaman her yol mübahtır.
kimse kimseyi kınamasın bu durumdan dolayıda .. Ne olacağımız Rabbimiz bilir..

Arkadaşlar burada kimsenin kimseyi kınamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Herkes hayatını kendi ölçülerinde yaşıyor. Yapılan ve yaşanan şeylere kimi düşüncesinde katılır kimi katılmaz bu göreceli. Ama buradaki duruş sebebimiz birbirimize destek olmak ve paylaşmak. Yaralamak değil.

evet arkadaşlar kimse başına gelmeyince anlamıyor? kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil. herkes hesabını tek bir yere verecek. bende önümüzdeki ay kıbrıs yolcusuyum.

evet arkadaşlar kimse başına gelmeyince anlamıyor? kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil. herkes hesabını tek bir yere verecek. bende önümüzdeki ay kıbrıs yolcusuyum.

Merhaba arkadasım
Ben bugun 5. tup bebegimin sonucunu negatif olarak aldim.2 de asilamam var.Esimde sperm var bende en son 17 yumurta cikti, sonuc negatif.Sence ben ne yapayim.Embriyolar 1.2. ve 5 . denemede 1. kaliteydi.Fakat sonuc yok.Bana ne onerirsiniz.Daha onceleri ziril ziril aglardim bugun aglamakta yok bende aptal gibiyim.

canım çok üzüldüm ihşallah allah bidakine yüzünü güldürül seni çok ii anlıyom umuta tüp bebek te kaç yumurta trasver edilmişti

3 embryo transfer edildi.bugun enver beyle gorustum bir kere daha laporoskopi olarak dene dedi.Insallah o cesareti bulurum kendimde.

sevgili hülya 35 ben seni takip ediyordum durumunu görünce yazmak istedim 5 tüp denemem olumsuz oldu 3 canlı embriyo 2 de donma çözme transferi oldu öncesinden 8 aşılamam var ...bana en son yazın yaptırdığım denemede 5. gün bekleyelim dendi 4 tana blast transferi de olumsuz olunca embriyo gelişimlerinin bıçakla kesilmiş gibi 5. gün aniden durduğu söylendi ...seni okdar iyi anlıyorumki insanın yemeden içmeden tedaviye devam edesi geliyor ...ama sonuç alamamak çok çok zor ..ben bahçecide devam ediyorum şu an kendi beslenme uzmanları ilgileniyor benimle hayvansal gıdalardan yoksun beslenmem lazım kilo vermeye çalışıyorum o da çok zor ya...bende sorun yok ..yumurta sayıları iyi ..eşimde hafif sayı ve hareket sorunu var...bu beş denemeyide iki yıla sığdırdım yazları tüp bebek şubat tatilleri donma çözme en sonki tedavide dondurmaya kalmadıda bu şubat tatilim boş geçti...düşün kendim öğretmenim tatillerim bile bu işe ayarlı...genetiklerimiz temiz çıktı ...iki kez rahim filmi çektirilir mi ne yapcağımı şaşırmış durumdayken onu bile iki kez yaptırdım ...bazı testlerim yurt dışına gitti ...pıhtılaşma vesire onlar da temiz geldi...yani kısaca bu embriyo gelişimlerinin 5. günden sonra aniden durmasını tıp henüz çözememiş...ne olursun umudun varsa durma devam et ..ben bile zyıflayıp doktor tamam deyince bi daha denemeyi göze almışken ...allah yardımcımız olsun ...hoşçakal

hülya 35
bir kere göründün bi daha yazmadın doktor ne diyor rahim içi bir sorun olabileceğini düşünüyor ümüdini yitirme hastaneler iyi embriyo yumurtlama şartlarına rağmen gebe kalamayan hastalarını ikincide daha detaylı incelemeye alıyorlar ...biliyorum senin ikinci denemen değil ama umutta ikinci denemen olacak...maalesef denemekten başka şansımız yok çok çok yorulduk hepimiz rabbim yardım etsin

hülya 35
bir kere göründün bi daha yazmadın doktor ne diyor rahim içi bir sorun olabileceğini düşünüyor ümüdini yitirme hastaneler iyi embriyo yumurtlama şartlarına rağmen gebe kalamayan hastalarını ikincide daha detaylı incelemeye alıyorlar ...biliyorum senin ikinci denemen değil ama umutta ikinci denemen olacak...maalesef denemekten başka şansımız yok çok çok yorulduk hepimiz rabbim yardım etsin

Selam canim.Kusura bakma gormemisim yazilarini.Enver Bey laporoskopi yaptirip tekrar dene diyor .Ben de son kez deneyecegim galiba.Bana en son bu sefer 4. gun transfer edildi ve blasto.. elde edilemedi 8 hucreli uc kondu.Simdi laporoskopi olmak istiyorum.Ama onun icin Istanbula gideyim mi yoksa Izmir de bir yerde yaptirip sonra mikroya mi istanbula gideyim karar veremiyorum.Sonucta bir kere daha deneyecegim gibi gorunuyor.Dr.um illaha bize gel demedi ama israrla laporoskopini nerede tedavi olacaksan orada yaptir dedi.Bakalim ne yacacagim.Oda bir mikro denemesi kadar pahali.Hakkimizda hayirlisi.Bende icerde bilinmeyen bisey olmasindan suphelenilior artik bu kadar negatiften sonra.ikinci neden de embryolar bolunmeye devam etmiyor denildi.Ben de laporoskopi olarak rahmin icinde bilinmeyen bir problem var mi ona baktirayim diyorum bir de Enver Beyin belirleyecegi denemeyi uygulayim diyorum.Oldu oldu olmadi ediyle budu gittigi yere kadar yasamaya devam.Cunku 5-6 denemeden sonra degisen cok fazla bisey olmuyormus.

slmlar...ltf bana yardımcı olurmusnuz?kıbrıstaki donasyon merkezleri hakkında...deneyen var mı?aşamalarını yazarsanız çok sevinirim...çok umudumuz donasyon çünkü:(((

maalesef ki ben de donasyon düşünmek durumundayım.çanakkalede yaşıyorum.bursa da bir doktor önermişlerdi bana.hazırladığı donasyonların işlemlerini kıbrısta kendisi yapıyormuş.biraz daha bilgi alabilmek için geldm bende buraya.

bulut diye bi arkadaşta şubatta gidecekti ya merak ediyorum bende onu

Back