• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sperm yıkama işleminden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Senakx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
24
1
16
24
Bilgisi olan bu değerler ile gebe kalabilirmiyim bana yardımcı olun 3 senedir deniyoruz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    219,3 KB · Görüntüleme: 135
Bilgisi olan bu değerler ile gebe kalabilirmiyim bana yardımcı olun 3 senedir deniyoruz
Çok değişik bi test olmuş. Neden elle yazılmış mesela ve morfoloji değeri neden yok. Bilemedim. Özel bi yer de mi yaptırdınız?

Çok değişik bi test olmuş. Neden elle yazılmış mesela ve morfoloji değeri neden yok. Bilemedim. Özel bi yer de mi yaptırdınız?
Evet özelde muayene oluyoruz hiç bakmadı bile aşılama denedi tabiki tutmadı

Evet özelde muayene oluyoruz hiç bakmadı bile aşılama denedi tabiki tutmadı
Benim önerim daha iyi bi doktor araştırıp daha düzgün bi test yaptırmanız. Biz de eşimle testler yaptırdık. Burada da bi çok test gördüm ama sizin ki bi tuhaf.

Benim önerim daha iyi bi doktor araştırıp daha düzgün bi test yaptırmanız. Biz de eşimle testler yaptırdık. Burada da bi çok test gördüm ama sizin ki bi tuhaf.
Ya gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüz bize bilgi de verilmedi ben farkettiğim 2 olduğunu yani direk aşılama oldum ve gönderildim

Ya gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüz bize bilgi de verilmedi ben farkettiğim 2 olduğunu yani direk aşılama oldum ve gönderildim
Bence bütün araştırmalar tamanlanmadan Bi daha aşılama yaptırmayın. Biz de bi yere test yaptırdık teste baktık detaylı değil doktor da muayene de bi sıkıntı olmadığını söylemişti, ama daha iyi bi doktora gittiğimiz de eşim de varikosel olduğunu değerlerinin bu yüzden etkilendiğini öğrendik ve ameliyat oldu.

Back