- 29 Mart 2015
- 248
- 90
- 98
- 29
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Normal morfoloji yüzde 2ye istinaden mi yaptınız yorumu? Doktoru gittiğimizde erkeklerin çok az bi kısmında yüzde 5 olur, katı bir testtir çoğunlukla 1-2 sonuçlarını görüyoruz bu durumlarda demişti ama bilemiyoruz tabiNormal olan sperm sayısı cok az hasar var
yani bir de dna hasarı kısmı belli olmadığı için o da beni korkutuyor inşallah yüksek bir oran çıkmaz o testteHiz biraz dusuk ama benim esimin de boyle , hicbir doktor da normal gebelige engel demedi. 1,5 yildir
Evet ben de süreci biraz uzattığını düşünüyorum, çözümsüz bişey olmasın da tedaviyle destekle inşallah daha iyi hale gelir. Sizin bildiğiniz bi takviye destek falan var mı peki bu tür durumlarda iyi olabilecek?Sperm sayınız iyi ama norfoloji ve hız düşük görünüyor canım. Ama düzelmeyecek bir şey yok bence takviye ve bitkisel ile olur yani şöyle oluyor erkeklerin dalgalı olduğu için hızın düşük olduğu durumda süreç bir tık uzuyor sadece.
Valla canım bizim testimiz bundan da kötüydü ilk ay prolevit kullandık ve yanında çakşır kökü ve keçiboynuzu açıkçası çakşırın değerleri yükselttiği düşünüyorum ben. İlk testte 0.2 olan ileri hız 5 milyona çıktı hareketsizlik %85 ten 45 e düştü. Hatta doktor normal bu değerler nasıl oluyor böyle bir zıplama dedi. Çünkü 2.ay çakşırı bırakınca değerler resmen sıfırlandı. Bu yüzden benim doktorum 1 sperm yetiyor dedi. Takviyeleri alın kendinize ek 1 yıl daha verin dedi. Şu an proxeed kullanıyoruz sonuçları henüz bilmiyoruz ben bu ay da inovitol omega 3 gibi takviyelere geçiş yapmayı düşünüyorum. Stres çok kötü bir tetikleyici bir yandanEvet ben de süreci biraz uzattığını düşünüyorum, çözümsüz bişey olmasın da tedaviyle destekle inşallah daha iyi hale gelir. Sizin bildiğiniz bi takviye destek falan var mı peki bu tür durumlarda iyi olabilecek?
Canım benim eşimde sperm tahlılı verdı normal spermin karsında yüzde 90 yazıyor ona kıyasla yorum yaptımNormal morfoloji yüzde 2ye istinaden mi yaptınız yorumu? Doktoru gittiğimizde erkeklerin çok az bi kısmında yüzde 5 olur, katı bir testtir çoğunlukla 1-2 sonuçlarını görüyoruz bu durumlarda demişti ama bilemiyoruz tabiinşallah çözümsüz bişey değildir
Canım takvıyeyle degerler duzelır kecıboynuzu kürü e vıtamini pharmaton ve combi fertil kullanıyordu esım bız ekstradan kullsndık bunları sonuclarıda guzel geldi şükürNormal morfoloji yüzde 2ye istinaden mi yaptınız yorumu? Doktoru gittiğimizde erkeklerin çok az bi kısmında yüzde 5 olur, katı bir testtir çoğunlukla 1-2 sonuçlarını görüyoruz bu durumlarda demişti ama bilemiyoruz tabiinşallah çözümsüz bişey değildir
Valla kullandi ama duzenli degil. Keciboynuzu kuru yapti 2 ay kadar ve proxeed kullandi 1 ay, bunlari aslinda min 3 ay kullanmak gerek sonuc almak icin biliyorumyani bir de dna hasarı kısmı belli olmadığı için o da beni korkutuyor inşallah yüksek bir oran çıkmaz o testtepeki hiç bu süreçte eşin takviye falan kullandı mı doktor önerisiyle veya kendisi
İnşallah bize de iyi gelir canım takviyelerCanım takvıyeyle degerler duzelır kecıboynuzu kürü e vıtamini pharmaton ve combi fertil kullanıyordu esım bız ekstradan kullsndık bunları sonuclarıda guzel geldi şükür
İşte nasip işi gerçekten, belki de hiç bilmeden bu değerlerle çocuk sahibi olanlar var doğal yoldanValla kullandi ama duzenli degil. Keciboynuzu kuru yapti 2 ay kadar ve proxeed kullandi 1 ay, bunlari aslinda min 3 ay kullanmak gerek sonuc almak icin biliyorum
Neyse iste sayisi daha da azaldi hatta biz sasirdik, sonra da tup bebege baslayinca ustune dusmedik
Hicbir doktor da sen sunu sunu kullan demedi, urologlar dahil, ha kullansan olur iyi olur evt ama hani gebelige engel degil minvalinde konustular hep
Çok teşekkür ediyorum canım detaylı açıklaman içinValla canım bizim testimiz bundan da kötüydü ilk ay prolevit kullandık ve yanında çakşır kökü ve keçiboynuzu açıkçası çakşırın değerleri yükselttiği düşünüyorum ben. İlk testte 0.2 olan ileri hız 5 milyona çıktı hareketsizlik %85 ten 45 e düştü. Hatta doktor normal bu değerler nasıl oluyor böyle bir zıplama dedi. Çünkü 2.ay çakşırı bırakınca değerler resmen sıfırlandı. Bu yüzden benim doktorum 1 sperm yetiyor dedi. Takviyeleri alın kendinize ek 1 yıl daha verin dedi. Şu an proxeed kullanıyoruz sonuçları henüz bilmiyoruz ben bu ay da inovitol omega 3 gibi takviyelere geçiş yapmayı düşünüyorum. Stres çok kötü bir tetikleyici bir yandan
Canım çatlatma iğnesinin 8. Günündeyim bugün ve bilmiyorum tuttu mu tutmadı mı. İnşallah gebe kalırım ve inşallah bebeğim rahmime tutunur . Biz martta tüp bebeğe başlamak istiyorduk ama en az 6 ay daha başlayamayız gibi görünüyor. Doktor da 1 yıl daha bekleyin diyor o sanırım zor da olsa doğal yolla olabileceğine inanıyor çünkü benim başka bir sorunum yok. işte bu ay 11 ay oldu denemelere başlayalı ama rahmimde perde var o yüzden tüp bebek öncesi bu ameliyatı olmak zorundayım. Bu da yine bana en az ekstradan 3 ay ekliyor. Aşılama denemeyi düşünmüyorum çatlatma iğnesi ile olursa olur olmazsa da direk tüp bebekÇok teşekkür ediyorum canım detaylı açıklaman içinsiz bir sonuç alabildiniz mi peki şu an ne durumdasınız?
Ben de 1 kez çatlatma denedim, aşılama olmayı ben de düşünmüyorum. Eğer başka bir engel olmazsa tüp bebeğe geçeriz diye düşünüyoruzCanım çatlatma iğnesinin 8. Günündeyim bugün ve bilmiyorum tuttu mu tutmadı mı. İnşallah gebe kalırım ve inşallah bebeğim rahmime tutunur . Biz martta tüp bebeğe başlamak istiyorduk ama en az 6 ay daha başlayamayız gibi görünüyor. Doktor da 1 yıl daha bekleyin diyor o sanırım zor da olsa doğal yolla olabileceğine inanıyor çünkü benim başka bir sorunum yok. işte bu ay 11 ay oldu denemelere başlayalı ama rahmimde perde var o yüzden tüp bebek öncesi bu ameliyatı olmak zorundayım. Bu da yine bana en az ekstradan 3 ay ekliyor. Aşılama denemeyi düşünmüyorum çatlatma iğnesi ile olursa olur olmazsa da direk tüp bebek
öyle yaa. herşeyimizi ıncığına cıncığına bilmekten stres oldukİşte nasip işi gerçekten, belki de hiç bilmeden bu değerlerle çocuk sahibi olanlar var doğal yoldanbizler bildiğimiz için bilmek de stres yapıyor diye düşünüyorum insanda
bazen bu kadar bilmek ve araştırmak da iyi değil akışına bırakmak lazım da ben yapamıyorum maleseföyle yaa. herşeyimizi ıncığına cıncığına bilmekten stres olduk
Ben de öyle. sürekli ya forumda takılıyorum ya da bişiler araştırıyorum.bazen bu kadar bilmek ve araştırmak da iyi değil akışına bırakmak lazım da ben yapamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?