- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
- 33
- Konu Sahibi Emineyartasi15
Arkadaslar spermm testinden anlayanlar bana yazabilirmi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim doktora henuz göstermedk ama busey demediler yok galibaVaikosel mi var
Çocuğunuz mu olmuyor? Sperm testi normal görünüyor ama morfolojiyi göremedim. Morfoloji düşük olabilir canım. Sayısı hareketi gayet güzelArkadaslar spermm testinden anlayanlar bana yazabilirmi acaba![]()
Asilaama yapicaz insallah canim oyuzden dddim once bir atim dedim sizeÇocuğunuz mu olmuyor? Sperm testi normal görünüyor ama morfolojiyi göremedim. Morfoloji düşük olabilir canım. Sayısı hareketi gayet güzel
Günaydın cnm hızlı hareketli yüzdesi düşük ve cansız sprem yüzdesi biraz yüksek bitkisel birşeyler kullanarak düzelir ama
Hayırlısı olsun inşallah. Şimdi tekrar baktım da herşeyi normal sadece miktarı az gelmiş benim eşimin 6 cc yazıyordu. Tutar inşallahAsilaama yapicaz insallah canim oyuzden dddim once bir atim dedim size![]()
Napmak lasim.mesela canim ne gibiGünaydın cnm hızlı hareketli yüzdesi düşük ve cansız sprem yüzdesi biraz yüksek bitkisel birşeyler kullanarak düzelir ama
İnsallah canim benimmHayırlısı olsun inşallah. Şimdi tekrar baktım da herşeyi normal sadece miktarı az gelmiş benim eşimin 6 cc yazıyordu. Tutar inşallah![]()
Keçiboynuzu kaynatıp içerse faydalı olur inşalla ve hacamatNapmak lasim.mesela canim ne gibi
Tamam canim çok teşekkür ederimKeçiboynuzu kaynatıp içerse faydalı olur inşalla ve hacamat