SPERM TESTINDEN ANLAYANLAR

Geçmiş olsun kuzum.
Eşim 1980 doğumlu 36yı bitirecek işte
Umarim sende en kısa zamanda atlatirsin bebeğine kavusursun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn
Amin canım Allah yardımcımız olsun, inşallah gebelik konulu sayfalarda yazışırız ilerde hepimiz :)

Aman boşver kimseye söyleme hayırlısı bakalım de geç. Cevap alamadıkça artık sormazlar canım. ben sadece anneme ve çok yakın 2 akrabama söyledim. onlar bile birşey sorunca darlanıyorum :KK43: benim eşimin pek kimsesi yok. kv nin umrunda değil zaten hiç bebek sormaz, hatta sakın bebek yapmayın bu zamanda bebek mi yapılır diyip duruyor. Kv torun soran komşularına bebek yapmak aptallık diyormuş. Evlenirken de, niye acele ediyorsunuz oğlum daha genç demişti (eşim 38 di o zaman)

Hahaha seninki de benimkinin tam tersiymis.
Geçen bana geldi lavabodan su soğuk aktı haliyle mevsim kış.
Senin çocuğun bu yüzdende olmuyor olabilir suyunuz çok soğuk! Azicik kendine dikkat et dedi. :-)

hahaha alemmiş canım valla bizim evde de suyu bi türlü ılıtamadık bazen çok sıcak akar. sıcak suyla olsa bizimki hemen olurdu herhalde. bizim tanıdığımız bir yaşlı teyze epeyce önce anlatmıştı, köy yerinde buz gibi odalarda ne zor şartlarda yapardık, her ay da hamile kalırdık diye.. oldu mu her şartta oluyor galiba ya. bugün kadın doğum doktorum eşime de söyledi, sperm sonuçlarına bakarsak, normal yoldan olamaz diyemem ama süreç uzayabilir dedi, 6 ay 2 yıl 3 yıl bile sürebilir dedi :(

Ahhh canim ay
Aynı düşüncedeyiz canimmm.
Şuan olayin etkisindeyim hâlâ birkac güne toparlanirim unutmaya çalışırım.
Ağustos ayına kadar bekleme kararı aldim kendi kendime eşimle bu akşam oturup konusalim bakalım onun düşüncesi ne.

Eşimin ailesi daha durumu bilmiyor içimden hiç söylemek gelmiyor çünkü sürekli saçma sapan konular çıkacak önüme şuan araftayım resmen
Ahhh canim ahhh onu hic deme bizdede ayni durum esimin tarafina soyleyemiyorzzz hic anlayisla karsilayabilecek insanlar degiller bu konuda bizde cok kararsiziz ama soylememek daha mantikli cunku ogrenince ayri bi psikoljik baski icersine girecegimden eminim dolayisiyla gel gitlerdeyim

Çok sağol canım, doktoruma tanıdık vasitasiyla geliyorum 1 yıldır. Memnunum ama hastanesini iyi bilmiyorum. İşin içine anestezi girince insan tedirgin oluyor, bu ülkede hastanelere guvenilmiyorki. Mecbur girip çıkıcaz bakalım hayırlısıyla inşallah.. bir de polip için biyopsi yapacak aynı anda
Boll duayla girrr allahin izniyle bisey olmayacakkk rabbim oyle bir yardim ediyorki aciyida siziyida unutuveriyorsun biz bebek hâsretleriyle nelere gogus geren insanlariz buda gelir gecer sen kafani rahat tut yeterki

Boll duayla girrr allahin izniyle bisey olmayacakkk rabbim oyle bir yardim ediyorki aciyida siziyida unutuveriyorsun biz bebek hâsretleriyle nelere gogus geren insanlariz buda gelir gecer sen kafani rahat tut yeterki
Haklısın canım Allah gücünü verir tabii. Hepimiz için dua ediyorum, inşallah dileyen herkese Rabbim tez zamanda kavuştursun.

Bizim salı günü randevumuz ama devlette arkadaşlar Bi fark olur mu acaba devlet ile özel arasında yani daha detaylı mı oluyor özelde acaba ?
biçok devlet hastanesinde iyi bakıyorlar spermıogramlara,bence yaptırabilirsin,doktorun beğenmezse özelde yaptırmanı tavsiye ederim

Bugün ürolojiye gittik sperm testi istediler o ikinsaat sonra çıkcak bi de yumurtalık testi yaptılar onda bi sorun var sanırım anlayan arkadaşlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_8095.webp
    IMG_8095.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 51
Bugün ürolojiye gittik sperm testi istediler o ikinsaat sonra çıkcak bi de yumurtalık testi yaptılar onda bi sorun var sanırım anlayan arkadaşlar bakabilir mi
Canim esinde varikosel cikmis yani damar genislemesi ama hafif derecede sperm testinden sonra doktorunuz degerlendirir cok korkulacak bir durum degil sperm sonucunuzda anormallik cikarsa ameliyat onerecektir

İnşallah çıkmaz ya.eşime belli etmedim işe gönerdim ama ağlamaktan başım çatlıyor şimdi.

Spermlere etki ediyorsa ameliyat der canm gecms olsun varikosel çıkmış inslh düzelir bnm esimde oldu sol dan çok şükür hamile kaldm ameliyattan sonra bu ikinci gebelk önceki kurtajla sonuçlandı .

Spermlere etki ediyorsa ameliyat der canm gecms olsun varikosel çıkmış inslh düzelir bnm esimde oldu sol dan çok şükür hamile kaldm ameliyattan sonra bu ikinci gebelk önceki kurtajla sonuçlandı .
Ay ne güzel Allah bağışlasın canım.Valla 11 ay oldu ikna edemedim sperm testine artık en son regli olduğumda ağladım gidelim artık diye tamam dedi zorla sabah götürdüm kabullenemiyor sonuç almaya gelmicek şimdi tek gitcem ameliyat falan olmam diyo.işim çok zor umarım iyi çıkar sonuc

Ay ne güzel Allah bağışlasın canım.Valla 11 ay oldu ikna edemedim sperm testine artık en son regli olduğumda ağladım gidelim artık diye tamam dedi zorla sabah götürdüm kabullenemiyor sonuç almaya gelmicek şimdi tek gitcem ameliyat falan olmam diyo.işim çok zor umarım iyi çıkar sonuc
Aynı sorunları bnde yasadm canm bir zamn sonra kabullenir erkekler öyle malesf bnm esimde 5 6 ay sonra kabullenip ameliyat oldu doktorun ısrarı ise yaradı aslında konuşması çok etkileyiciydi doktorun o kandırdı anlayacan :)

Kızlar ben çok kötüyüm

Eklentiler

• IMG_8097.webp
    IMG_8097.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 53
Napcam şimdi bilmiyorum nasıl bir yol izlemem lazım(promotil m forte die bi ilaç söyledi günde bi tane)

Çok bişi demedi üç ay kullansın olmazsa ameliyat dedi.bu değerler düzelir mi acaba kürlerle falan
gecmis olsun canim.ilac verdgne gore belki bi umit vardr.keciboynuzu pekmezide yedir takviye olsun.uzulme sonucunda bi caresi var allah yardmciniz olsun

Back
X