- 27 Ocak 2023
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi ananasmango
Aralık ayında Felixon içmeye başladım eşimle beraber, şimdi eşimden daha gür sakallarım var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç öyle tüp bebek ten başka çare yok dediklerine bakmayin sakın banada aynısını söylediler eşimde sperm şekil bozukluğu çıktı bende farklı bişe normalden olmaz dediler bana ALLAH ol dediyse olur hiç takma kafanaHiç beklemediğimiz bir sonuç
Tüp bebekten başka çare yok mu
Kabullenmek çok zor
Aynı durumda olan varsa ne gibi çözüm sunabilirsiniz
Yok maalesef 5. Denemede oldu . Ama pek farklı bir tedavi uygulamadık sadece sürekli denedik. Hep embriyolarımızın iyi kalitede olduğu söylendi. 5. Güne gidenlerle daha önce 2 kez denedik olmadı. Bunda 2 adet 3. Gün embriyosu ile iki tane oldu.Aa siz ilk denemede oldu mu allahım bana da nasip etsin ya rabbi hergün bunu düşünüyorum:) siz peki herhangi bir klomen veya destek bisey kullandırıldı mı?
İnşallah tüp bebeği nerede yaptırdınız sonuncuyu ve öncelikle allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinYok maalesef 5. Denemede oldu . Ama pek farklı bir tedavi uygulamadık sadece sürekli denedik. Hep embriyolarımızın iyi kalitede olduğu söylendi. 5. Güne gidenlerle daha önce 2 kez denedik olmadı. Bunda 2 adet 3. Gün embriyosu ile iki tane oldu.
Klomen multi vitamin filan ara ara hep kullandı eşim. Fakat bizde hiç ne sayı ne de kalite artışı olmadı. En son tedaviye başlamadan 2-3 ay önce ikimizde multivitamin + eşim her gün yarım klomen kullandı.
Ben daha öncekilerde de kullanıyordum ama tedaviye başladıktan sonra doktorun verdiği vitaminleri 15-20 gün kullanabiliyordum anca.
Son denememizde 3 ay önceden başladım. Merkeze gittiğimde diğerlerinden farklı olarak doltorum rahim kalınlığın çok iyi tam istediğimiz gibi taze transfer yapıcam dedi. Belki de uzun süreli vitamin kullanmamın bir etkisi olmuştur bilemiyorum.
Tüp bebek yolculuğu çok uzun meşakkatli bir iş. Bazısının 1. Denemede bazısının 11. Denemede oluyor. Önemli olan yumurta sperm ve para olduğu sürece pes etmeden denemek. Ondan sonrası takdiri ilahi mi dersiniz şans mı dersiniz, doktorun başarısı mı dersiniz sizin bileceğiniz iş. :)
İnşallah sizlerde ilk denemede sonuca ulaşanların içinde yer alırsınız.
Hiç öyle tüp bebek ten başka çare yok dediklerine bakmayin sakın banada aynısını söylediler eşimde sperm şekil bozukluğu çıktı bende farklı bişe normalden olmaz dediler bana ALLAH ol dediyse olur hiç takma kafana
Ben 5 yıl bekledim 5 yıl içerisinde aşılama yaptım tutmadı sonra tedaviler gördüm eşimde sperm azlığı çıktı bende de rahmimde sperm öldüren salgılar çıktı ve bize sizin tüp bebekten başka çare yok dediler kardeşim ALLAH ol dediyse olur bu ay içinde hamile kalmışım haberim yok bile hastaneye de gittim gribe yakalandım ilaç aldım 1 hafta sonra bedenimde ağırlık vardı eskisi gibi nesem yoktu birşey yapasim gelmedi eşime test yapalım dedim yaptık saniyesinde cift çizgi çıktı inanamadim sabahına kan verdim kanda da çıkınca çok şükrettim çok RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİNÖyle Bi söylüyolarki sanki yangın var gibi vakit kaybetme hemen başla tedaviye falan filan
Ağzınızdan bal damladı teşekkürler moral olduı
siz nasıl bir yol izlediniz
Ay muhteşem hadi darısı başımızaBen 5 yıl bekledim 5 yıl içerisinde aşılama yaptım tutmadı sonra tedaviler gördüm eşimde sperm azlığı çıktı bende de rahmimde sperm öldüren salgılar çıktı ve bize sizin tüp bebekten başka çare yok dediler kardeşim ALLAH ol dediyse olur bu ay içinde hamile kalmışım haberim yok bile hastaneye de gittim gribe yakalandım ilaç aldım 1 hafta sonra bedenimde ağırlık vardı eskisi gibi nesem yoktu birşey yapasim gelmedi eşime test yapalım dedim yaptık saniyesinde cift çizgi çıktı inanamadim sabahına kan verdim kanda da çıkınca çok şükrettim çok RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Yok biz daha sonuçları yeni aldık, 1 şubatta da devlette yaotırcaz ama muhtemelen aynı olacak galiba hiç sperm yokken tüp bebek nasıl yapılacak hiç bilgim yok size doktor ilaç tedavisi mi başlattı önce
Dün testi verdik ama devlette hemen çıkmıyomuş malesef. 10 gün sonra dedilerne yaptınız güzel haber var mı
Dün testi verdik ama devlette hemen çıkmıyomuş malesef. 10 gün sonra dediler
Siz yaptırdınız mıhadi bakalım hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyorum
Önce ultrasanla bakmak istedi doktorSiz yaptırdınız mı
İnşallah sonuçlarınız da güzel gelirÖnce ultrasanla bakmak istedi doktor
Dün ultrason girdi bi sıkıntı yok demiş
O hastanee sperm testi yapmıyormuş
başka bir hastane önerdi
Randevu alıp başka devlet hastanesine gidixez
Bizim sonuçlarımız e nabıza düşmüş nadir sperm görüldü yazıyorÖnce ultrasanla bakmak istedi doktor
Dün ultrason girdi bi sıkıntı yok demiş
O hastanee sperm testi yapmıyormuş
başka bir hastane önerdi
Randevu alıp başka devlet hastanesine gidixez
Doktor nasıl yorumladı ne yapılacak şimdiBizim sonuçlarımız e nabıza düşmüş nadir sperm görüldü yazıyor
Bilmiyorum doktor randevusu yarın, biz başka bir tüp bebek doktoruna telefonda sorduk, çünkü yine bütün sonuçlar tam yazılmamış az olduğu için heralde. Sadece nadir sayıda sperm görüldü diyor. O doktor da eğer varikosel kaynaklıysa ameliyat olup sonraki testlerine bakarız düzelme olursa biraz normal yolla denersiniz, hemen olsun isterseniz de tüp bebek yaparız tek sperm bile yeter dediDoktor nasıl yorumladı ne yapılacak şimdi
Çok teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz marka vaar mı pekiOrda bir yazı var iyce okuyun sayı az olduğundan dolayı hareket ve kruger değerlendirmesi yapılamadı diyor sayı az çıkmış. Bunun için koenzim Q10 kullanabilir eşiniz sizde yumurta kalitesini artırmak için kullanabilirsiniz takviye oluyor ilaç değilde..