• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sperm testinden anlayanlar yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Naz1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
273
143
53
30
Merhaba kızlar eşimin sper testi sonucu çıktı. Bir doktor bu soruca göre çocuk sahibi olamayabilirsiniz deyip tüp bebeğe yönlendirdi. Başka bir doktora gittik o da tam tersine çok büyük bi sorun yok doğal beslenmeye çalış düzelir dedi. İkiside ilaç vermedi sizce nasıl sonucu ne yapsak hareketlilik artar ne olur yardım edinn

Eklentiler

• 20200104_004328.jpg
    20200104_004328.jpg
    360,6 KB · Görüntüleme: 90
Düzenle diyip resmi degistirme yapılabilir mi acaba bir denesene

Kimse yok mu anlayan
Canim merhaba esinin sperm sayisi aman aman vahlik deil hatta cok iyi ama hareket hizinda problem var onun icinde keci boynuzu kuru vs pekmezi veya kuru incir kuru falan deneyin netten arastrin sperm hiz arttirici gidalar yiyecekler var orda onlari kullanin duzelecektir insAllah

Keçiboynuzu, bitter çikolata, fındık, ceviz, muz, kabak çekirdeği, yumurta, nar, sarımsak, havuç, et, balık (özellikle en yağlı olarak somon)
Bunları tüketmeye özen göstersin eşin

Varikoseli olabilir eşinin bakıldı mı? bizim ileri hareket sıfırdı. Doktor sadece ilaç verdi sonra ben çok araştırdım doktorları falan. Tekrar muayene oldu varikosel çıktı ameliyat oldu. Keçiboynuzu özü ve çakşır suyu da etkili

Varikoseli olabilir eşinin bakıldı mı? bizim ileri hareket sıfırdı. Doktor sadece ilaç verdi sonra ben çok araştırdım doktorları falan. Tekrar muayene oldu varikosel çıktı ameliyat oldu. Keçiboynuzu özü ve çakşır suyu da etkili
Varikosel ameliyatlık durumda değil dedi doktor canım. Doğal beslenmeyle düzelebilir dedi bizde şimdi keçiboynuzu, çakşır suyu ve arı sütü/ poleni kullanıyoruz. Ama ilaç vermedi doktor. Sizin hareket artışı oldu mu peki hangi ilacı kullandınız?

Biz şuan keçiboynuzu özü çakşır suyu ve neofortil kullanıyoruz ameliyattan 4 ay sonra sıfır olan değer 3.5 oldu ameliyat önceside ilaç ve bu kürleri içmişti pek etki olmadı sonra varikosel var ameliyat dediler. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor bende çok araştırdım ameliyat olmadan düzelende var

Back