Gebeliğe Hazırlık Sperm testinden anlayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Akasya10

Mucize bekliyordum. Sonunda geldi😍
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
937
814
53
30
İlk defa test verdik sonuçlar nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_20201122_165331.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 174
Salı günü randevu muz var doktora görtericez bakalım ne önericek

İleri hız için bir vitamin tedavisi uygulayabilir bir de morfoloji biraz düşük gibi geldi bana. Sperm Sayısı gayet iyi görünüyor.

Canım sayı ve toplam hız iyi morfoloji de %4 olmalı min. Sizinki 3. 0 olduğu halde hamile kalanlar var. İleri hizliniz 0 onu yükseltmek için antioksidanları bir araştırın derim...ama sayınız iyi olduğu için çok da büyük sorun yok gibi görünüyor. Ama yinede doktorunuz bununla ilgili gerekeni söyleyecektir zaten... Bu arada anormal morfoloji başta değilse döllenme daha sağlıklı oluyormuş diye okumuştum bı yerde...

Doktor en iyisini söyler. Ama morfoloji epey düşük sınır altında onunla da gebe kalan var elbet ama ileri hız sıfır bunun için takviye önerebilir. Varikosel var mı diye bakacaktır

Varisşkosel nedir
Üstün körü bildiğim kadarıyla tesisler de olan damarlar ile alakalı problemler doğuştan gelen bir şey ama ilaç ve ameliyat ile çaresi var çok yakın bir zamanda hızı böyle sıfır çıkan bir arkadaşımızın eşi ameliyat oldu inşallah düzelecek

Anladım çok geçmiş olsun bakalım doktor ne dicek

Nekadar zamandır bebek için demiyorsunuz ilk kez eşiniz tahlil verdi sanırım
1 yıl oldu korunmasız ilişki evet ilk defa tahlil verdi salı doktora gidecek duruma göre ilaç falan verirse tekrar yaptırırız testi benre sonuçlarımı yarın göstericem

1 yıl oldu korunmasız ilişki evet ilk defa tahlil verdi salı doktora gidecek duruma göre ilaç falan verirse tekrar yaptırırız testi benre sonuçlarımı yarın göstericem
İnşallahh hayırlı sonuçlar olsun

Eşi varikosel ameliyatı olmuş biri olarak tecrübelerime dayanarak; sayınız iyi, morfoloji evet 4ün altında 3 çıkmış ama gebeliğe engel olmaz, ileri hızınızda sıkıntı var bunun içinde bitkisel kür ve vitamin takviyesi alması gerek eşinizin. Sigara içiyorsa bıraksın. Ben hızı da düzeltirseniz inşallah hayırlı sonuç alacağınızı düşüniyorum. Allah aratmadan kısmet etsin

Ama hiç beklemeyin derim hemen yaptırın
Aslında şimdiye kadar çok şükür bi sıkıntımız olmadı hamile kalabiliyorum ama kaldıklarımda biri kimyasalla sonuçlandı diğeri de kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemediğimden önlemlerimi almak istiyorum

Çok zor bi durum Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…