- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
- Konu Sahibi patatessss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben de çok bilmiyorum ama sanırım morfoloji biraz sıkıntılı gerisi iyi gibi sankiLuniss yardımcı olursanız çok sevinirim
Acaba ne yapabiliriz pazartesi olmaz artık bana teşekkür ederim yinede çok sağolunKuzum ben de çok bilmiyorum ama sanırım morfoloji biraz sıkıntılı gerisi iyi gibi sanki
Kuzum insallah sıkımtılı bir durum yoktur bizim sayımız az mesela ilaç falan verip yükseltiyorlar insallah sizde sorun çıkmaz gönüllü ferah turAcaba ne yapabiliriz pazartesi olmaz artık bana teşekkür ederim yinede çok sağolun
Morfolojisi 0 ilken hamile kalanlar varmış artık dua etmemiz gerekecek sadece ne biliyim morelin alt üst oldu üzüldüm bilen kimsede açıklama yapmıyor artık beklemek yoracak sadece ..Kuzum insallah sıkımtılı bir durum yoktur bizim sayımız az mesela ilaç falan verip yükseltiyorlar insallah sizde sorun çıkmaz gönüllü ferah tur
Sıfır değil ama sizin ben çok anlamıyorum da belki hiç sorun da yoktur ürolog görsün bakalım bi sayınız hareketiniz çok iyi masallah bizim 8 milyon sperm olmasına rağmen doktor artar olur dedi sizin durum çok daha iyiMorfolojisi 0 ilken hamile kalanlar varmış artık dua etmemiz gerekecek sadece ne biliyim morelin alt üst oldu üzüldüm bilen kimsede açıklama yapmıyor artık beklemek yoracak sadece ..
Morfoloji hangi kritere göre yapılmış o teste gözükmüyor o yüzden iyi ya da kötü denilemezAnlayanlar yorum yapabilir mi lütfen şimdiden teşekkür ederim
Hızınız sayınız her şey çok iyi üzülmenizi gerektiren bir şey yok bence .krugere göreyse morfoloji de iyiAnlayanlar yorum yapabilir mi lütfen şimdiden teşekkür ederim
Sıfır değil ama sizin ben çok anlamıyorum da belki hiç sorun da yoktur ürolog görsün bakalım bi sayınız hareketiniz çok iyi masallah bizim 8 milyon sperm olmasına rağmen doktor artar olur dedi sizin durum çok daha iyi
Kesinlikle çok doğru söylemişsiniz her doktordan farklı bir yorum geldi bizde şaştık kaldık açıkçası hiç biri biribirinden tutmuyor ama iyi diyenler daha çoğunlukta ... bizlerde araştıra araştıra sora sora herşeyi bilir anlar olduk hiç duymadığım terimleri öğrendim şu üç gündeHızınız sayınız her şey çok iyi üzülmenizi gerektiren bir şey yok bence .krugere göreyse morfoloji de iyi
Öyle kuzym ben de çok attım kimi varikosel ameliyat dddi kimi artar sayı dedi her kafadan bir şey çıkıyor bakma sen onlara doktorunuza gösterin yarın:)instagramdan bir çok doktora attım sonuçlarımızı kimisi çok çok iyi yazmış kimisi sperm bozukluğu demiş bazıları çok iyi değerler demiş anlayamadık bir türlü bizde
Nasıl teşekkür etsem az o kadar iyi geldi ki Peki siz ne yaptınız size iyi gelen kür vb oldu muÖyle kuzym ben de çok attım kimi varikosel ameliyat dddi kimi artar sayı dedi her kafadan bir şey çıkıyor bakma sen onlara doktorunuza gösterin yarın:)
Canım biz hala test vermedik tekrar :) bu süreçte keci boynuzu kürü yaptık artmed kullandık doktor vermişti takviye vitamin bir de klomen vermişti doktor onları kullandı eşim tekrar test vericez önümüzdeki günlerde ise yaradıysa söylerim :)) bizim sayımız azdı ama sizin bayaaa iyi sayınız maşallahNasıl teşekkür etsem az o kadar iyi geldi ki Peki siz ne yaptınız size iyi gelen kür vb oldu mu ❣
Merhaba benim eşimin toplam sayi 37 milyondu, hizli ileri hareket sifir, yavas ileri %22 idi. Morfolojimiz de %1 di. Aktardan macun yaptirdik, ben de hafize sultan macunu kullandim. 2 senedir olmuyordu ve 2.ayimizda hamile kaldim allaha sukurler olsun. Sizin degerler cok iyi. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz stres yapmayin :)Nasıl teşekkür etsem az o kadar iyi geldi ki Peki siz ne yaptınız size iyi gelen kür vb oldu mu
Çok teşekkür ederim malesef morfoloji sayıyla ilgisi olmayan bir durummuş Morfolojiyi düzeltmek daha zormuş ama kimine göre değerlere çok iyi dedi burda okuduğum çok iyi yönde konular oldu ama bizleride bilgilendirirseniz çok sevineceğim inşallah çok iyi gelişmeler kat edersinizCanım biz hala test vermedik tekrar :) bu süreçte keci boynuzu kürü yaptık artmed kullandık doktor vermişti takviye vitamin bir de klomen vermişti doktor onları kullandı eşim tekrar test vericez önümüzdeki günlerde ise yaradıysa söylerim :)) bizim sayımız azdı ama sizin bayaaa iyi sayınız maşallah
Masallah canım Allah kucagınıza almayı da nasip etsin :) benim eşimin de toplam sayı 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 morfoloji 10.9 klomen verdi doktor takviye vitamin falan kullanıyoruz dizin nasıl bir macundu bizim de sayımız artR mı acabaMerhaba benim eşimin toplam sayi 37 milyondu, hizli ileri hareket sifir, yavas ileri %22 idi. Morfolojimiz de %1 di. Aktardan macun yaptirdik, ben de hafize sultan macunu kullandim. 2 senedir olmuyordu ve 2.ayimizda hamile kaldim allaha sukurler olsun. Sizin degerler cok iyi. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz stres yapmayin :)
İnsallah canım hepimiz sevinelim :) bilgi veririm mutlaka :)Çok teşekkür ederim malesef morfoloji sayıyla ilgisi olmayan bir durummuş Morfolojiyi düzeltmek daha zormuş ama kimine göre değerlere çok iyi dedi burda okuduğum çok iyi yönde konular oldu ama bizleride bilgilendirirseniz çok sevineceğim inşallah çok iyi gelişmeler kat edersiniz
Amin insallah sagolun :) keciboynuzu pekmezi icine baharat karistirmis aktar tarifini bilmiyorum ama eger isterseniz numara verebilriim ozeldenMasallah canım Allah kucagınıza almayı da nasip etsin :) benim eşimin de toplam sayı 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 morfoloji 10.9 klomen verdi doktor takviye vitamin falan kullanıyoruz dizin nasıl bir macundu bizim de sayımız artR mı acaba