• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm testinden anlayanlar bakabilir mi 🙏🏻🙏🏻

Merhaba benim eşimin toplam sayi 37 milyondu, hizli ileri hareket sifir, yavas ileri %22 idi. Morfolojimiz de %1 di. Aktardan macun yaptirdik, ben de hafize sultan macunu kullandim. 2 senedir olmuyordu ve 2.ayimizda hamile kaldim allaha sukurler olsun. Sizin degerler cok iyi. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz stres yapmayin :)
Sizin gibi insanların yorumlarına o kadar ihtiyacımız var ki bir başka konumdada yazdım insanlar kötüye dedikoduya o kadar alışmış ki hiç bilmediğimiz insanların bir yorumu bile o kadar iyi bir motivasyon sebebi kiii inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız kaderi güzel olsun inşallah 🙏🏻
eşinize kullandığınız karışımda neler mevcuttu acaba özel değilse 🙏🏻

Sizin gibi insanların yorumlarına o kadar ihtiyacımız var ki bir başka konumdada yazdım insanlar kötüye dedikoduya o kadar alışmış ki hiç bilmediğimiz insanların bir yorumu bile o kadar iyi bir motivasyon sebebi kiii inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız kaderi güzel olsun inşallah 🙏🏻
eşinize kullandığınız karışımda neler mevcuttu acaba özel değilse 🙏🏻
Herkes moral bozmaya cok merakli ne yazik ki. Isterseniz ozelden yazabilirim icerigini bilmiyorum ben de aktar hazirladi bize de. Kargo yapabiliyor.

Amin insallah sagolun :) keciboynuzu pekmezi icine baharat karistirmis aktar tarifini bilmiyorum ama eger isterseniz numara verebilriim ozelden
Çok sevinirim eğer verebilirseniz 🙏🏻
bende 5 aylık bir süreçte pehriz yaptırıyorum eşime sanıyorum ki sonuçların bu denli iyi çıkmasının sebebi bu olabilir 🙏🏻

Back