- 28 Haziran 2022
- 771
- 157
- 27
- Konu Sahibi Meyremasya
Ürolojiden randevu aldik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Kızlar anlayanlar yorumlayabilir mi toplam sperm sayısını yazmamışlar Eki Görüntüle 3273886
157 .500 nerede yazıyor ben göremedim Bende onu qrastirdim canım devlet Hastanesi'nde yapildi bakmamislar sanırım doktor herşeyin normal demişMerhaba,
Toplam sperm sayısı 157.500.000 sanırım. Morfoloji bakılmadı mı?
Ml de 45 varmış. Sizin hacim 3.5 Ml olduğu için 157.500.000 yapar canım. Doğal yolla deneyecekseniz morfoloji baktırmanı öneririm.157 .500 nerede yazıyor ben göremedim Bende onu qrastirdim canım devlet Hastanesi'nde yapildi bakmamislar sanırım doktor herşeyin normal demiş
Merhaba kızlar benim de eşimin sperm testini yorumlayabilir misiniz? 1 yıllık evliyiz çocuk sahibi olmak istiyoruz doktor sperm testi istedi sonuçları bu
Merhaba kızlar benim de eşimin sperm testini yorumlayabilir misiniz? 1 yıllık evliyiz çocuk sahibi olmak istiyoruz doktor sperm testi istedi sonuçları bu
Profol mix men diye bir ilaç yazdı doktor canım sence iyi mi bu ilacı nelerle takviye etsem faydalı olurHem sayı hem hareket çok iyi değil
Doktor takviye bir şeyler verir
Morfoloji de tam sınırda bunun için bir şey yapar mi emin olamadım
Profol mix men diye bir ilaç yazdı doktor canım sence iyi mi bu ilacı nelerle takviye etsem faydalı olur
Bu nasıl yorumlanıyorMl de 45 varmış. Sizin hacim 3.5 Ml olduğu için 157.500.000 yapar canım. Doğal yolla deneyecekseniz morfoloji baktırmanı öneririm.
Neyi sormak istediniz anlamadımBu nasıl yorumlanıyor
Evet aynen öyle hesaplanıyorÇarpıyomussunuz 2 rakamı sonradan anladım