- 28 Haziran 2022
- 771
- 157
- 27
- Konu Sahibi Meyremasya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim düşüklerim oldu 3 tane bundan kaynakli olabilir miAnladığım kadarıyla sayı biraz düşük, bi de hareket sıkıntısı var ne yazık ki
Kızlar sperm testinden anlıyor musun?
Gittik kromozomlarda bir sorun çıkmadıOnu bilemiyorum maalesef. Genetiğe gittiniz mi? Gitmediyseniz muhakkak gidin, testlerinizi yaptırın. Kayıplarınızın nedeni belli olsun ki tekrar aynı şeyleri yaşamayın
Kadın doğumcu yazabilir mi antibiyotik yazar miBol lökosit diyor enfeksiyon olabilir
V
Doktor antibiyotik başlayabilir
Kadın doğumcu yazabilir mi antibiyotik yazar mi
Bende enfeksiyon vardi günde iki litre su içiyordum hep icmedigimde unuttugumda yanma oluyordu bundan miydi acabaO lökositler sizi de etkilemiş olabilir, eğer öyleyse tabii ki size de yine fitil ve antibiyotk verebilir ama.esinizin kullanacağı şeyleri o yazar mi emin olamadım
Gerek duymadı doktorlar anlamadim sonrasında kayıp yaşadım yineayrıca sizin folik asidi diğer gebelere oranla daha yüksek almanız gerekiyor diye biliyorum. geçmiş olsun
hiz iyi, sayi da yeterli. morfoloji yani sekli dusuk cikmis, ama doktor hiz ve sayinin yeterli oldugu durumda bunu cok onemsemiyor, takviye vs verecegini sanmiyorumMerhaba bu test sonuclarına da bakarmısınız anlayanınız var mıdır acaba?
tiroid etkiliyor cevremde cok var ama ilac alinca zor olmuyor, tedavisini olup kaldi hepsi, insallah sizin de kisa zamanda bir bebisiniz olur, baska sorun yokmus zaten