SPERM TESTİNDE VİSKOZİTE NEDİR ARKADAŞLAR?

solmaztamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
330
103
30
İyi akşamlar,
Sperm testinde +++ viskozite nedir ? (3 artılı)
Bildiğim kadarıyla + olmaması lazım. Eşimi 3 ay önce test yaptırdğımızda ++ viskozite çıkmıştı yani 2 artılı, şimdi ise 3 olmuş..
İreli haraketlilik çok şükür 3 aylık pehrizi sürecinde 31'den 45'e yükselmiş..

İyi akşamlar,
Sperm testinde +++ viskozite nedir ? (3 artılı)
Bildiğim kadarıyla + olmaması lazım. Eşimi 3 ay önce test yaptırdğımızda ++ viskozite çıkmıştı yani 2 artılı, şimdi ise 3 olmuş..
İreli haraketlilik çok şükür 3 aylık pehrizi sürecinde 31'den 45'e yükselmiş..
Merhaba aynı sey biz de de var viskozite anormal çıktı cevap bulabildiniz mi tedavi mi olmak gerekir gebeliğe engel bir durummuymus

Merhaba aynı sey biz de de var viskozite anormal çıktı cevap bulabildiniz mi tedavi mi olmak gerekir gebeliğe engel bir durummuymus
Nasil anormal ? 2 artili mi 3mu 4 mu?
Cozum bulamadik. Yurt disinda yasadigimiz icin memlekete gitmeyi bekliyoruz. Gittikden sonra belli olacak. Ama da eskiden uroloji doktoru sorun demisti 3 artili olmasina. Kaygan degil yani. Zor bu durumda cocuk olmasi da. . . Oysaki o kadarlik diet pehriz yaomisti esim..

Nasil anormal ? 2 artili mi 3mu 4 mu?
Cozum bulamadik. Yurt disinda yasadigimiz icin memlekete gitmeyi bekliyoruz. Gittikden sonra belli olacak. Ama da eskiden uroloji doktoru sorun demisti 3 artili olmasina. Kaygan degil yani. Zor bu durumda cocuk olmasi da. . . Oysaki o kadarlik diet pehriz yaomisti esim..
Bizim testte anormal yazıyor artili bir şey yazmamislar

Bizim testte anormal yazıyor artili bir şey yazmamislar
Hmmm
+ seviyyesini gosteriyor. 4 seviyyeye ayriliyor.
1. +
2. ++
3. +++
4. ++++

Bizde once 2ci seviyyeydi sonra 3 aylik multivitaminler, spor , pehrizler yapmamiza ragmen 3cu seviyyeye yukseldi. Bir tek ileri haraketliligi duzelte bildik. %5-10 artirdik.

Hmmm
1. +
2. ++
3. +++
4. ++++

Bizde once 2ci seviyyeydi sonra 3 aylik multivitaminler, spor , pehrizler yapmamiza ragmen 3cu seviyyeye yukseldi. Bir tek ileri haraketliligi duzelte bildik. %5-10 artirdik.
Biz de böyle bir sorun yoktu morfolojisi yüzde 1 altındaydı asilama olduğum gün aynı gündeki testte viskozite anormal çıktı zaten olumsuz oldu asilamam

Hmmm
1. +
2. ++
3. +++
4. ++++

Bizde once 2ci seviyyeydi sonra 3 aylik multivitaminler, spor , pehrizler yapmamiza ragmen 3cu seviyyeye yukseldi. Bir tek ileri haraketliligi duzelte bildik. %5-10 artirdik
Üroloji ye mi gitmek gerekir bilmiyorum biz de mfk takviyeleri kullanıyoruz eğer onlar bitince de duzelmezse urolojiye gidicez belki sonra bir daha asilama deneriz ama dr bize aslında bu asilamadan sonra tüp bebek önerdi ben yapmadım mfk takviyelerini denemek istedim bakalim 3 ay kullanicaz inşallah faydası olur

Biz de böyle bir sorun yoktu morfolojisi yüzde 1 altındaydı asilama olduğum gün aynı gündeki testte viskozite anormal çıktı zaten olumsuz oldu asilamam
Ben morfolojiden bahs etmiyorum. Viskoziteden bahs ediyorum. Zaten artilarin hepsi anormal demek. Ama ayrintili sekilde cogu yer inceleyip aciklamaya hangi seviyyede oldugunu yazmiyor. Onu urolojiye giderken bi sorun isterseniz.
Gecmis olsun size de bu arada🙏
Demek ciddi sorun viskozite:KK43:
Ben de dusunuyordum en kotu olmuyorsa tup bebege basvururum(

Ben morfolojiden bahs etmiyorum. Viskoziteden bahs ediyorum. Zaten artilarin hepsi anormal demek. Ama ayrintili sekilde cogu yer inceleyip aciklamaya hangi seviyyede oldugunu yazmiyor. Onu urolojiye giderken bi sorun isterseniz.
Gecmis olsun size de bu arada🙏
Demek ciddi sorun viskozite:KK43:
Ben de dusunuyordum en kotu olmuyorsa tup bebege basvururum(
Iste en son viskozite de anormal çıkınca tedirgin oldum urolojiye gideriz muhtemelen morfolojiyi gene hadi takviye fln dedik ama viskozite biraz farklı gibi

Üroloji ye mi gitmek gerekir bilmiyorum biz de mfk takviyeleri kullanıyoruz eğer onlar bitince de duzelmezse urolojiye gidicez belki sonra bir daha asilama deneriz ama dr bize aslında bu asilamadan sonra tüp bebek önerdi ben yapmadım mfk takviyelerini denemek istedim bakalim 3 ay kullanicaz inşallah faydası olur
Kullanin, InsAllah faydasi olur. Kisiden kisiye degisiyor durumlar. Bize uroloji enfeksiona dair testler yaptirsaniz iyi olur demisti biz dikkate almamistik. Ama keske yaptirsaydik.

Biz Urolojinin dedigi her seyi yaptik. Yani vitamin takviyyesi olsun , pehriz olsun. Esim normalde siagara kullana biri. Alkol da kullaniyordu daha cok bira. Tabii biranin yaninda cipsiler aburcuburlar. Doktor hepsini yasakladi. Alkol icecekse bile kalitelisini icsin dedi)))) o da haftada bir olur. Bira cok kotuymus😀neyse esim de hepsini uyguladi. Sogaradan da vaz gecti. Sperminin ileri haraketluligi sinirin biraz altindaydi onu yukseltti. Ama viskozite neden oyle cikti bilemiyorum. Urolojiye gozukucez dondugumuzde. Bir de usge de gozukmustu esim. Yani uroloji yonlendirmisti. Viskozite o da bagli ola biliyormus prostat falan varsa. Cok sukur onda da bisey cikmadi. Demekki enfeksion falan var. Simdi ama saldi yine kendisini basladi sigarasina

X