Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İleri sperm sayısı %26İleri hareket kaç canım onemli olan o dıye bılıyorum
Ama 32 olması lazımmısş sınırOda iyi gözüküyor
Birşey olmaz canım doktor bır ikş takvıye ilaç verır yukselır arkadasım ileri hareket sıfırken kendısı aldıgı bitkisel ilacı kullandı esıde kendısıde vıtamın yanıbtakvıye amaclı 2. Ay hamıle kaldı doktorlar dırek tup bebek demıslerdıAma 32 olması lazımmısş sınır
Merhaba canım acaba arkadaşın hangi bitkisel ilacı kullanmıştıBirşey olmaz canım doktor bır ikş takvıye ilaç verır yukselır arkadasım ileri hareket sıfırken kendısı aldıgı bitkisel ilacı kullandı esıde kendısıde vıtamın yanıbtakvıye amaclı 2. Ay hamıle kaldı doktorlar dırek tup bebek demıslerdı
Ayy bana da söyler misiniz o ilacı.Birşey olmaz canım doktor bır ikş takvıye ilaç verır yukselır arkadasım ileri hareket sıfırken kendısı aldıgı bitkisel ilacı kullandı esıde kendısıde vıtamın yanıbtakvıye amaclı 2. Ay hamıle kaldı doktorlar dırek tup bebek demıslerdı
İlaç ve vitamin ne ise detaylı yazarmısınız
Bende bekliyorum bitkisel ilacı
Ayy bana da söyler misiniz o ilacı.![]()
Trendyoldan almış annesi kendine vitamın olarak 5 ayrı çeşit bulunuyor bunun içeriğinde erkek ve kadın cinsel yonden takvıyeleri var bunu duzenli kullandık sabah aksam dediMerhaba canım acaba arkadaşın hangi bitkisel ilacı kullanmıştı
Hem ben hem eşim mi kullancakTrendyoldan almış annesi kendine vitamın olarak 5 ayrı çeşit bulunuyor bunun içeriğinde erkek ve kadın cinsel yonden takvıyeleri var bunu duzenli kullandık sabah aksam dedi
Evet kadınada erkegede etkisi var onların ıkısıde kullanmıstı arkadasımda bır sıkıntı yoktu eşinde sperm hareketlılık 0 dıHem ben hem eşim mi kullancak
Günde ikişer taneEvet kadınada erkegede etkisi var onların ıkısıde kullanmıstı arkadasımda bır sıkıntı yoktu eşinde sperm hareketlılık 0 dı
Arkadasım 1 tane kullanmıstı eşi 2 tane kullanmış ama trendyolda gunde 2 ser tane soyluyor size kalmıs yanıGünde ikişer tane
Deneyelim bakalım zaten denemediğimiz bi bu kaldı oda duyana kadar ahahahArkadasım 1 tane kullanmıstı eşi 2 tane kullanmış ama trendyolda gunde 2 ser tane soyluyor size kalmıs yanı
Doktor tavsiyesi mi peki bide ileri seviyesi mi düşüktü sadeceEvet kadınada erkegede etkisi var onların ıkısıde kullanmıstı arkadasımda bır sıkıntı yoktu eşinde sperm hareketlılık 0 dı
Allah razı olsun canım Rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahDeneyelim bakalım zaten denemediğimiz bi bu kaldı oda duyana kadar ahahahAllah razı olsun canım bilgilendirmen için Allah gönlündekini versin
Yok ilaç bitkisel zaten doktorlar bitkisel ilaç vermezler genelde onlar anlasmalı fırmalarının ilaçlarını yazarlar hareketlılık 0 dı yanı düşük değil yoktu hareketlı spermiDoktor tavsiyesi mi peki bide ileri seviyesi mi düşüktü sadece
Aynen anlaşmalı olduğu yerden takviye veriyolarYok ilaç bitkisel zaten doktorlar bitkisel ilaç vermezler genelde onlar anlasmalı fırmalarının ilaçlarını yazarlar hareketlılık 0 dı yanı düşük değil yoktu hareketlı spermi![]()