Sperm testi

nidahnm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
190
17
13
25
Eşinin sperm testi sonucunda toplam hareketli sperm %40 çıktı nasılllll

Ama 32 olması lazımmısş sınır
Birşey olmaz canım doktor bır ikş takvıye ilaç verır yukselır arkadasım ileri hareket sıfırken kendısı aldıgı bitkisel ilacı kullandı esıde kendısıde vıtamın yanıbtakvıye amaclı 2. Ay hamıle kaldı doktorlar dırek tup bebek demıslerdı

Birşey olmaz canım doktor bır ikş takvıye ilaç verır yukselır arkadasım ileri hareket sıfırken kendısı aldıgı bitkisel ilacı kullandı esıde kendısıde vıtamın yanıbtakvıye amaclı 2. Ay hamıle kaldı doktorlar dırek tup bebek demıslerdı
Merhaba canım acaba arkadaşın hangi bitkisel ilacı kullanmıştı

Ayy bana da söyler misiniz o ilacı. 😟😟

İlaç ve vitamin ne ise detaylı yazarmısınız
Bende bekliyorum bitkisel ilacı
Ayy bana da söyler misiniz o ilacı. 😟😟
Merhaba canım acaba arkadaşın hangi bitkisel ilacı kullanmıştı
Trendyoldan almış annesi kendine vitamın olarak 5 ayrı çeşit bulunuyor bunun içeriğinde erkek ve kadın cinsel yonden takvıyeleri var bunu duzenli kullandık sabah aksam dedi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 29
Doktor tavsiyesi mi peki bide ileri seviyesi mi düşüktü sadece
Yok ilaç bitkisel zaten doktorlar bitkisel ilaç vermezler genelde onlar anlasmalı fırmalarının ilaçlarını yazarlar hareketlılık 0 dı yanı düşük değil yoktu hareketlı spermi😅

Back
X