Sprm testi

5 aydır olmuyor doktor bi baktırın dedi ama daha erken diye uyardıben ısrar ettim
Biz önce ürolojiye gittik. Eşimde varikosel çıktı ve sperm testi için gün verdi . 5 gün ilişki yok . 5 gün sonunda verilen tarihe gittik. Eşim sperm testini verdi aynı gün sonuç çıktı bu kadar. Bir kağıt vermislerdi onda da yapılması gerekenler yazıyordu. Yani çok basit. Umarım sonuclariniz güzel çıkar

Eşim sperm testi verecek ama süreç nedir nasıl bilmiyoruz ??
Üroloji doktoruna randevu alıp derdini anlatacak. Sonra hastane tuvaletlnde test verecek. Özel hastanelerin buna uygun yerleri oluyormuş ama bilmiyorum ben.
En az 3 gün ilişki olmayacak test öncesi

5 ay çok erken ama
1 Hatta 2 sene deneyin diyor Doktorlar
acele etmeyin ve mümkünse o olayı çok düşünmemeye çalışın
daha çok erken:)
Evet aslında erken biliyorum da benim hormonlarım yüksek çıkıyor ayrıca bekledikçe de neden olmuyor diye düşünüyorum en azından sebebi öğrenilse içim rahatlar ve bekledikçe erteledikçe bir sorun olacak gibi geliyor

denk gelmiyor olabilir, yumurta sperm her zaman süper kalitede olmayabiliyor,
her ay yumurtlama olmayabiliyor,
kaçırilabiliyor

denk gelmiyor olabilir, yumurta sperm her zaman süper kalitede olmayabiliyor,
her ay yumurtlama olmayabiliyor,
kaçırilabiliyor
Doktor ilk hsg için erken dedi bana sonra fsh 9.75 çıktı bide prolaktin 50 çıktı bence hsg yi diğer aya çekebiliriz dedi

Evet aslında erken biliyorum da benim hormonlarım yüksek çıkıyor ayrıca bekledikçe de neden olmuyor diye düşünüyorum en azından sebebi öğrenilse içim rahatlar ve bekledikçe erteledikçe bir sorun olacak gibi geliyor
yok yok öyle düşünmeyin
anlıyorum ben sizi suan
relax olun bir şey var mı acaba çıkacak mı fiyr düşünmeyin
biraz daha deneyin ondan sonra doktora gidersiniz bence

Biz önce ürolojiye gittik. Eşimde varikosel çıktı ve sperm testi için gün verdi . 5 gün ilişki yok . 5 gün sonunda verilen tarihe gittik. Eşim sperm testini verdi aynı gün sonuç çıktı bu kadar. Bir kağıt vermislerdi onda da yapılması gerekenler yazıyordu. Yani çok basit. Umarım sonuclariniz güzel çıkar
Ay inşallah öyle olur

İlaçta zaten sürekli etki mi yapıyor sadece o ayı mı kurtarıyor anlamadım
aslında prolaktin çok değişken bir hormon
stresle bile hemen oynayabiliyor ki zaten yukselmesi bir sebepte o
onun dışında maden suyu havuç fındık vs gibi şeyler de yükseltebiliyor

aslında prolaktin çok değişken bir hormon
stresle bile hemen oynayabiliyor ki zaten yukselmesi bir sebepte o
onun dışında maden suyu havuç fındık vs gibi şeyler de yükseltebiliyor
Aslında yediğimiz her şey sorun valla ne yiyeceğimizi şaştık

Back
X