Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sayısı biraz arttırılabilir fakat en çabuk düzelen değer sayıdır (mevcut halide yeterli 15 milyon olması istenir sizin 16) diğer değerleriniz gayet iyi benim gördüğüm.
4 mililitre miktar ve mililitre de 16 milyon sperm gayet iyi. %54 hareketli %10 tam normal. Bu spermler sizi rahatlıkla dölleyebilir. Maşallah kocana iyi bakmışsın, ne yedirip içiriyon?
sayısı biraz arttırılabilir fakat en çabuk düzelen değer sayıdır (mevcut halide yeterli 15 milyon olması istenir sizin 16) diğer değerleriniz gayet iyi benim gördüğüm.
sayısı biraz arttırılabilir fakat en çabuk düzelen değer sayıdır (mevcut halide yeterli 15 milyon olması istenir sizin 16) diğer değerleriniz gayet iyi benim g
Benimde eşimin sperm testi Mikroskop 5-6 yuvarlak hücre motilite %25 sayı 40milyon /mm3 miktar 5ml renk krem ph alkali kıvam hafif yoğun sizce nasıl sonuçları