Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bacım bir doktora sor yada internetten degerlerş yaz cıkarKızlar eşimin sperm testi anlayan var mı acaba
Tamam canım sağolValla bacım bir doktora sor yada internetten degerlerş yaz cıkar
Cünkü yanlıs yorum yapmayalım önemli bir sey senşn İcin doktorlar sitesi DİE bir ste varmıs ordan bakTamam canım sağol
Tamam canımCünkü yanlıs yorum yapmayalım önemli bir sey senşn İcin doktorlar sitesi DİE bir ste varmıs ordan bak
Birde konuma etkileme yap daha cok kşs görsün belki bilen bş doktor cıkar aramızdan farlı sayfalara at keske daha cok yardımcı olabilseydimTamam canım
Çok sağol canım Allah razı olsun konuma etkileme nasıl yani anlamadımBirde konuma etkileme yap daha cok kşs görsün belki bilen bş doktor cıkar aramızdan farlı sayfalara at keske daha cok yardımcı olabilseydim
Burdan bı doktora gitmiştim daha öncesinden o bizden istemişti zaten ona attım oda böyle yazmışBirde konuma etkileme yap daha cok kşs görsün belki bilen bş doktor cıkar aramızdan farlı sayfalara at keske daha cok yardımcı olabilseydim
Konu acarken etikeltme yazar oraya bosluk bırakrak bunla ilgi olan seyler yazÇok sağol canım Allah razı olsun konuma etkileme nasıl yani anlamadım
Doktor arayıp demedi sana ne oldugu acıkca acıklmadımıBurdan bı doktora gitmiştim daha öncesinden o bizden istemişti zaten ona attım oda böyle yazmış
(Sperm sayı hareketlilik ve morfoloji normal sınırlar içinde. Doğal yolla gebelik için yeterli)diye yazmış yani pkolu olduğum için gebelik oluşmamış şimdiye kadar öyle anlaşılıyor
Yok ben msj atip gönderdim pazartesi günü Üsküdar Zeynep Kamil hastanesi randevu aldım orda artık gösteririm daha detaylı bi şekildeDoktor arayıp demedi sana ne oldugu acıkca acıklmadımı
Tamam canım teşekkür ederim bı dahakine öyle yaparım inşallahKonu acarken etikeltme yazar oraya bosluk bırakrak bunla ilgi olan seyler yaz
Bn tesekkür ederimTamam canım teşekkür ederim bı dahakine öyle yaparım inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısı artık bakalımSonuçlarınız gayet iyi , hiç bir sıkıntı görünmüyor
Benim anladığım normal değerlerde görünüyor herşey canım sen bunu kaç TL ye nerede yaptırdın bizde vereceğiz deKızlar eşimin sperm testi anlayan var mı acaba
İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum Mecidiyeköy de özel bir labaratuvar da 103 TL ye yaptırdık canım düzen labaratuvariBenim anladığım normal değerlerde görünüyor herşey canım sen bunu kaç TL ye nerede yaptırdın bizde vereceğiz de