• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sperm testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlette yapılmıyor diye biliyorum özelde bı kaç saate çıkıyor

Devlette yapılıyor canım aynı gün çıkıyor
Teşekkür ederim hangi bölüme almamız gerekito canım randevuyu ve o test nasıl yapılıyo eşim biraz oralı değil ama bi bebeğimizi kaybettik 3 gün önce şuan ikna olur gibi düşünüyorum o yüzden soruyorum bilgili olursam en azından ona aktarrım test nasıl yapıldığını

Teşekkür ederim hangi bölüme almamız gerekito canım randevuyu ve o test nasıl yapılıyo eşim biraz oralı değil ama bi bebeğimizi kaybettik 3 gün önce şuan ikna olur gibi düşünüyorum o yüzden soruyorum bilgili olursam en azından ona aktarrım test nasıl yapıldığını
Üroloji yapıyor canım. 3 4 günlük cinsel perhiz gerekiyor. Esıne bir kap veriyorlar hastaneye göre bazen bir oda bazen lavabo da sperm örneği veriyor aynı gün sonuç çıkıyor. Biz ilk devlette yaptırdığımız da yoğunluk vardı bir ay sonraya randevu vermişlerdi. Hastaneye göre değişir tabi.

Üroloji yapıyor canım. 3 4 günlük cinsel perhiz gerekiyor. Esıne bir kap veriyorlar hastaneye göre bazen bir oda bazen lavabo da sperm örneği veriyor aynı gün sonuç çıkıyor. Biz ilk devlette yaptırdığımız da yoğunluk vardı bir ay sonraya randevu vermişlerdi. Hastaneye göre değişir tabi.
Anladım canm teşekkür ederim şimdi randevuu alsammı yoksa bebeğimzn sonucumu beklesem orda spermle alakalı bişe olsa çıkarmı acaba ?

Anladım canm teşekkür ederim şimdi randevuu alsammı yoksa bebeğimzn sonucumu beklesem orda spermle alakalı bişe olsa çıkarmı acaba ?
Canım öncelikle geçmiş olsun. Ne kadarlikti bebeğin. Orda sprem dayalı bir şey çıkar mı bilmiyorjm. Ama eğer kaybında esinde bir sorun var diye düşünüyorsan sprem testi ile birlikte dns hasar testide yaptirabilriisn. Devlette yapılır mı bilmiyorjm bir araştırın olmsa. En yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip olsun insallah

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ne kadarlikti bebeğin. Orda sprem dayalı bir şey çıkar mı bilmiyorjm. Ama eğer kaybında esinde bir sorun var diye düşünüyorsan sprem testi ile birlikte dns hasar testide yaptirabilriisn. Devlette yapılır mı bilmiyorjm bir araştırın olmsa. En yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip olsun insallah
Teşekkür ederim Rabbim kmseye yaşatmasın Amin inşAllah 2 aya gircektik çok istek üstüne mucize bi bebekti ne yazıkkı 6. Haftalıkken ölmüş karnımda.. yarın dr. Gideceğim unutmazsam sorarım dna testini saolasn..

Teşekkür ederim rabbim kmseye yaşatmasın Amin inşAllah 2 aya gircektik çok istek üstüne mucize bi bebekti ne yazıkkı 6. Haftalıkken ölmüş karnımda.. yarın dr. Gideceğim unutmazsam sorarım dna testini saolasn..
Rica ederim canım. Daha yenimisisniz o zman ben tüp bebek yollarında koşuyorum 😁 İlk gebeliklerde bu tarz kayiplr da genelde sebep aranmıyor. Bir sebebide yoktur insallah sizi uğraştırmasin☺️. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok geçmeden en yakın zmanda sağlıklı gebelik yaşaman dileğiyle 💕🙏🏻

Rica ederim canım. Daha yenimisisniz o zman ben tüp bebek yollarında koşuyorum 😁 İlk gebeliklerde bu tarz kayiplr da genelde sebep aranmıyor. Bir sebebide yoktur insallah sizi uğraştırmasin☺. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok geçmeden en yakın zmanda sağlıklı gebelik yaşaman dileğiyle 💕🙏🏻
Rabbim yardımcın olsun.. amin inşAllahh teşekkür ederim ♥️🤰🤱👍

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden bende devlette yaptırcam bu arada ücretsiz

Back
X