• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SPERM TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim esim de gecen hafta yaptirdi o zaman cok arastirdim. Ogrendiklerime gore morfoloji sinirda, ileri hareketlilikte azicik dusuk. Miktar iyi ama, o yuzden doktorun ciddi bir sey diyecegini sanmam. Insallah kisa zamanda gebe kalirsin.

Benim esim de gecen hafta yaptirdi o zaman cok arastirdim. Ogrendiklerime gore morfoloji sinirda, ileri hareketlilikte azicik dusuk. Miktar iyi ama, o yuzden doktorun ciddi bir sey diyecegini sanmam. Insallah kisa zamanda gebe kalirsin.
Öylemi canım sizin nasıl peki ? Takviyelerle yükselticez inşallah canım 🤗🙏🙏

Öylemi canım sizin nasıl peki ? Takviyelerle yükselticez inşallah canım 🤗🙏🙏
Ileri hareketli %60 kusur, morfoloji %15 (kruger) normal, sayi da 140 milyon. Doktor sayiyi iyi digerlerini normal buldu. Ama bu sayilarin birini tek basina degerlendirmek dogru degil. Sayinin coklugu bazi degerleri telafi edebiliyor mesela. Bir de sperm cok degisken olabiliyor cunku cok kolay etkileniyor. Esiniz bir hafta sonra yine bir test verse sonuclarin hepsi sinir ustu de cikabilir. O yuzden hic kafaniza takmayin.

Ileri hareketli %60 kusur, morfoloji %15 (kruger) normal, sayi da 140 milyon. Doktor sayiyi iyi digerlerini normal buldu. Ama bu sayilarin birini tek basina degerlendirmek dogru degil. Sayinin coklugu bazi degerleri telafi edebiliyor mesela. Bir de sperm cok degisken olabiliyor cunku cok kolay etkileniyor. Esiniz bir hafta sonra yine bir test verse sonuclarin hepsi sinir ustu de cikabilir. O yuzden hic kafaniza takmayin.
Anladım canım. Dığru söylüyorsun herşey etkiliyebilir 1 ay sonra yine yaptırcak zaten o sıradada vitamin falan kullanıcak inşallah iyi olur herşey🙏🙏

Pahalı derken ne kadar acaba? Eczanede falanda satılıyormus galiba valla fiyat çok önemli değil yeterki faydası olsun🥰

Canım sana göre pahalı olmayabilir fazla bi para değil ben en son eczanede sorduğumda 30 liraydı (500 ml) ama bizim durumumuz biraz kesat olduğu için haliyle hesap yapıyorum😊 çünkü arada bi bende kullandığım için çabuk bitiyor 😕 bu ay hepten masrafımız var hsg'den dolayı napalım inşaAllah işe yararda çabalarımız boşa gitmez

Canım sana göre pahalı olmayabilir fazla bi para değil ben en son eczanede sorduğumda 30 liraydı (500 ml) ama bizim durumumuz biraz kesat olduğu için haliyle hesap yapıyorum😊 çünkü arada bi bende kullandığım için çabuk bitiyor 😕 bu ay hepten masrafımız var hsg'den dolayı napalım inşaAllah işe yararda çabalarımız boşa gitmez
Anladım canım dogrudur bende sorucam eczaneye bakalım artık ☺️ Hsgde mi çektirdin canım sen

Anladım canım dogrudur bende sorucam eczaneye bakalım artık ☺ Hsgde mi çektirdin canım sen

Daha çektirmedim canım şuan adetliyim perşembeye randevu aldım o gün 9.günüm o gün çekilecek inşallah ☹️ sen hsg sonrası hemen başlamışmıydın denemelere
1-2 gün beklerim inşallah yeterli olur

Daha çektirmedim canım şuan adetliyim perşembeye randevu aldım o gün 9.günüm o gün çekilecek inşallah ☹ sen hsg sonrası hemen başlamışmıydın denemelere
1-2 gün beklerim inşallah yeterli olur
Hayırlısı olur inş canım senin için🙏 Ben çektirmedim hiç canım 1-2 ay geçsin olmassa bende çektiricem inş

Hayırlısı olur inş canım senin için🙏 Ben çektirmedim hiç canım 1-2 ay geçsin olmassa bende çektiricem inş

İnşallah canım hepimiz için🤲 tabi tabi durumuna göre bakarsın
İnşallah çektirmene gerek kalmadan hamile kalırsın. Ben kürtaj olduğum için hsg düşündüm birkaç aydır olmayınca...
Hani belki kürtajdan dolayı yapışıklık tıkanıklık belki olabilir düşüncesiyle... İnşallah yoktur yada varsada hsg ile temizlenir inşallah

İnşallah canım hepimiz için🤲 tabi tabi durumuna göre bakarsın
İnşallah çektirmene gerek kalmadan hamile kalırsın. Ben kürtaj olduğum için hsg düşündüm birkaç aydır olmayınca...
Hani belki kürtajdan dolayı yapışıklık tıkanıklık belki olabilir düşüncesiyle... İnşallah yoktur yada varsada hsg ile temizlenir inşallah
İnşallah gerek kalmaz canım 🙏 anladım canım tabi önlem almakta fayda var hayırlısı herşeyşn🙏🤗🤗

Merhaba
Rica etsem anlayan varsa test sonucu için yardımcı olabilir mi
Bizde urolojiye gitmeden dışardan test yaptirdik

Eklentiler

• Screenshot_20190825_155812.jpg
    Screenshot_20190825_155812.jpg
    215 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20190825_155405.jpg
    Screenshot_20190825_155405.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba
Rica etsem anlayan varsa test sonucu için yardımcı olabilir mi
Bizde urolojiye gitmeden dışardan test yaptirdik

Sayi ve hareket biraz dusuk sanirim. Sayinin min 15 milyon totalde 40 milyon olmasi gerekiyor.hareketlilik icinde yavas ve ilerinin toplami %40-45 gibi bir deger istiyorlar

Arkadaşlar eşimin sperm testi sonucu anlayan varmı acaba?
Sayı ve morfoloji normal sadece hız da çok az bir düşüklük var benim eşimde ameliyat oldu , bir yıl önce sayı 25 idi şimdi 60-70 arası değişiyor , çakşır otu içsin ve keçiboynuzu pekmezi yesin çok faydası oldu biz ilaç kullanmadık sadece bu şekilde takviye aldık

Sayı ve morfoloji normal sadece hız da çok az bir düşüklük var benim eşimde ameliyat oldu , bir yıl önce sayı 25 idi şimdi 60-70 arası değişiyor , çakşır otu içsin ve keçiboynuzu pekmezi yesin çok faydası oldu biz ilaç kullanmadık sadece bu şekilde takviye aldık
Pardon sayı değil hız yüzde 25 idi şimdi yüzde 60-70 değişiyor

Back