• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SPERM TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beklemekseni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
7.220
8.435
118
28
Arkadaşlar eşimin sperm testi sonucu anlayan varmı acaba?

Eklentiler

• 08A572B6-9381-4C0A-B613-6E9B017048BA.jpeg
    08A572B6-9381-4C0A-B613-6E9B017048BA.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 208
Çok fazla anlamam ama ileri hareketliliğin %40 olması iyi bi rakam diğerlerindede sorun var gibi görünmüyo inşallah öyledir
İnternete "Normal spermiogram testi nasıl olur" diye yazarsan bilgi alırsın ordan

Çok fazla anlamam ama ileri hareketliliğin %40 olması iyi bi rakam diğerlerindede sorun var gibi görünmüyo inşallah öyledir
İnternete "Normal spermiogram testi nasıl olur" diye yazarsan bilgi alırsın ordan
Bizde öyle tahmin ettik canım doktora göstercem yinede kadın doğum bakar mı sonuca sence :)

Değerleri iyi genel olarak sadece likefaksiyon süresi bana biraz uzun geldi gibi ama sorun olacak bişey değil. Hız da normal ama artırmak için doğal kür takviyeleri de alabilirsiniz

Değerleri iyi genel olarak sadece likefaksiyon süresi bana biraz uzun geldi gibi ama sorun olacak bişey değil. Hız da normal ama artırmak için doğal kür takviyeleri de alabilirsiniz
Anladım canım inşallah iyidir sağol yorumun için bizde takviye düşünüyoruz ama ne gibi takviye yapabiliriz acaba :)

Bizde öyle tahmin ettik canım doktora göstercem yinede kadın doğum bakar mı sonuca sence :)

Üroloji bakar canım bizde bu hafta perşembeye randevu aldık benim eşim 3 sene önce yaptırmıştı o zaman normaldi hatırlamıyorum ama bidaha yaptırsın dedim ben kürtaj olunca... Hayırlı sonuçlar alırız inşallah sizde bizde. Siz özele mi gittiniz? Biz devlete gidicez mecbur ama inşallah gidince laboratuvar dolu falan demezler☹️

Biz kullanıyoruz canım hünnap marka en iyisi katı olması koyuluğu çok güzel ama biraz pahalı geliyo bana o yüzden aktardan başka bi marka aldım kendi üretimleriymiş bu da güzel ama diğerine göre bu daha sulu
Pahalı derken ne kadar acaba? Eczanede falanda satılıyormus galiba valla fiyat çok önemli değil yeterki faydası olsun🥰

Canım eşinin yaşı kaç?
Fazla olmasa da çok az sorun görünüyor gibi? İleri hareketli sayısı az gibi. Hareketsiz sayısı fazla.
Morfoloji de %10dan düşük olması biraz sorun teşkil eder diye biliyorum. Yanıltmış olmayayım ama..

Canım eşinin yaşı kaç?
Fazla olmasa da çok az sorun görünüyor gibi? İleri hareketli sayısı az gibi. Hareketsiz sayısı fazla.
Morfoloji de %10dan düşük olması biraz sorun teşkil eder diye biliyorum. Yanıltmış olmayayım ama..
28 canım. İnternette baktık normal gibi değerler doktorada göstericem gösterebilirsem inşallah.. hareketlilik arttırmak için takviye yapıcaz canım bakalım işe yarar inşallah

Canım eşinin yaşı kaç?
İnternette %4 ile %14 arası olmalıdır yazıyor canım ama

Back