• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm testi

Degerleriniz cok iyi sayi guzel morfoloji gayet iyi hiz da iyi bir sorun yok

Bilgisi olan yazabilir mi
Sayı bakımından iyi canlılık bakımından da çok kötü Degil.Ama spermin hamile kalabilmeniz açısından morfolojisi biraz düşük.Hamile kalamayışınızın biraz sebebi de erkekten kaynaklı oldugu biraz da sizden oldugu anlaşılıyor testten.Morfolojiyi düzeltme adına bazı kürler deneyebilirsiniz.Sigara varsa bıraksın.Büyük ihtimal var gibi testlere bakarsak

Sayı bakımından iyi canlılık bakımından da çok kötü Degil.Ama spermin hamile kalabilmeniz açısından morfolojisi biraz düşük.Hamile kalamayışınızın biraz sebebi de erkekten kaynaklı oldugu biraz da sizden oldugu anlaşılıyor testten.Morfolojiyi düzeltme adına bazı kürler deneyebilirsiniz.Sigara varsa bıraksın.Büyük ihtimal var gibi testlere bakarsak
Morfoloji kruger e gore 6 cikmis 4 ve uzeri normal kabul ediliyor ben %2 morfoloji ile hamile kaldim yeter ki Rabbim ol desin 6 cok cok iyi

Morfoloji kruger e gore 6 cikmis 4 ve uzeri normal kabul ediliyor ben %2 morfoloji ile hamile kaldim yeter ki Rabbim ol desin 6 cok cok iyi
yanındaki degerde 5 14 arası subfertil-fertil diyor zaten.Biraz sıkıntı var ama normal yoldan hamile kalabileceği deger anlamında demek yani :) Kısmi erkekten sorun var ama dogal yoldan olabilecek anlamında.Bizde de öyleydi 4. Yılda oldu.Eşimde hiç problem olmasaydı 2 3 ayda hamile kalabilirdim farkı o.

Ben doktora gittim bütün testler yapıldı normal çıktı doktor sperm testi istedi sonra rahim filmi çekeriz dedi 1 buçuk senedir olmadı

Ben doktora gittim bütün testler yapıldı normal çıktı doktor sperm testi istedi sonra rahim filmi çekeriz dedi 1 buçuk senedir olmadı
Çekildi mi peki rahim filmi.Yani birçok etken var ben de ilkinde 13. Ay hamile kalmıştım.Mutlaka c vitamini E vitamini falan eşin kullansın kullanmıyorsa.Vitamin baya iyi geliyor

Back