- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
cnm merhaba sizde proxed plus mı kullandını bizdede morfoloji düşük%1 keçiboynuzu birde çakşır macunu kullanıyor vitamini almayı düşünüyoruz birde....Allah olmayanlarada nasip etsin banada ...sanada hayırlı sağlıklı bebeler inşallah....peki doktorlar sperm sayısı yada hareketiyle ilgili bilgi verdilermi; benim eşimin hızı düşüktü ayrıca varikosel vardı.iki kere aşılama yaptık ilkinde gebe kaldım fakat kaybettik.ikincisi başarılı olmadı. benim kadın doğum doktorum varikosel ameliyatının sonucunun değişken olduğunu ameliyet olmamızı keçi boynuzu vs takviye almamızı söyledi. sperm kalıtesı ve hızı arttıran bir vitamin kullandık hemen akabinde hamile kaldım.bakalım nerdeyse 3. ayındayız çok şükür her şey yolunda. siz ilk önce sıkıntıyı anlayın ona göre hareket edersiniz.
cnm değerleri paylaşırsan belki yardımcı olabiliriz bizdede sorun yok demişler ....kimisi gerçekten yersiz korkutuyor kimiside korkutması gerekrken başından savıyor ALLAH iyilerle karşılaştırsın....Kızlar lütfen yardım edin.eşim sperm testi yaptırdı.her dr farklı konuşuyor.kimi bişey yok diyor.kimi iltihap diyor,kimi lökosit diyor..sperm kültür diyor.kimi varikosle olabilir diyor..kimi aşılama olun diyor..lütfen başınızdan böyle bişey geçtimi ne ilaçlar kullandınız..ne yapacağımı şaşırdım..lütfennn yardım edinişin içinden çıkamadım.
rabbim vesiile etsin inşallah vitamin olarak kullandığınızı bende bulmaya çalışırım ....bu ay bunları kullansın olmadı alırı gerek kalmaz inşallah cevabın için teşekkürler....proxeed plusı gecen yıl 6 ay kadar kullandık bi faydasını görmedik. kullandığımız ferlityblend adında bir vitamin.türkiyede varmı bilmiyorum biz yurtdışındayız.fıyatıda 20 usd gibi düşük bir rakam.bende çakşır otu ve polen almıştım ama onları kullanmaya gerek kalmadı. keçi boynuzu ve mesir macunu kullandık.hangisinden fayda gördük bilmiyorum ama biz ilaca bağlıyoruz.şifanın nerden geleceği belli olmadığından insan ne duysa kullanmak istiyor.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)
peki doktorlar sperm sayısı yada hareketiyle ilgili bilgi verdilermi; benim eşimin hızı düşüktü ayrıca varikosel vardı.iki kere aşılama yaptık ilkinde gebe kaldım fakat kaybettik.ikincisi başarılı olmadı. benim kadın doğum doktorum varikosel ameliyatının sonucunun değişken olduğunu ameliyet olmamızı keçi boynuzu vs takviye almamızı söyledi. sperm kalıtesı ve hızı arttıran bir vitamin kullandık hemen akabinde hamile kaldım.bakalım nerdeyse 3. ayındayız çok şükür her şey yolunda. siz ilk önce sıkıntıyı anlayın ona göre hareket edersiniz.
Cnm normal yollami hamile kaldın. Bi de ameliyat oldumu esin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabbim vesiile etsin inşallah vitamin olarak kullandığınızı bende bulmaya çalışırım ....bu ay bunları kullansın olmadı alırı gerek kalmaz inşallah cevabın için teşekkürler....
Cnm normal yollami hamile kaldın. Bi de ameliyat oldumu esin
Cnm bu vitaminin tam adını yazar misin nerden bulucaz ki
proxeed plus tı cnm ama arkadaş yurtdışında başka bir vitamin kullanmış ferlityblend diye.....cnm eşimin 38,milyon sayı hızda %32 ama morfoloji %1 malesef biz keçiboynuzu özü ve çakşırlı macun kullanıyo hormon testide normal değerlerde ama işte bir düşük yaşadım 2 sene önce oda dış gebelikmiş....Rabbim yardım etsin inşallah sonuçlara baktım ama gerçekten anlamadım burda seni daha iyi yönlendirebilecek arkadaşlar vardır eminim bizde yeni öğrendik bu test sonuçlarını tahlil.com da uzmanlar değerlendirir oraya yaz istersen...Allah kalbine göre versin inşallah.....Cnm bide eşinin değerlerini yazar misin bilgi amaçlı
Selam kızlar.. Üroloji Dr u eşime Varikosalsin dedi Test Yaptırdık Normospermi Sonucu Çıktı Yani Normal değerler.. Dr Bana Diane 35 Verdi kullandım Adet olmadım Bırakalı 2 gün oldu sökülme belirtisi de yok.. Ümitte yok.. Yok yok...
proxeed plusı gecen yıl 6 ay kadar kullandık bi faydasını görmedik. kullandığımız ferlityblend adında bir vitamin.türkiyede varmı bilmiyorum biz yurtdışındayız.fıyatıda 20 usd gibi düşük bir rakam.bende çakşır otu ve polen almıştım ama onları kullanmaya gerek kalmadı. keçi boynuzu ve mesir macunu kullandık.hangisinden fayda gördük bilmiyorum ama biz ilaca bağlıyoruz.şifanın nerden geleceği belli olmadığından insan ne duysa kullanmak istiyor.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)
Cnm sagol.sende rica etsem eşinin değerlerini yazar misin. Bide bu vitamini kullandıktan ne kadar sürede hamile kaldın? Ilac in tam ismi nedir detay verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?