Sperm testi ve sperm kültür, aşılama, tedavi

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
48
Bolu
Kızlar lütfen yardım edin.eşim sperm testi yaptırdı.her dr farklı konuşuyor.kimi bişey yok diyor.kimi iltihap diyor,kimi lökosit diyor..sperm kültür diyor.kimi varikosle olabilir diyor..kimi aşılama olun diyor..lütfen başınızdan böyle bişey geçtimi ne ilaçlar kullandınız..ne yapacağımı şaşırdım..lütfennn yardım edin işin içinden çıkamadım.

peki doktorlar sperm sayısı yada hareketiyle ilgili bilgi verdilermi; benim eşimin hızı düşüktü ayrıca varikosel vardı.iki kere aşılama yaptık ilkinde gebe kaldım fakat kaybettik.ikincisi başarılı olmadı. benim kadın doğum doktorum varikosel ameliyatının sonucunun değişken olduğunu ameliyet olmamızı keçi boynuzu vs takviye almamızı söyledi. sperm kalıtesı ve hızı arttıran bir vitamin kullandık hemen akabinde hamile kaldım.bakalım nerdeyse 3. ayındayız çok şükür her şey yolunda. siz ilk önce sıkıntıyı anlayın ona göre hareket edersiniz.

cnm merhaba sizde proxed plus mı kullandını bizdede morfoloji düşük%1 keçiboynuzu birde çakşır macunu kullanıyor vitamini almayı düşünüyoruz birde....Allah olmayanlarada nasip etsin banada ...sanada hayırlı sağlıklı bebeler inşallah....

cnm değerleri paylaşırsan belki yardımcı olabiliriz bizdede sorun yok demişler ....kimisi gerçekten yersiz korkutuyor kimiside korkutması gerekrken başından savıyor ALLAH iyilerle karşılaştırsın....

proxeed plusı gecen yıl 6 ay kadar kullandık bi faydasını görmedik. kullandığımız ferlityblend adında bir vitamin.türkiyede varmı bilmiyorum biz yurtdışındayız.fıyatıda 20 usd gibi düşük bir rakam.bende çakşır otu ve polen almıştım ama onları kullanmaya gerek kalmadı. keçi boynuzu ve mesir macunu kullandık.hangisinden fayda gördük bilmiyorum ama biz ilaca bağlıyoruz.şifanın nerden geleceği belli olmadığından insan ne duysa kullanmak istiyor.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)

rabbim vesiile etsin inşallah vitamin olarak kullandığınızı bende bulmaya çalışırım ....bu ay bunları kullansın olmadı alırı gerek kalmaz inşallah cevabın için teşekkürler....

TEST1
Ejakulat volümü 3.6
Görünüm opak
Vızkozite normal Sıvılaşma süresi 15dk
Renk pH gri / 8
Mldeki spermazoid sayısı 28.9 ml
Hareketli (a+b) 30dk % 46, 2 saat % 40
Hareketsiz ( c + d ) 30dk % 54, 2 saat % 60
Normal% 62
referans değeri <% 4 Mikroskobisi 10-12 lökosit görüldü
TEST 2
volüm 3
Görünüm homojen gri opak Viskozite <2 cm
Likefaksiyon süresi 20dk
Ph 7.5
Yuvarlak hücre <1
Lökosit <1
Bakteri +
Aglutinasyon -
Sayı 28 milyon
Sayı Ejakulat 84 milyon Hareketlilik toplam % 29 Hareketlilik ileri % 25
Şekil normal 2
Semen hazırlama sonrası sayı 9 milyon , hareketlilik % 100 , ileri % 100.iki test var 2si de farklı bişey anlamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm normal yollami hamile kaldın. Bi de ameliyat oldumu esin

Selam kızlar.. Üroloji Dr u eşime Varikosalsin dedi Test Yaptırdık Normospermi Sonucu Çıktı Yani Normal değerler.. Dr Bana Diane 35 Verdi kullandım Adet olmadım Bırakalı 2 gün oldu sökülme belirtisi de yok.. Ümitte yok.. Yok yok...

rabbim vesiile etsin inşallah vitamin olarak kullandığınızı bende bulmaya çalışırım ....bu ay bunları kullansın olmadı alırı gerek kalmaz inşallah cevabın için teşekkürler....

Cnm bu vitaminin tam adını yazar misin nerden bulucaz ki

Cnm bu vitaminin tam adını yazar misin nerden bulucaz ki

Cnm bide eşinin değerlerini yazar misin bilgi amaçlı

proxeed plus tı cnm ama arkadaş yurtdışında başka bir vitamin kullanmış ferlityblend diye.....cnm eşimin 38,milyon sayı hızda %32 ama morfoloji %1 malesef biz keçiboynuzu özü ve çakşırlı macun kullanıyo hormon testide normal değerlerde ama işte bir düşük yaşadım 2 sene önce oda dış gebelikmiş....Rabbim yardım etsin inşallah sonuçlara baktım ama gerçekten anlamadım burda seni daha iyi yönlendirebilecek arkadaşlar vardır eminim bizde yeni öğrendik bu test sonuçlarını tahlil.com da uzmanlar değerlendirir oraya yaz istersen...Allah kalbine göre versin inşallah.....

cnm neden bahsettiğini anlamadım

Cnm sagol.sende rica etsem eşinin değerlerini yazar misin. Bide bu vitamini kullandıktan ne kadar sürede hamile kaldın? Ilac in tam ismi nedir detay verirmisin

canım değerler şöyleydi: a :%15 b:%20 c:%15 d:%15 yaşayan sperm:%65
sperm sayısı:70 milyon morfolojı normal:%80 anormal:%20

vitamini 1 ay kullandı hamile kaldım.ilacın ismi "Fertility Blend for Men"

Arkadaşlar nasipten öte yol yok.. Yaklaşık birbuçuk yıllık evliyiz on aydır bebiş yok, bende yara vardı fitil kullandım adetim kendimi bildim bileli düzenli, eşimin sperm hızı %40lardaydı, sperm sayısı normaldi. O da üç aydır vitamin alıyor ve bir haftadır keçiboynuzu kürü yapıyorum

Biz tedbir alıyoruz ama bunların hepsi hikaye inanın. Arkadaşımın eşinde sadece 3bin sperm vardı, adını tam bilmiyorum rahatsızlığın ama eşine şubata kadar bekle olmazsa ameliyat olacaksın,normal yolla çocuğunuz olmaz demişti doktor. Bir ay keçiboynuzu kürü yaptı ve 7 haftalık hamile..
Yine ailece görüştüğümüz yakın arkadaşlarımız sadece 5 aylık evliler ve kız hamile. Genç kızlığından bu yana adet düzensizliği görüyormuş, miyom vs her şey var. Üç aydır adet görmüyordu, hamile değilim diye adet söktürücü kullandı, antibiyotik kullandı ve hamile işte, çocuk da sağlıklıymış çok şükür. Ve bu da doktorların çok zor hamile kalırsın dediği birisi..
Çok uzun yazdım. Ama bugünlerde hiç iyi değilim, hiç ağlamamıştım bu yüzden ama iki gündür durduramıyorum gözyaşlarımı.. İnançlı biriyim, biliyorum her şey nasip, stres yok.. Gel de kalbine söz dinlet, düşünme..inşallah hepimizin yüzü güler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…