Arkadaşlar nasipten öte yol yok.. Yaklaşık birbuçuk yıllık evliyiz on aydır bebiş yok, bende yara vardı fitil kullandım adetim kendimi bildim bileli düzenli, eşimin sperm hızı %40lardaydı, sperm sayısı normaldi. O da üç aydır vitamin alıyor ve bir haftadır keçiboynuzu kürü yapıyorum
Biz tedbir alıyoruz ama bunların hepsi hikaye inanın. Arkadaşımın eşinde sadece 3bin sperm vardı, adını tam bilmiyorum rahatsızlığın ama eşine şubata kadar bekle olmazsa ameliyat olacaksın,normal yolla çocuğunuz olmaz demişti doktor. Bir ay keçiboynuzu kürü yaptı ve 7 haftalık hamile..
Yine ailece görüştüğümüz yakın arkadaşlarımız sadece 5 aylık evliler ve kız hamile. Genç kızlığından bu yana adet düzensizliği görüyormuş, miyom vs her şey var. Üç aydır adet görmüyordu, hamile değilim diye adet söktürücü kullandı, antibiyotik kullandı ve hamile işte, çocuk da sağlıklıymış çok şükür. Ve bu da doktorların çok zor hamile kalırsın dediği birisi..
Çok uzun yazdım. Ama bugünlerde hiç iyi değilim, hiç ağlamamıştım bu yüzden ama iki gündür durduramıyorum gözyaşlarımı.. İnançlı biriyim, biliyorum her şey nasip, stres yok.. Gel de kalbine söz dinlet, düşünme..inşallah hepimizin yüzü güler canım