SPERM TESTİ SONUCUMUZZ

narintanyeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
1.000
229
31
Merhaba arkadaşlar eşimde morfolojiii sorunu var 2 di 1 e düştü 3 ay olcak bir bitkisel tedavi görüyoruz bugün ki verdiğimiz sonuç bu sizce nasıl bir gebelik oluşur mu

Eklentiler

• IMG_20241212_163638.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20241212_163630_1.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 68
Spermde bir sıkıntı görünmüyor, doğal gebelik oluşabilir tabi ki ama her şey mükemmel olsa bile belli olmuyor. Umarım gebe kalırsınız en kısa sürede.

Spermde bir sıkıntı görünmüyor, doğal gebelik oluşabilir tabi ki ama her şey mükemmel olsa bile belli olmuyor. Umarım gebe kalırsınız en kısa sürede.
Amin inşallah çok teşekkür ederim ama birde düşündüm eğer normal yolla olmazsa bu şekilde aşılama yöntemi olasılığı yüksek olabilir mi

Gayet güzel değerler eşimin morfoloji 0dı varikosel ameliyatı oldu ilaçlarla 2ye yükseldi ilaçları bırakınca 1e düştü tekrar. Ama tüp bebek doktorum morfolojinin önemsiz olduğunu söyledi kaldı ki kaliteli 6 embriyomuz oluştu. İnşallah bunlara gerek kalmadan doğal yolla gebe kalırsınız

Sperm kadar rahimde önemli sperm gayet iyi bir süre deneyin ovulasyon testleriyle olmaz ise rahim filmi çektirin belkide tüpler tıkalı olablir geçiş olmazsa bebek olmaz aklnzda bulunsn aşılama öncesi bunada yönelin belki çok basit tıkanıklık vardır

İnşallah bende onu istiyorum bizimkide morfolojiye takiliyorsun demişti onun için ona yoğunlaştık

Gece yıl çektirdim rahim filmi temiz tıkanıklık yok demişti ama tabi bilemiyoruz ki olmanolasiligi var dediğiniz gibi

Biz de aşılama için sperm sonucu böyle çıktı adete 10 gün var sonuç nasıl acaba

Eklentiler

• 93554D21-8AEE-4508-A18F-BC3D94C18F7D.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 56
Ya bize sperm sonucu çıkınca gelin falan demediler direk aşılama için adeti bekleyin dediler o yüzden görmedi doktor. Aşılamada sıkıntı olur mu bu sonuç acaba
Sonuç gayet iyi görünüyor benim eşimin bundan daha kötüydü doktor aşılama yapacaktı uygun demişti. Sayı yüksek olduğundan sorun olmaz diye düşünüyorum içini ferah tut hayırlısıyla tutar inşallah

Amin canım inşallah. Siz yaptırdınız mı peki aşılama

Amin canım inşallah. Siz yaptırdınız mı peki aşılama
Yok biz de önce aşılama diye yola çıktık ama farklı bir yol izlemek durumunda kaldık eşimin sonucundan dolayı. Yani size aşılama dendiyse de, hoca yine eşin sonucuna bakarak karar veriyor. Uygun değilse erteliyor veya daha uygun olan başka alternatifler de öneriyor. Ama sizin sonuç güzel maşallah bir sorun çıkacağını sanmıyorum. umarım hayırlı gebelikleriniz olur :)

Güzel dilekleriniz ve güzel kalbiniz için teşekkür ederim inşallah sizinde sağlıklı bebeğiniz sağlıklı gebeliğiniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…