- 3 Haziran 2023
- 1.000
- 229
- 31
-
- Konu Sahibi narintanyeri
Amin inşallah çok teşekkür ederim ama birde düşündüm eğer normal yolla olmazsa bu şekilde aşılama yöntemi olasılığı yüksek olabilir miSpermde bir sıkıntı görünmüyor, doğal gebelik oluşabilir tabi ki ama her şey mükemmel olsa bile belli olmuyor. Umarım gebe kalırsınız en kısa sürede.
Aşılamayla ilişkinin şansı neredeyse aynı. Umarım gerek kalmaz ama aklınızda olsunAmin inşallah çok teşekkür ederim ama birde düşündüm eğer normal yolla olmazsa bu şekilde aşılama yöntemi olasılığı yüksek olabilir mi
İnşallah bende onu istiyorum bizimkide morfolojiye takiliyorsun demişti onun için ona yoğunlaştıkGayet güzel değerler eşimin morfoloji 0dı varikosel ameliyatı oldu ilaçlarla 2ye yükseldi ilaçları bırakınca 1e düştü tekrar. Ama tüp bebek doktorum morfolojinin önemsiz olduğunu söyledi kaldı ki kaliteli 6 embriyomuz oluştu. İnşallah bunlara gerek kalmadan doğal yolla gebe kalırsınız
Gece yıl çektirdim rahim filmi temiz tıkanıklık yok demişti ama tabi bilemiyoruz ki olmanolasiligi var dediğiniz gibiSperm kadar rahimde önemli sperm gayet iyi bir süre deneyin ovulasyon testleriyle olmaz ise rahim filmi çektirin belkide tüpler tıkalı olablir geçiş olmazsa bebek olmaz aklnzda bulunsn aşılama öncesi bunada yönelin belki çok basit tıkanıklık vardır
Tüplerde açıksa o zaman olur bekleyin hemen sürece girmeyin vallahi çok zor ve stresliiiGece yıl çektirdim rahim filmi temiz tıkanıklık yok demişti ama tabi bilemiyoruz ki olmanolasiligi var dediğiniz gibi
Hemde nasıl gerçekten rabbim hepimizin yardımcısı olsunTüplerde açıksa o zaman olur bekleyin hemen sürece girmeyin vallahi çok zor ve stresliii
İleri ve Total hareketli düşük ve morfolojiii 1 gördüğüm kadarıyla doktora gösterdiniz miBiz de aşılama için sperm sonucu böyle çıktı adete 10 gün var sonuç nasıl acaba
Ya bize sperm sonucu çıkınca gelin falan demediler direk aşılama için adeti bekleyin dediler o yüzden görmedi doktor. Aşılamada sıkıntı olur mu bu sonuç acabaİleri ve Total hareketli düşük ve morfolojiii 1 gördüğüm kadarıyla doktora gösterdiniz mi
Bende o kadar bilmiyorum ama sonuçta yıkayıp hazırlayıp en iyi olanı yolluyorlarYa bize sperm sonucu çıkınca gelin falan demediler direk aşılama için adeti bekleyin dediler o yüzden görmedi doktor. Aşılamada sıkıntı olur mu bu sonuç acaba
Ben de şuan içimi öyle rahatlatıyorum inşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırım. Cevapladığınız için de teşekkür ederimBende o kadar bilmiyorum ama sonuçta yıkayıp hazırlayıp en iyi olanı yolluyorlar
İnşallah canım hayırlı olumlu sonuclarini alirsinBen de şuan içimi öyle rahatlatıyorum inşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırım. Cevapladığınız için de teşekkür ederim
Sonuç gayet iyi görünüyor benim eşimin bundan daha kötüydü doktor aşılama yapacaktı uygun demişti. Sayı yüksek olduğundan sorun olmaz diye düşünüyorum içini ferah tut hayırlısıyla tutar inşallahYa bize sperm sonucu çıkınca gelin falan demediler direk aşılama için adeti bekleyin dediler o yüzden görmedi doktor. Aşılamada sıkıntı olur mu bu sonuç acaba
Amin canım inşallah. Siz yaptırdınız mı peki aşılamaSonuç gayet iyi görünüyor benim eşimin bundan daha kötüydü doktor aşılama yapacaktı uygun demişti. Sayı yüksek olduğundan sorun olmaz diye düşünüyorum içini ferah tut hayırlısıyla tutar inşallah
Yok biz de önce aşılama diye yola çıktık ama farklı bir yol izlemek durumunda kaldık eşimin sonucundan dolayı. Yani size aşılama dendiyse de, hoca yine eşin sonucuna bakarak karar veriyor. Uygun değilse erteliyor veya daha uygun olan başka alternatifler de öneriyor. Ama sizin sonuç güzel maşallah bir sorun çıkacağını sanmıyorum. umarım hayırlı gebelikleriniz olur :)Amin canım inşallah. Siz yaptırdınız mı peki aşılama
Güzel dilekleriniz ve güzel kalbiniz için teşekkür ederim inşallah sizinde sağlıklı bebeğiniz sağlıklı gebeliğiniz olurYok biz de önce aşılama diye yola çıktık ama farklı bir yol izlemek durumunda kaldık eşimin sonucundan dolayı. Yani size aşılama dendiyse de, hoca yine eşin sonucuna bakarak karar veriyor. Uygun değilse erteliyor veya daha uygun olan başka alternatifler de öneriyor. Ama sizin sonuç güzel maşallah bir sorun çıkacağını sanmıyorum. umarım hayırlı gebelikleriniz olur :)