Gebeliğe Hazırlık sperm testi sonucumuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kirmizikedi8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
74
Puanlar
88
Iyi aksamlar,tedavi oluyor esim yorumlarinizi bekliorum umutsuzummmm

Eklentiler

• 20170526_203844.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 122
Yok mu kimsecikler.benim gibi olan icinden hicbisi gelmeyen,hicbiseyden zevk almayan sacini taramaya bile usenen ruh gibi dolanan evinin tadi kacan .evlenirken cocuk olsun diye evlenmiyorsun mutlu olmak icin cocuk amac olmamali diye dusunsekte surekli dusunmekten alikoyamayan bir ben miyim

Normal yoldan olma sansi yok gibi bisey mi. Yorum bekliyorum doktora gostermeye daha var

Normal yoldan olma sansi yok gibi bisey mi. Yorum bekliyorum doktora gostermeye daha var
Bu kadar mutsuz olma normal yolla olmazsa aşılama olur tüp bebek olur. Sizin sperminiz var en azında açık ameliyatla sperm arayıp bulup çocuk sahibi olan insanlar var. Sıfır hareketlilikle hamile kalanları gördüm ben burda. Sayınız düşük ama hareketliliğiniz var en azından. Sonuçta sadece 1 tanesi dölleyecek yumurtayı.

Sadece
Sukrediorum tabiki spermi olmayan insanlar var diye.suan hedefimiz sayiyi arttirmak ve mucizemizi beklemek.

Olmayan spermi var edemezsin, ama sizde var.
Olanı kaliteli hale getirebilirsin, tedavi de görüyormuş eşin işte. Kimi eş, tedaviyi kabul etmez. Asla umutsuz olma.
Bu şekilde olan bir arkadaşıma tüp bebek yapıldı. Arkadaşın yazdığı gibi ameliyatla sperm alındı eşinden. Şimdi kocaman kızı var. Embriyo da dondurdular, 5 sene içinde isterse tekrar transfer yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…