Teşekkür ederim yanıtınız için. Tüp bebek süreci çok yıpratıcı bir süreç olduğunu düşünüyorum maddi ve manevi açıdan. Psikolojim buna hazır mı hiç bilmiyorumTüp bebek tedavisinde çok kötü sayılmaz bu değerler zaten eşinizin sperminde hareketli olan 1 tane dahi olsa yeterli oluyor. Ayrıca sperm çip uygulaması var her hastanede ileri hareketli olan spermleri ayıklama yöndemi ile her türlü ayrıştırma oluyor. Çok dert edilecek bi sorun değil artık.
Biz şuan liv hospital bahçeşehirde yaptırdık 11 yumurta döllendi pazartesi günü kaç tane sağlam kalacak belli olacak.
Cevabınız için çok teşekkür ederim moral oldunuz bana. Eşim alkol kullanmıyor fakat günde 2 paket sigara içiyor. Şuan sigarayı bıraktı ve doktorun verdiği takviyeyi kullanmaya başladı. Aynı zamanda keçi boynuzu pekmezi içiriyorum. Umarım sonuçlar düzelir.Canım buna benzer bir sonuç bizde almıştık. Morfoloji yüzde 2, Toplam sperm sayısı 35 milyon ve ileri hareketli 0.100 binlerdeydi. Yüzde 85 hareketsizlik vardı. Eşim 1 ay prolevit takviye kullandı sabah akşam, çakşır kökü ve keçiboynuzu yedi. Kuruyemiş ve bol bol muz yedi. Bir de alkol içmedi çok. 1 ayda ileri hareketli sperm sayısı 30 milyona hareketsizlik 45 e düştü. Toplam sperm sayısı 70 milyonu buldu. Yani demem o ki tek teste bağlı kalmayın bir kaç defa test verin ve şartlara uyarak tabiki. 3 ayın sonunda tedaviden sonuç alırsınız erkeklerin değerleri hızlı değişiyor bize göre.
Merhaba, yaşınız ileri değilse bence direkt tüp bebek düşünmeyin. Bir süre takviye ve sağlıklı yaşamı deneyin (6 ay 1 yıl vs) sonrasında tüp bebek düşünürsünüz.Herkese merhaba. Eşimin sperm testi sonuçları bizi hüsrana uğrattı. İleri hızlı hareketli spermi %0, morfoloji %1 çıktı. Bende de pcos var. Doktor ikimizede thancs woman ve thancs one isimli takviyeleri önerdi ve çatlatma tedavisine başladık klomen ile. Açıkçası benim bu sperm sonuçlarına göre hiç ama hiç umudum yok. Sizce ne yapmalıyız, değerlerin düzelmesi için ne yapılabilir? Direk tüp bebek mi denemeliyiz? Bu değerlerle tüp bebeğin tutması mümkün mü ?
Hiç uzulme tabiki normale döner.Mfk yı bir araştır.zfatih karsli doktor 3 ay eş paketi öneriyor.Merhaba, yaşınız ileri değilse bence direkt tüp bebek düşünmeyin. Bir süre takviye ve sağlıklı yaşamı deneyin (6 ay 1 yıl vs) sonrasında tüp bebek düşünürsünüz.
Siz de bütün testlerinizi yaptırın.
İleri hızlı 0 ama yavaş olan %50. Doktorlar yavaş da olsa bu değerler olunca normal kabul edebiliyor. Ama tabi bu durum süreci uzatır. İleri hızlıyı artırmaya bakın.
Morfoloji için de, çok değişmez. Morfolojinin çok da değişmeyeceğini söylerler ve sizin sayı iyi. Benim çevremde %1 morfoloji ile hamile kalanlar da var.
Hiç uzulme tabiki normale döner.Mfk yı bir araştır.zfatih karsli doktor 3 ay eş paketi öneriyor.
Yaşım 27, eşim 29. Doktor sigarayı bırakmasını ve takviye kullanması gerektiğini söyledi. Şuan doktorun dediği her şeyi yapıyoruz. Benim tüm testlerin yapıldı. Hafif seyirli pcos var dedi doktorum. Bu ay çatlatma tedavisine başladık umarım pozitif sonuç alabiliriz. Teşekkürler yanıtınız içinMerhaba, yaşınız ileri değilse bence direkt tüp bebek düşünmeyin. Bir süre takviye ve sağlıklı yaşamı deneyin (6 ay 1 yıl vs) sonrasında tüp bebek düşünürsünüz.
Siz de bütün testlerinizi yaptırın.
İleri hızlı 0 ama yavaş olan %50. Doktorlar yavaş da olsa bu değerler olunca normal kabul edebiliyor. Ama tabi bu durum süreci uzatır. İleri hızlıyı artırmaya bakın.
Morfoloji için de, çok değişmez. Morfolojinin çok da değişmeyeceğini söylerler ve sizin sayı iyi. Benim çevremde %1 morfoloji ile hamile kalanlar da var.
Teşekkür ederim bakacağım.Hiç uzulme tabiki normale döner.Mfk yı bir araştır.zfatih karsli doktor 3 ay eş paketi öneriyor.
Rica ederimYaşım 27, eşim 29. Doktor sigarayı bırakmasını ve takviye kullanması gerektiğini söyledi. Şuan doktorun dediği her şeyi yapıyoruz. Benim tüm testlerin yapıldı. Hafif seyirli pcos var dedi doktorum. Bu ay çatlatma tedavisine başladık umarım pozitif sonuç alabiliriz. Teşekkürler yanıtınız için