Sperm Testi Sonucumuz Çok Kötü Çıktı

cidooss

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2024
179
80
27
Herkese merhaba. Eşimin sperm testi sonuçları bizi hüsrana uğrattı. İleri hızlı hareketli spermi %0, morfoloji %1 çıktı. Bende de pcos var. Doktor ikimizede thancs woman ve thancs one isimli takviyeleri önerdi ve çatlatma tedavisine başladık klomen ile. Açıkçası benim bu sperm sonuçlarına göre hiç ama hiç umudum yok. Sizce ne yapmalıyız, değerlerin düzelmesi için ne yapılabilir? Direk tüp bebek mi denemeliyiz? Bu değerlerle tüp bebeğin tutması mümkün mü ?

Eklentiler

• IMG_6718.jpeg
    140,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6719.jpeg
    158,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Tüp bebek tedavisinde çok kötü sayılmaz bu değerler zaten eşinizin sperminde hareketli olan 1 tane dahi olsa yeterli oluyor. Ayrıca sperm çip uygulaması var her hastanede ileri hareketli olan spermleri ayıklama yöndemi ile her türlü ayrıştırma oluyor. Çok dert edilecek bi sorun değil artık.
Biz şuan liv hospital bahçeşehirde yaptırdık 11 yumurta döllendi pazartesi günü kaç tane sağlam kalacak belli olacak.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Tüp bebek süreci çok yıpratıcı bir süreç olduğunu düşünüyorum maddi ve manevi açıdan. Psikolojim buna hazır mı hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…