Sperm testi sonucu

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded60040250 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=60040250" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-60040250">Tazegelin33 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Hakkınızda hayırlısı olsun canım Rabbim evlatlarına kavuştursun inşallah, zor zmanlar </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded60040250: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> Allah razı olsun</div>

<div class="bbWrapper">Arkadaşlar merhaba bugün adet günüm test yaptım resimdeki gibi çıktı sizce hamile olabilir miyim</div>

Eklentiler

• AD6B2EDE-142F-402A-AD67-8626D0F1FCAC.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 82
<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded60088279 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=60088279" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-60088279">Yeni gelinnn .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Arkadaşlar merhaba bugün adet günüm test yaptım resimdeki gibi çıktı sizce hamile olabilir miyim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded60088279: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> canım bu testlere güvenme lütfen git kan testi yaptır, bunlar çok yanıltıcı ben bi kere havalara uçmuştum meğerse test yanlışmış.. ama inşallah hamişsindir:) kan testi ver sonucu bizle paylaş</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded31960092 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31960092" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31960092">Bahceci .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> merhaba sperm değerleriniz normal kendiliğinden gebelik için de sorun yaratmaz. tüp bebek konusunda arzu ederseniz ben fulya bahcecı tup bebek merkezindeyim yardımcı olmak isterim. sevgiler. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31960092: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> Merhaba eşimin sperm testinde <br /> Fruktoz negatif <br /> <br /> Total spermotoza 235 milyon<br /> İleri hareketli yüzde 43<br /> Yerinde hareketli yüzde 24 <br /> Hareketsiz yüzde 33<br /> <br /> Toplam ileri hareketli 101 milyon 50 <br /> Daha önce bir down sendromlu bebek sonlandırdı ve 2. Gebelikte 7 haftalıkken karnımda öldü. Normal yolla olabilir mi bu sonuçlara göre?</div>

<div class="bbWrapper">Merhaba hocam eşimin sperm testi sonucunuza bakar misiniz? Allah razi olsun</div>

Eklentiler

• IMG_20240110_140728_210.jpg
    411,3 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…