Merhaba gebelik oluştu mu sizde benim eşiminde sizinkine yakın sonuçları benim yumurtalıklarım büyüyüp gelişiyor fakat döllenme olmuyorAşılama yaptırdığımız da bakılan sonuçlar aşağıdaki, öncekinden de kötü bu sonuçlarla olasılık nedirr ki
İnternette baktığıma göre A değeri ileri hizmis o sıfır çıkmış mesela
Bide buna bakabilir misinn
Maalesef olmadı, ikinci asilamam yapıldı hemen sonraki ay 4. Gün bugün.. Eşim bu süreçte yemesine içmesine dikkat etti sonuçlar bir tık arttı ama hala yıkama sonrası A değeri 0 B 26 ya yükselmiş doktorumuz asıl A'nın önemli olduğunu suan bi mucize beklediklerini söylediMerhaba gebelik oluştu mu sizde benim eşiminde sizinkine yakın sonuçları benim yumurtalıklarım büyüyüp gelişiyor fakat döllenme olmuyor
Uzun zamandır girmiyorum buraya yeni gördüm mesajınızı+ bir de aşılama öncesi mutlaka rahim filmi görmek istedi. Tüpler tıkalıysa istediğimiz kadar aşılama yapalım faydası olmaz dedi. Rahim filmi istedi mi sizden?
mucize denilmesini anlamıyorum hamile kalman mucize denilen herkes hamile kaldı eminim sizde de öyle olacak 0 sperm ile hamile kalanlar oldu beslenmeye yine devam etsin rabbim size de bize dr nasip edecekMaalesef olmadı, ikinci asilamam yapıldı hemen sonraki ay 4. Gün bugün.. Eşim bu süreçte yemesine içmesine dikkat etti sonuçlar bir tık arttı ama hala yıkama sonrası A değeri 0 B 26 ya yükselmiş doktorumuz asıl A'nın önemli olduğunu suan bi mucize beklediklerini söyledi
O kadar çok istiyorum ki inanın rabbim isteyen herkese hayırlı ana babalar olabileceksek nasip etsin inşallah duam hep bumucize denilmesini anlamıyorum hamile kalman mucize denilen herkes hamile kaldı eminim sizde de öyle olacak 0 sperm ile hamile kalanlar oldu beslenmeye yine devam etsin rabbim size de bize dr nasip edecek
Rabbim bize nasip etsinO kadar çok istiyorum ki inanın rabbim isteyen herkese hayırlı ana babalar olabileceksek nasip etsin inşallah duam hep bu
Ama ilk aşılama içinde mucize bekliyoruz denmişti ve bu şartlarda bizim aslında tup bebeklik olduğumuz dendi...bilmiyorum... hayırlısı olsun diyip kalıyorum öyle..