Gebeliğe Hazırlık Sperm testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gmz1292

Aktif üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
1.094
699
43
İstanbul
Tecrübeli arkadaşlar lütfen eşimin sperm sonucunu yorumlayınız.
Test e marfaloji kısmında "anomali %80 " nedemek olyor gercekden yardaminiza ihtiyacim var bayram dan sonra dokdor randevum ozamana kadar içim içimi iyor lütfen kızlar.

Hareketsizleri hareketlendir canım eşine takviye ver çinko ve e vitamini kullansın hatta her akşam taze havuç suyu sık içir.

Hareketsizleri hareketlendir canım eşine takviye ver çinko ve e vitamini kullansın hatta her akşam taze havuç suyu sık içir.
Olmuyor canım keciboynuzu pekmez beslenmeside iyi adamin ama tık yok benim rahim filmim temiz çıktı ama marfaloji anomali 80 olunca tup bebek yönlendirirler diye düşündüm

Olmuyor canım keciboynuzu pekmez beslenmeside iyi adamin ama tık yok benim rahim filmim temiz çıktı ama marfaloji anomali 80 olunca tup bebek yönlendirirler diye düşündüm

Özeline bak canım

Kruger kriterleri nerde yazıyor göremedim cnm %4 du
Şimdi sizde normal oranı %20 ya işte o en az yüzde 4 olmalı
Onu kastediyorum. Kruger kriterleri testte yazmiyor sizin sonucunuzun yorumlanma kriterleri. Anormal hücre oranı %80 olsa da sorun yok. %4 bile yeterli deniyor.
Hareketleri biraz sınırda. Ama benim eşimin daha bile azdı sanki şuan hamileyim tüm mesele kafaya takmamakta.

Tşk ederim cnm bilgin icin inşallah dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…