Erkek İnfertilitesi Sperm testi sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar esimin sperm test sonucu icin bir doktor iyi sikinti yok derken baska bir doktor asilama yapilmali dedi ürologa gittik oda test sonuca gore sinirda varikosal yok tekrar test yapalim demis arkadaslar aynalayan birisi bu testi yorumlarsa cok sevinirim simdiden Allah razi olsun
Canm morfoloji düşük yani hatasız sperm az sayıda az bizde aynıyız emodex die vitamin var 3 aylık kullanımla bi dene bence hee bide keçiboynuzu kürü zeytinyağlı incir dene

Uroloji doktorunun tekrar yaptirdigi sperm testinde sorun olmadigini sadece destek amacli vitamin verecegini soyledi simdilik bunu kullanip deniyecegiz ben kendime zeytin yagi incir kuru ve havuc suyu kuru yapıyorum yumurta rezervimde dusukluk soz konusu

Uroloji doktorunun tekrar yaptirdigi sperm testinde sorun olmadigini sadece destek amacli vitamin verecegini soyledi simdilik bunu kullanip deniyecegiz ben kendime zeytin yagi incir kuru ve havuc suyu kuru yapıyorum yumurta rezervimde dusukluk soz konusu
Canım Allah yardımcımız olsun bizimde ileri harekette ve morfolojilede düşük bizde keçiboynuzu kürü arada kullanıyıruz. E vitamini solgarın , zeytinyağında incir yiyoruz. İnşallah faydalı olur. Hepimiz tez zamanda istediğimize kavuşuruz.. :110:

Tecrübeli arkadaşlar bizim sonuçlarımkza bakıp bi yorum yapabilirse çok sevinirim :/

Eklentiler

• PSX_20170622_171424.jpg
    PSX_20170622_171424.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 210
  • PSX_20170622_171328.jpg
    PSX_20170622_171328.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 299
Tecrübeli arkadaşlar bizim sonuçlarımkza bakıp bi yorum yapabilirse çok sevinirim :/
Geçmiş olsun hormon konusunda bi yorum yapamıyorum ama referans aralığında degerler bu iyi bence.ama sperm sayısı ml de 1 milyon ve tamamı hareketsiz die yorumladım sayı az oldugu için de morfolojiye yani hatasız sperm sayısına bakılmamıs.bisey merak ettim eşin hormon iğnesi vurundumu bi kaç ay önce

Geçmiş olsun hormon konusunda bi yorum yapamıyorum ama referans aralığında degerler bu iyi bence.ama sperm sayısı ml de 1 milyon ve tamamı hareketsiz die yorumladım sayı az oldugu için de morfolojiye yani hatasız sperm sayısına bakılmamıs.bisey merak ettim eşin hormon iğnesi vurundumu bi kaç ay önce

Hayır iğne vurulmadı. Ama bazı kürleri uyguluyoruz.

Daha gelecek hafta başlayacağız. Şu an için iki gündür proxeed plus kullanıyoruz. Her gün biraz fındık, antep fıstığı, yer fıstığı, badem, ceviZ ve üzerine de bir parça geven çiçeği balı ile ezip karıştırıyorum iki aydır. Ayrıca çoban çökerten çayı ve zeytinyağlı incir yediriyorum. Birde şimdi her akşam muzlu süt yapıyorum bi bardak. Sperm eskiden ölü bile yoktu şimdi en azından hareketsizde olsa bişeyler var çok şükür.

Daha gelecek hafta başlayacağız. Şu an için iki gündür proxeed plus kullanıyoruz. Her gün biraz fındık, antep fıstığı, yer fıstığı, badem, ceviZ ve üzerine de bir parça geven çiçeği balı ile ezip karıştırıyorum iki aydır. Ayrıca çoban çökerten çayı ve zeytinyağlı incir yediriyorum. Birde şimdi her akşam muzlu süt yapıyorum bi bardak. Sperm eskiden ölü bile yoktu şimdi en azından hareketsizde olsa bişeyler var çok şükür.
Gün geçtikçe dahada iyi olucak inşallah zaten bizim çabalarımız yeter buna inanıyorum

Merhabalar eşimin sperm sonucunun resmini paylaşıyorum bilgili, deneyimli arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz?
_20170731_212324.JPG

Sonuclar gayet iyi morfolojiniz düşük biraz ama sayınız fazla oldugu için cok engel teşkil edicegini sanmam %1 morfoloji ile hamile kalan var sonucta geçmiş olsun

Allah razı olsun kızlar ,ben vajinusmus olduğum için bir türlü tam ilişki olmuyordu .İlişki oluyor ama yinede sorunlu biz yine her ihtimale karşı doktora sorunumuz var mı diye gittik msslesef doktor aşılama bile olmaz direk tüp bebek dedi ve denedik geç kalmadan raporlu 9 yumurtadan 2 tane döllendi ikisi yüklendi ve tuttu .Maalesedki düşük ile sonuçlandı acaba bende dedim normal yollar ile hiç şansımız yok öu başka doktora da gitmedik tüp dedi ve yaptık ilaç bile verilmesi eşime ne yapsam dedim bende burdakilere sorayım dedim profösör elle bile muayene etti bir tana testisi hiç sperm üretmiyor ,herşeye rağmen ne hikayeler okuyoruz olanda var yani doktor açıklama yapmadı bende dihprdum hareketlilik var ama a meğer hiç yokmuş
ARADAN baya zman geçmis suan durumunuz nedir. baska bir tedavi oldu mu. bebeğiniz varmi. cevaplarsaniz sevinirim cok.

X