Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ki tüp bebekte de normal yolla da çok çok düşük bir ihtimal hamile kalmak demek rabbim hayırlısını versin inşallahMorfoloji 0.0 ne demek? Kötü birsey mi tedavisi yok mu
Tek teste tabi kalma 1 ay sonra tekrar baktır kapsamlı bir labaratuvar da keçiboynuzunu mutlaka yapinMorfoloji 0.0 ne demek? Kötü birsey mi tedavisi yok mu
Maalesef ki tüp bebekte de normal yolla da çok çok düşük bir ihtimal hamile kalmak demek rabbim hayırlısını versin inşallah ☹
Nasıl yapılıyor tarif verebikirmisin cnmTek teste tabi kalma 1 ay sonra tekrar baktır kapsamlı bir labaratuvar da keçiboynuzunu mutlaka yapin
Üzülme sakın seni üzmek için söylemedim kısır insanlar bile hamile kalabiliyor veya hiç bir problem yokken hamile kalamqyanlar var mesela bizde hiç bir problem yok herşey çok güzel ama olmuyor ayrıca tek labaratuvar da test ywptirma bazı hastaneler test sonucu ile oynayabiliyor tüp bebek yaptirsinlar da para gelsin başka biryerde tekrarlayın ve sprem testini kaç gün perhizden sonra verdiniz
Teşekkür ederim cnmBak bu konuyu ben açmıştım burada işine yarayacak kürler var keçiboynuzu pekmezi ni sabah aç 1 yemek kaşığı yiyor eşimErkek İnfertilitesi - 2020 Güncel Sperm Sayısı Kürleri
Günaydın Kızlar Dünyanın sonu geliyor gibi fakat ben hala üreyip çoğalmaktan vazgeçmedim :olamaz: Şaka bir yana hafta sonu doktorumuzla yaptığımız görüşmenin sonucunda tüp bebek dışında bir şansımızın olmadığını öğrendik. İleri hareketli sperm sayımız maalesef 700 bin:KK14: Aşılama için şans...www.kadinlarkulubu.com
Gittiğim doktor iyi bir doktor bizi iskenduruna ki doktora yönlendirdi üroloji uzmanıymis.detayli bakacak bakalım ama ben 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o nasıl oldu anlamıyorum. Rabbım inş tez zamanda o duyguyu yaşatsın cnm sana inş kucağına almak nasip etsin bir bebek. 5 gün cnm.Üzülme sakın seni üzmek için söylemedim kısır insanlar bile hamile kalabiliyor veya hiç bir problem yokken hamile kalamqyanlar var mesela bizde hiç bir problem yok herşey çok güzel ama olmuyor ayrıca tek labaratuvar da test ywptirma bazı hastaneler test sonucu ile oynayabiliyor tüp bebek yaptirsinlar da para gelsin başka biryerde tekrarlayın ve sprem testini kaç gün perhizden sonra verdiniz
Daha önce olduysa yine olur sıkma canını başka bir doktora yine yaptır perhiz süresi de iyi 3 ile 7 gün arasında iyi sonuç veriyor mutlaka tekrarlayın bizim iyi çıkmasına rağmen tekrarlamayi düşünüyorumGittiğim doktor iyi bir doktor bizi iskenduruna ki doktora yönlendirdi üroloji uzmanıymis.detayli bakacak bakalım ama ben 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o nasıl oldu anlamıyorum. Rabbım inş tez zamanda o duyguyu yaşatsın cnm sana inş kucağına almak nasip etsin bir bebek. 5 gün cnm.
Tamm cnm çok saol aynen gidelim bakalımDaha önce olduysa yine olur sıkma canını başka bir doktora yine yaptır perhiz süresi de iyi 3 ile 7 gün arasında iyi sonuç veriyor mutlaka tekrarlayın bizim iyi çıkmasına rağmen tekrarlamayi düşünüyorum